Şimdi Ara

Hayallerim için çalışıcağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 11.sınıfım.Sevgilimle konuştuk hayallerimiz istanbulda adam gibi üni kazanmak ilk 20 bin e girmek ve hayal ettiklerimizi yapmak bu saatten sonra calısıyordum zaten ama daha fazla calısacagım bana önerileriniz neler ? Sayısalım amacım mühendis olmak babamın yanında çalışmak ,önümdeki süreyi nasıl değerlendirmeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seven adamı bende severim ya. Dostum pm at her türlü destek olurum eski sayısalcıyım bende bu sene mezun oluyorum tm den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

Beyler 11.sınıfım.Sevgilimle konuştuk hayallerimiz istanbulda adam gibi üni kazanmak ilk 20 bin e girmek ve hayal ettiklerimizi yapmak bu saatten sonra calısıyordum zaten ama daha fazla calısacagım bana önerileriniz neler ? Sayısalım amacım mühendis olmak babamın yanında çalışmak ,önümdeki süreyi nasıl değerlendirmeliyim ?

önerim şu ki 1 seneliğine zevk aldığın aktivitelere ara ver bu oyun oynamak olabilir gezmek olabilir vs. kendini derslerine adamalısın konularını sindire sindire tam bir şekilde öğren ve her konudan sonra da miden bulanana kadar o konuyla ilgili test çöz bu hem unutmanı zorlaştırır hem de pratikliğini artırır zaten zamanın da çok dediğimi yaparsan temelin de varsa ilk 10000 e girersin diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayvendetta

quote:

Beyler 11.sınıfım.Sevgilimle konuştuk hayallerimiz istanbulda adam gibi üni kazanmak ilk 20 bin e girmek ve hayal ettiklerimizi yapmak bu saatten sonra calısıyordum zaten ama daha fazla calısacagım bana önerileriniz neler ? Sayısalım amacım mühendis olmak babamın yanında çalışmak ,önümdeki süreyi nasıl değerlendirmeliyim ?

önerim şu ki 1 seneliğine zevk aldığın aktivitelere ara ver bu oyun oynamak olabilir gezmek olabilir vs. kendini derslerine adamalısın konularını sindire sindire tam bir şekilde öğren ve her konudan sonra da miden bulanana kadar o konuyla ilgili test çöz bu hem unutmanı zorlaştırır hem de pratikliğini artırır zaten zamanın da çok dediğimi yaparsan temelin de varsa ilk 10000 e girersin diye düşünüyorum

Günde kaç saat çalışmam lazım ve ygs mi lys mi ağırlık vermem lazım dostum önerilerin için sağol bu arada :)

• 1ay ygs kas sonra hep lys ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

1ay ygs kas sonra hep lys ...

1 ay ygs yeter mi ki fizik bio kimya mat var yazın ygs ve 1-2 tane baba lys konusu bitireceğim

• O sevgili işi yalan olur kardeş demedi deme ya ayrılırsınız ya da ünide yersin tekmeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamım en fazla iki ay YGS çalış, konuları rahatlıkla bitirirsin. Bu kadar tecrübeli adam az çalış diyorsa vardır bi' bildiğimiz. Bir sene sonra gelip "altı ay YGS çalıştım, LYS nasıl yetişecek" diye başlık açma, dinle la
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bayvendetta

quote:

Günde kaç saat çalışmam lazım ve ygs mi lys mi ağırlık vermem lazım dostum önerilerin için sağol bu arada :)

senin çalışma alışkanlığına bağlı eğer çalışma alışkanlığın varsa 4-5 saatten başlayabilirsin yoksa 2 saatten başla.Ygs matematik bitir yazın ve lys çalış derim ama sene içinde hep tekrar et unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: şekspiyer

Adamım en fazla iki ay YGS çalış, konuları rahatlıkla bitirirsin. Bu kadar tecrübeli adam az çalış diyorsa vardır bi' bildiğimiz. Bir sene sonra gelip "altı ay YGS çalıştım, LYS nasıl yetişecek" diye başlık açma, dinle la

Eyvallah adamım teşekkür ederim :) şuan matte obeb okek bitti onla ilgili test çözüyorum ygs mat bitireyim o zaman bi yandanda 11 götürürüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.