< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayat çirkinseniz çok zor

-
-
Hayat çok zor değil ilişkiler zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çaliş para kazan.Maddi durumun iyi olsun kizlara acil biri kabul eder illa.
Üzülmeyin hocam. Boyu 150 olan kızlar da var, şansınızı onlarda deneyin
kanka tipin çok iyi olsada kızlar sallamıyor emin ol çünkü tipi tek iyi olan sen değilsin
-
Hocam bu hesabı Kıvanç Tatlıtuğ mu Çağatay Ulusoy mu kullanıyor? Başka bir açıklama bulamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-696D1DBE4Hocam bu hesabı Kıvanç Tatlıtuğ mu Çağatay Ulusoy mu kullanıyor? Başka bir açıklama bulamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-696D1DBE4Hocam bu hesabı Kıvanç Tatlıtuğ mu Çağatay Ulusoy mu kullanıyor? Başka bir açıklama bulamıyorum
ahahahahaha
-
1.50 kızların ilgi alanı genelde 1.80+ erkekler oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
burdaki asosyal hayatında kız görmemiş erkekler anlamaz söylediklerimi rekabet çok yüksek senin burda görüp çok yakışıklı dediğin adamı kızlar şamar oğlanına çeviriyo 80 milyonluk ülke yüzde 90 ı abaza
-
Ben miyim hocam asosyal, kız görmemiş erkek
Rekabet fazla tabi ama götüren götürüyor yani. Tipi iyi olan boş kalmıyor genelde.
Boyun 150 mi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-696D1DBE4Ben miyim hocam asosyal, kız görmemiş erkek
Rekabet fazla tabi ama götüren götürüyor yani. Tipi iyi olan boş kalmıyor genelde.
kardeşim bizde kız buluyoruz ama ortalık olmuş 10 kişiyle flört eden en ufak şeyde trip atan kıza yol veriyoruz herkes en iyi kızın peşinde hem karakter hem tip olarak sen mercedesemi binmek istersin şahinemi
-
spor salonuna yazıl kardeşim. 1 yıl hırslı ve düzenli olarak sporunu yap. 1 sene sonra gel bu yazdıklarına gülersin. kızlar balıklama atlar üstüne.
-
Türkiye'de çok zor daha doğrusu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tipin iyi olsa da kızlar sallamiyor yazmışsınız demek ki sallıyor ama istemiyorsunuz kriterlerinize uymadığı için.
Bu maraz ali saçmalığı nerden çıktı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7spor salonuna yazıl kardeşim. 1 yıl hırslı ve düzenli olarak sporunu yap. 1 sene sonra gel bu yazdıklarına gülersin. kızlar balıklama atlar üstüne.
alakası yok ben yıllardır yapıyorum hala atlamıyor kimse
-
aralık 2019da başladım şubat ayında atlamaya başladılar puhahahaha
En Beğenilen Yanıtlar

Hayat çok zor değil ilişkiler zor.
|
Benzer içerikler
- sayko nasıl oynanır
- clindoxyl krem
- 18 yaşına girince ne olur
- adını soyadını bildiğim birinin numarasını nasıl bulurum
- arapça öğrenmek zor mu
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X