Şimdi Ara

Hayat Felsefeniz,Yaşam Tarzınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık.Kimi herşeyi boş verir keyfine bakar kimiside ona buna yaranayım çevremdekileri üzmeyeyim istediklerini yapayım şeklinde yaşarlar falan sizinki nasıl?

• sex, drugs and rock n roll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim her tarafım felsefe olsa ne olur, sabah babam kalk lan işe gidiyoz diyince ne felsefe kalıyor ne yaşam İyiki bi mezuna kaldık bi ağzımıza mıçmadıkları kaldı terkedicem ülkeyi

• Vallahi şu an bir derdim var , bin dermana değişmem .

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

Benim her tarafım felsefe olsa ne olur, sabah babam kalk lan işe gidiyoz diyince ne felsefe kalıyor ne yaşam İyiki bi mezuna kaldık bi ağzımıza mıçmadıkları kaldı terkedicem ülkeyi

ne iş yapıyorsunuz babanızla? Bende mezuna kaldım ve babam beni bakkalda çalıştırdı. Bakkal bizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MilanKundera

quote:

Orijinalden alıntı: practice

Benim her tarafım felsefe olsa ne olur, sabah babam kalk lan işe gidiyoz diyince ne felsefe kalıyor ne yaşam İyiki bi mezuna kaldık bi ağzımıza mıçmadıkları kaldı terkedicem ülkeyi

ne iş yapıyorsunuz babanızla? Bende mezuna kaldım ve babam beni bakkalda çalıştırdı. Bakkal bizim.

İnsaatta amelelik, yazılım biliyorum gece o işi yapıyorm aylık 2-3k ordan geliyor gündüz ders çalısıyorum ama birkaç haftadır işe götürüyor sabah 7 de gittim akşam 8 de geldim yorgunluktan ders çalışamıyorum araya soğukluk girincede tekrar başlamak zor oluyor bıktırdı artık. En sonunda arkadaslarla ev kiralayıp gidip kamp kurup ders çalısıcam o olucak korkuyorum geçen seneki sıralamayı bile yapamayacağım diey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi practice -- 19 Kasım 2014; 22:04:32 >

• yasimda epey buyuk buradaki ortalamaya göre.felsefem de su:
    Su dunyada varilabilecek tum zevkleri(sapiklik derecesinde olanlardan bahsetmiyorum,espri yapacaklar simdiden uzak durabilirler) elimden geldigince,imkanlarim el verdigi surece tatmaya calisiyorum.keza dunyaya bir kez geliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birikimli Hayat Sigortası?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

yasimda epey buyuk buradaki ortalamaya göre.felsefem de su:
    Su dunyada varilabilecek tum zevkleri(sapiklik derecesinde olanlardan bahsetmiyorum,espri yapacaklar simdiden uzak durabilirler) elimden geldigince,imkanlarim el verdigi surece tatmaya calisiyorum.keza dunyaya bir kez geliyoruz.

Valla abi ben de sabah para kazanıp akşam kazandığım parayı köküne kadar harcayan hayatı yaşayan biri olmak istiyorum içimden de öyle geliyor ama yapamıyorum işte.Babam,amcam falan oku oku diye o kadar emek harcıyorlar.Eğer okuyamazsam asıl o zaman mıçarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nepafter37

quote:

Valla abi ben de sabah para kazanıp akşam kazandığım parayı köküne kadar harcayan hayatı yaşayan biri olmak istiyorum içimden de öyle geliyor ama yapamıyorum işte.Babam,amcam falan oku oku diye o kadar emek harcıyorlar.Eğer okuyamazsam asıl o zaman mıçarım.

Dogru diyorlar. Asil hayat okuduktan sonra basliyor. Sıkmalısın disini. Para kazan,sonra keyfine bak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nepafter37

quote:

Dogru diyorlar. Asil hayat okuduktan sonra basliyor. Sıkmalısın disini. Para kazan,sonra keyfine bak.

Abi ben parayla mutluluğa inanmıyorum.Ne iyi yemekler istiyorum ne bütün gün dinlenmek,lüks restoranlarda yemek yiyip,kızlarla dolaşmak falan.Ben sadece yaşamak istiyorum içimden geldiği gibi ama bu seferde çevremdekiler üzülcek diğer türlü benim hayatım dahada moka sarıcak ne yapsam bilemiyorum :/

• No women
    No cry
    Yeah sex
    Owww man

• Tüm hayatımı bu anlayışa göre yaşıyorum olabildiğince:

İnsanların kendi kendine senin için karar verdiğini değil,kendinin tartıp gerçekten sevebileceğin işini,yaşam tarzını,fikir ve ideolojilerini ve bilimum diğer şeylerini kendi başına karar verip gerçekleştirmelisin.İnsanın kendini gerçekleştirmesi ve yaşama amacını bulması için bu aşamalardan geçmesi ve bu bağlamda başkalarının etkisinden kurtulması şarttır.Yoksa kendi istediğin gibi bir insan olmak yerine başkalarının istediği bir şekle bürünürsün ve solarsın.Başkalarının senin üzerinde hakimiyet kurmasına ve patronluk taslamasına izin verme.
  • Be polite! Be efficent! Have a plan to kill everyone you meet !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 19 Kasım 2014; 22:40:04 >
  • Ekinler baş vermeden, kör buzağı topallamazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

No women
    No cry
    Yeah sex
    Owww man

gay misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yap-Boz

• Hayat felsefem ya hep ya hiç.
    Yaşam tarzım kafama göre.

• Kızlarla mümkün olduğunca az iletişime geçerim. Zaten tipimde yok. Ama bir iki kız arkadaşım var tabi gayet samimi olduğum. Açıkçası bu dünyaya evlenip çocuk yapıp emekliliği hayal etmek için gelmedim ben.

• 10 yaşımdaki benle 20 yaşımdaki ben bir değil tabi....

ama bazı huy mu desem karakter mi desem onlar devam ediyor işte... merak eden varsa yazarım uzun uzun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

10 yaşımdaki benle 20 yaşımdaki ben bir değil tabi....

ama bazı huy mu desem karakter mi desem onlar devam ediyor işte... merak eden varsa yazarım uzun uzun :D

yazsana :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.