Şimdi Ara

Hayat çirkinseniz çok zor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vizyoncukk

    Hocam bu dediğiniz şeylere daha önce tanıdık oldunuz mu?Kalıplı biriyim ama tipim iyi olmadıktan sonra pek işe yaramaz gibime geliyor,pek mantıklı gelmedi söyledikleriniz.İnstagramda tek bir fotosu olmayan birini düşünerek cevap vein lütfen.

    oldum. kas var mı hocam? kalıp dediğin başka bişey. yağsız mı vucudun? bel çevren ince mi?



    bu yukarda saydıklarımın hiç biri bende yok. tip de yok. ama çene var. instagramda 3 tane fotoğrafım var. evlenmeyi düşündüğüm birisi ile birlikteyim ve instagramdan tanıştım. ondan önce takıldığım kızları görsen.. param mı var? yoook. ceplerimin ikiside delik. arabam 32 yaşında... ve evet 3 fotoğrafım vardı hep. yani senin anlayacağın adamın içinde olacak. bu biraz araba kullanmayı öğrenmek gibi. araba sürmenin mantığını anladıktan sonra gerisi tecrübedir. illaki olur yani takam kafana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 11 Kasım 2020; 17:0:44 >




  • Pandemide kendi kendime spor yapıyorum evde ,belirgin değişim var. Ama kilo var hala . Aslında maddi olarak iyi sayılabilirim. Ama ne paranın ne vücudun etkisini görmedim bu zamana kadar açıkcası. Dediğiniz gibi tecrübe etkili sanırım benim arkadaş çevrem bile yok sayılır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vizyoncukk

    Pandemide kendi kendime spor yapıyorum evde ,belirgin değişim var. Ama kilo var hala . Aslında maddi olarak iyi sayılabilirim. Ama ne paranın ne vücudun etkisini görmedim bu zamana kadar açıkcası. Dediğiniz gibi tecrübe etkili sanırım benim arkadaş çevrem bile yok sayılır.

    benimde çok arkadaş çevrem yok hocam tanıdıgım var ama arkadasım 5 6 tanedir. ben çoğunu çalıştığım iş yerlerinden buldum. instagram falan öyle kimseye mesaj atmam. şu an ki kız arkadaşım mesaj attı bana ilk. bana kalsa yazmazdım yani. aman ne bileyim deneye deneye olur takma kafana çok düşünme böyle şeyleri. hayatını yaşa  





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.