Şimdi Ara

Hayat çok acımasız. Lanet olsun!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Aranızda beni tanıyan vardır sık sık konu dışına konu açıyorum. Ama başka anlatacak kimsem yok. Bende içimi dökmek ve tavsiyelerinizi almak için buraya yazıyorum. Ben 17 yaşındayım lise sona geçtim. Lise hayatımı hatırlamak bile istemiyorum. Hayatımın en boktan 3 yılıydı. Sürekli aaly ettiler dşga geçtiler saf yerine koydular. Sadece lisede değil benim tüm hayatım böyle geçti. Kimseye karşı çıkamayan hayır diyemeyen bir çocuktum küçükkende. Akrabalarım bile bana kız gibisin diyor. Ailem bana senden bir bok olmaz diyolar. Tüm günüm evde internette geçiyor. 6 ay sonra ygs ye giricem ama bir bok bilmiyorum ve calısmıyorum. Geçmişte ne kadar boktan hayatım varsa gelecekte de öyle olacak. Millet gençliğini yaşarken benim böyle olmam beni üzüyor. Hayatta herkes beni kandırdı. Nette bir kızla tanıştım o bile benle oynadıgını söyledi. Benim gibi biriyle kim arkadaş olur ki 1 tane bile arkadaşı olmayan ezik korkak asosyal beceriksiz herifin tekiyim ben. Hiçbi işe yeteneğim yoktur. Hiçbi işte şansım yaver gitmez. Hayattan hiçbi şekilde zevk almıyorum. Beni motive edecek hiçbirşey yok. Lanet olsun. Sizdende yardım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bir an beni yazdın sandım ama ben senin kadar tembel değilim . Bir de sen kendinden çok başlarının iyiliğini mi düşünüyorsun ?

Not:Yanlış anlama öylesine soruyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 1 Ağustos 2016; 23:05:58 >
  • Masumsan her şeye 0'dan başlayabilirsin yani üzerine düşeni yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen sonuç alamadığına inanıyorsan

• Yeni bir baslangic ve yeni bir cevre lazim size. Herseyi birakir baska sehirde okumaya gidersiniz bu hatalarin pesinizden gelmesine izin vermezsiniz. Ya da hicbir sey yapmayip surekli kendinizi kucuk gormeye devam edersiniz. Daha fazla tavsiye istiyorsan pm atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Yeni bir baslangic ve yeni bir cevre lazim size. Herseyi birakir baska sehirde okumaya gidersiniz bu hatalarin pesinizden gelmesine izin vermezsiniz. Ya da hicbir sey yapmayip surekli kendinizi kucuk gormeye devam edersiniz. Daha fazla tavsiye istiyorsan pm atabilirsiniz.

Bozuk yemek merdiven altı lokantada da zehirler en lüks italyan restoranında da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarı çık ve insanları Keşfet. Her seyden önce kendini sev. Kendini seversen ancak bir seylere baslayabilirsin. Hayat o bilgisayardan ve arkadaslarindan ibaret değil. Hayat senden ibaret. Başarılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Yeni bir baslangic ve yeni bir cevre lazim size. Herseyi birakir baska sehirde okumaya gidersiniz bu hatalarin pesinizden gelmesine izin vermezsiniz. Ya da hicbir sey yapmayip surekli kendinizi kucuk gormeye devam edersiniz. Daha fazla tavsiye istiyorsan pm atabilirsiniz.

İnsanların kendini bozuk kod olarak görmesi kabul edilemez. En aptal adam bile ekonomiye yön verebiliyorken bu söylediğiniz anlamsız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz1

İyi akşamlar. Aranızda beni tanıyan vardır sık sık konu dışına konu açıyorum. Ama başka anlatacak kimsem yok. Bende içimi dökmek ve tavsiyelerinizi almak için buraya yazıyorum. Ben 17 yaşındayım lise sona geçtim. Lise hayatımı hatırlamak bile istemiyorum. Hayatımın en boktan 3 yılıydı. Sürekli aaly ettiler dşga geçtiler saf yerine koydular. Sadece lisede değil benim tüm hayatım böyle geçti. Kimseye karşı çıkamayan hayır diyemeyen bir çocuktum küçükkende. Akrabalarım bile bana kız gibisin diyor. Ailem bana senden bir bok olmaz diyolar. Tüm günüm evde internette geçiyor. 6 ay sonra ygs ye giricem ama bir bok bilmiyorum ve calısmıyorum. Geçmişte ne kadar boktan hayatım varsa gelecekte de öyle olacak. Millet gençliğini yaşarken benim böyle olmam beni üzüyor. Hayatta herkes beni kandırdı. Nette bir kızla tanıştım o bile benle oynadıgını söyledi. Benim gibi biriyle kim arkadaş olur ki 1 tane bile arkadaşı olmayan ezik korkak asosyal beceriksiz herifin tekiyim ben. Hiçbi işe yeteneğim yoktur. Hiçbi işte şansım yaver gitmez. Hayattan hiçbi şekilde zevk almıyorum. Beni motive edecek hiçbirşey yok. Lanet olsun. Sizdende yardım bekliyorum.

