Şimdi Ara

Hayat bok gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa abiler çok sıkıldım konusacak biri yok bende buraya yazmak istedim. Fakiriz,hep kavga var evde,babam mal telefon bağımlısı 1de kalkıyor ztn 1den gece 5 6 ya kadar elinde telefon mesajlaşıyor ve ya dizi izliyor.Telefonumu karıştırdı bir kaç kere kötü şeyler gördü sürekli tekrar ediyor akrabalara anlatıyor. 24 saat içinde kavga etmezsek hiç sohbet etmiyoruz çünkü elinde telefon var bana internette chat sitelerine giriyorum diye kızıyor benle sohbet et diyor baba diyom yanına yaklaşıyorum bağırmaya başlıyor lan naptım yanına yaklaşınca kızıyon. 20 yıldır babaanemlerde yaşıyoruz evlendiklerinden beri annem ve babannemin arası kötü annemi bir kaç kez ağlarken gördüm.Ve babam acayip lüks bağımlısı dışardan çok zengin gibiyiz evde tişörtüm yok donum yok. Adamla iletişime geçemiyoruz kavga etmeden.Ben 5 vakit namaz kılıyorum kendisi yattığı yerden beni Kafir ilan ediyor namazıda gösteriş için kıldığımı söylüyor onun dışında genelde mutluyuz ama hayat bok gibi annem mutsuz sürekli boş boş bağıyor babam. Bazen mutluyuz ramazanda oruçtan daha kötü etkilendik hrlde ve fakiriz aq evimiz yok adam ayakkabı telefon bağımlısı acayip lüks yaşıyoz dışardan bakınca. Keşke savaş çıksada şehit olsam bok yoluna gitmeyiz diyom bende çalışıyım para kazanıyım diyom yapabileceğimiz bir iş yok Allahtan borç para istiyom annem için harcarım ilerde çalışıp öderim. Hayata bok gibi napalım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• A2 Türkçe olmuş

• Okurken nedense istemsizce üzüldüm.

Kolaylıklar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat Niye Bu Kadar Zor ?!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.