Şimdi Ara

Hayat korkakları sevmez. Evde oturma, çık sokağa !!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
26
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi asosyal bir insanın bu duruma gelmesi nerden baksan 10-12 ay'ını alır. Diceksiniz bu süreye neye göre belirledin. Ben yaklasık 1 yılda sosyal fobiyi yendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

bunlar bir anda olucak şeyler değil
    Şimdi asosyal bir insanın bu duruma gelmesi nerden baksan 10-12 ay'ını alır. Diceksiniz bu süreye neye göre belirledin. Ben yaklasık 1 yılda sosyal fobiyi yendim.

eminem dinleyerek mi döndün hacı o ilk söz neymiş la öyle imzandaki ama türkiye'de çok sakat.. direk senin kıllı g. ne yapayım derler aldırmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Doktor HANNİBAL

quote:

eminem dinleyerek mi döndün hacı o ilk söz neymiş la öyle imzandaki ama türkiye'de çok sakat.. direk senin kıllı g. ne yapayım derler aldırmazlar

Aslinda muzigin baya etkisi oldu. Moralim bozukken vs hep muzik dinledim. Birde pc yi biraktim.
    Zaten evde yapacak bisi bulamayinca insan otomatikmen disari cikip gezmek istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkes, sen degil ki 12 ayda yensin

Adam zorlarsa 6 ayda da yener, 3 ayda da

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Herkes, sen degil ki 12 ayda yensin

Adam zorlarsa 6 ayda da yener, 3 ayda da

Zorla güzellik olmuyor :) Arabası olan ne yapacak onu de bakalım sen?
  • nettin be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Şu yazı stilinide bir düzeltsen diyorum.Kaç yıldır forumdasın forum kullanmasını biz öğretmeyelim bu saatten sonra.Yazıyı okumaya üşendim 10 metre aşağı iniyor.Gereksiz forum kirliliği.

Bende senin her konuya attığın antipatik yorumlarına tav oluyorum oldu mu ?

İsmi lazım değil , bazı üyeler gibi her konuda millete yalakalık yapsam daha mı iyi?Düşüncelerimizi özgürce yazamayacaksak forum niye var?Ben ne düşünüyorsam dan diye söylerim , yalakalık yapmak , milleti pohpohlamak benim huyum değil.Bazıları gibi forumda sevilen ya da dikkat çeken bir kişi olmak gibi bir niyetim olmadı çok şükür.

• Bi cümlende de ders çalışın, yüksek notlar alın, geleceğinizi kurtarın, okul bittiyse farklı eğitimlerin peşinde koşun filan deseydin iyi olurdu. Günlük yaşam yarınlar için faydalı olmaz.
  • kız temalı degil allahtan

ama yazına katılıyorum tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Ya bakkalın halini hatrını sormaya giderken serseri kurşuna hedef olursam ?

Veya 1 dal sigara için bıçaklanırsam

Güzel yazı olmuş

sizin eyalet teksas mı
  • Diyorsun da bu adamların sorunu zaten konuşamamaktan kaynaklanmıyor mu? Yani dışarı çıksa da konuşmaya çekinmeyecek mi?

Bu tip konuları görünce aklıma efsane "Çay" konusu geliyor nedense :)

Emek vermişsin ama hocam eline sağlık umarım faydalanan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekobi

Diyorsun da bu adamların sorunu zaten konuşamamaktan kaynaklanmıyor mu? Yani dışarı çıksa da konuşmaya çekinmeyecek mi?

Hocam hiç yoktan kadınla bile konuşmaya çekiniyorsanız, erkekle konuşun nerede olabilir tabii ki elektronik eşya dükkanında vs.

Bir kere yapıldı mı gerisi geliyor sadece önyargıyı yenmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

quote:

Orijinalden alıntı: Bekobi

Diyorsun da bu adamların sorunu zaten konuşamamaktan kaynaklanmıyor mu? Yani dışarı çıksa da konuşmaya çekinmeyecek mi?

Hocam hiç yoktan kadınla bile konuşmaya çekiniyorsanız, erkekle konuşun nerede olabilir tabii ki elektronik eşya dükkanında vs.

Bir kere yapıldı mı gerisi geliyor sadece önyargıyı yenmek lazım

Hocam sosyal fobim olduğundan demiyorum sadece sosyal fobisi olan insanların çekincesi bu değil mi ki zaten, nasıl höp diye insan içine atılıversinler. Tamam biraz cesur olanları "ben bunu yapabilirim" diyerek adım atabilir ama geriye kalanları için bence bir psikolog desteği şart. Çünkü muhakkak ki bu bir psikolojik rahatsızlık ve her bireyde farklı bir şekilde nüksetmiş olabilir yani tek bir reçete sunulamaz bunu yenmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekobi -- 29 Aralık 2013; 21:56:07 >

• Ciddi ciddi gözlerim yaşardi

• Haklı
  • güzel yazı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Şu yazı stilinide bir düzeltsen diyorum.Kaç yıldır forumdasın forum kullanmasını biz öğretmeyelim bu saatten sonra.Yazıyı okumaya üşendim 10 metre aşağı iniyor.Gereksiz forum kirliliği.

Beğenmezsen okumazsın.

• ne sokağı, hava buz gibi.. 10 dakika caddeyi turlayıp eve kaçtım..

• Evde bile titriyorken sokağa çıkmak?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.