Dostum sen kendini sürekli saf yerine koyuyorsun, kendini böle kabulleniyorsun.Sen kendine bunları sıkça tekrarladıkça bu olaylar artık senin yaşamının bir parçası olmaya devam edecek. Kendini yeniliğe değişime hazırlaman lazım artık. Geçmişim boktandı geleceğimde öyle olacak diyorsun. Burda farkında olmadan sürekli içinden Allah'a niyet ediyorsun. Geleceğimde boktan olsun diye. Unutma niyetler duaya dönüşür, Dua ise kaza değiştirir.Kendini yeniliğe açmaya korkma, seni çepeçevre sarmalayan ve sana yeniliğe açılman konusunda sınır olan şu kalın duvarlarını, sınırlarını yık artık kendi içinde.Bi insan 70 sinde ne ise 70 inde odur lafınada pek inanma. Zaten okuduğum kadarı ile senin kendine zaten güvenin yok millet sana neden güvensinki kardeşim ? . İnsanların sana güvenmesini desteklemesini bekliyorsan , ilk önce senin kendine güvenmen lazım. Sen kendine bile güvenmiyorsunki insanlar sana neden güvensin. Onlara çalıştığını göster ailene. Çalış sınavlarınada. Başarı ve saygı kendiliğinden gelmesini bekleme. Bunlar çalışılıpta kazanılacak şeyler. Sen imkanların senin ayağına gelmesini bekliyorsun. Bekleme imkanları kendin yarat. Bende lisede bazı konularda sen gibi idim. Çoğu kez vesvese basıyordu beni, bu durum bende özgüven eksikliğine yol açtı. Lise'den pek tad alamamaya başladım.İnsan az içime kapanıktım, sonra bikaç araştırma yaptım. Nedir bunun nedeni? Neden böyle hissediyorum? Bi çözümü varmı vs ?. Şuan çok iyi durumdayım.ygs-lys 3 . kez girdim. bu sefer giriyom bi yere. İnsani ilişkilerimde kolaylaştı. Boks kursuna gitmiştim 2 aylığına. O 2 ayda baya bi özgüven kazandım.Yani dostum sana kısaca şöyle özetliyim. Şu lafı unutma. Niyetler duaya dönüşür, Dua kaza değiştirir. Sen kendini saf,salak olarak görme. Sen ne kadar kendine bu kelimeleri tekrarladıkça,saf olmasan bile saflaşmaya başlayacaksın.Bak ben 20 yaşında 115 kilo biriyim. Daha hiç kız arkadaşım olmadı, tam bir asosyalim zaten. Tanıştığım kızları faceden ekliyom kabul etmiyorlar. Bunlar kabul etmedikçe ben üzülmek yerine dahada gülesim geliyo. Çünkü kendime olan özgüvenim fazla. Kızlar bakıyo benim resimlere ayı bu diyip eklemiyorlardır kesin. Bunu düşündükçe bile gülesim geliyo .Umrumda bile değil böyle yapmaları.Ve sana en büyük tavsiyem. Kendini böle üzecek şeyleri sıkça tekrar etme ve günlük 10dk lığına, nasıl bir adam olmak isterdin? Nasıl bir yaşam sürmek isterdin? İnsanların sana nasıl davranmasını isterdin....? gibi Gelecek ile ilgili hayaller kur. Bunları yeterince tekrar ettiğinde bi 5-10 gün sonra. Sor kendine; Bunları yaşamak için ne yapmalıyım? O zaman kendi benliğindeki iç ses sana doğruları bir bir söleyecektir. Ama şunu sakın UNUTMA. İÇİNDEKİ GEREKSİZ SENİ DURDURAN KALIN DUVARLARI İNANÇLARINI YIIIIIIIIIKKKKKKK

İlaçda isterim diyorsan:

https://www.youtube.com/watch?v=ftWmYWHEbuE

+ "İYİ DÜŞÜN İYİ YAŞA" kitabını ve "Çekim Yasası ile ilgili herhangi bir kitabı okumanı isterim >>KESİNLİKLE<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Fontaine -- 2 Ağustos 2016; 13:36:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

İnsanların kendini bozuk kod olarak görmesi kabul edilemez. En aptal adam bile ekonomiye yön verebiliyorken bu söylediğiniz anlamsız.

İnsanlığın bu zamana gelmesini sağlayan en önemli faktör kendini yetersiz görmesiydi. Düşünebilme yeteneğiyle de bunu başarabildi. Kod mu bozuk, değiştir.

Sadece yer değiştirmek konu sahibine yaramayacak. Yaşadığı o kadar olaydan sonra kendisi de zarar gördü, kendisini değiştirmesi, yenilemesi gerekiyor. Önceki mesajımda demek istediğim şey buydu.

Sana bir soru sorayım. En aptal adam olmayı tercih eder miydin? Neden öyle bir cümle yazdın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Suanki bulunduğun çevrendeki kişilerin aklına böyle bir karakterde olduğun kazınmış artık. Bütün bunlardan kurtulman için başka şehirde olman şart. Öncelikle üniversiteyi başka şehirde oku sıfırdan başla herseye çünkü bir kimseyi tanımadığın bir ortama girdiğinde yarattığın ilk izlenim çok önemli mesela uni ye gittin yeni bir ortam yeni arkadaşlar kimse senin nasıl biri olduğunu bilmiyor. İşte o zaman bambaşka bir karakterde tanitacaksin insanlara kendini. Konuskan ol saf görünme çevrende ciddiye alinan insanların nasıl davranış sergilediklerini izle ama her zaman kendin ol. Okuldan sonrada kendine baska şehirde hayat kur ben olsam öyle yapardım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.