Şimdi Ara

Hayat Bilgisini ozlediniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayat bilgisinden sonra yüzlerce liseli dizisi yapıldı lakin hiç biri hayat bilgisi kadar sıcak ve samimi olamadı.Şahsen en sevdiğim dizilerdendir.O arkadaşlık ortamı gerçekten mükemmeldi.
    Arif'in iddiaları ve Kopil'in sempatikliği,komikliği çok iyiydi.Ben şimdi sıcak ve samimi dizi olduğuna inanmıyorum bir dizi içerisinde milyon reklam oluyor.
    Bazen insan gerçekten büyümek istemiyor çünkü geçmiş daha bir tatlı ve güzel geliyor insana.Vay anasını duygulandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel diziydi. Ama favorim keloğlan filmleri. Herkesin ağzı mühürlenmiş keloğlan aranıyor keloğlan bir ahıra atlıyor orada prensesle karşılaşıyor hey gidi. Ne güzel günlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Güzel diziydi. Ama favorim keloğlan filmleri. Herkesin ağzı mühürlenmiş keloğlan aranıyor keloğlan bir ahıra atlıyor orada prensesle karşılaşıyor hey gidi. Ne güzel günlerdi.

Her ay düzenli olarak kanal 7 tarafından veriliyor keloğlan filmleri hasret giderebilirsin; ama eski diziler yayınlanmıyor maalesef anca internetten izlemek gerek onda da tüm tatlılığı gidiyor olayın çünkü ekstra emek sarfediyorsun

• Aaaavvvrupaaaa yakasi dit diri dit

Hayat bilgisinin sonradan boku cikmisti

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Aaaavvvrupaaaa yakasi dit diri dit

Hayat bilgisinin sonradan boku cikmisti

Aynen yeni öğrenciler geldiği zaman kotu olmaya başlamıştı ama eski kadrodan bahsettim.Avrupa yakasıda çok iyiydi.Fatoş muydu neydi o baya ilgimi çekerdi

• O gunler tam gecis donemiydi. bizler icin tadi bambaskaydi be. Harikaydi, hala ruyalarima girer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

O gunler tam gecis donemiydi. bizler icin tadi bambaskaydi be. Harikaydi, hala ruyalarima girer.

Gel sarılalım kardeşim ağlatacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nasıl bir hayat istiyosun
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hicsevmezdim iyiki bitti.

• Rahmeli rahmeli cilveli rahmeli

• kaygısızlar
  • tatlı hayat vardı en çok onu özledim.
  • Merak etmeyin yakinda yenisini cikartip guzel anilara tecavuz ederler.

Gani Mujde, Birol Guven, Tayfun Guneyer. Bu uc ismin dizileri genelde baslangicta guzel giden sonra her bolum birbirinin aynisi olsan b.ka saran ya da baslangictada sondada kahkaha efektine bandirilmis b.ktan dizilerdir.

Gani Mujde her dizisinde mutlaka rol yapamayan karisini oynatir. Bu roller genelde aptal sarisin olur.

Birol Guven ise her dizisinin jenerigini karisina okutur ve masrafdan kismak icin her dizisinde ayni oyunculari ayni karakterle farkli diziye yerlestirir.

Tayfun Guneyer'in dizilerini pek izlemedim ama tek basarisi Carli ve Yilan Hikayesi sanirim. Sonraki yapimlari ustteki isimlerin yaptiklarindan farksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisesbimby -- 24 Mart 2015; 4:36:10 >
  • Güzel diziydi.
  • Güzel diziydi.Törpü sonradan Pikaçu dizi çekildiğinde 35 yaşında mı neymiş
  • Lise defterine alternatif cikmisti bu bir cilgin bedis degil ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Lise defterine alternatif cikmisti bu bir cilgin bedis degil ama

İnek yalamis sacli oktay

Yonca Evcimikten daha kucuk olmasina ragmen Flash Tv benzeri yaslandirma teknigiyle dede olan Selahattin Tasdogen...

• Ayşaaa duy sesiiimi
  • Guzel diziydi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.