Kpss açıklandı. Edebiyat öğretmenliği için girdim 2.kez. p121 puanım 72.5 geldi. Benden en az 82 puan istiyorlar. Hayallerim yine başka bahara kaldı. Öğretmen olmak istiyorsan en az 40 bin kişi arasından ilk 900'e gir diyor sistem. Eğitim fakültesi yazarken iki kere değil 10 kere düşünün. Keşke mühendis olsaydım bundan iyiydi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED4010EAB -- 23 Ekim 2020; 13:29:31 > |
Hayaller Yine Başka Bahara Kaldı

-
-
Dostum bu ÖSYM sınavlarının test çözme, sınav günü gelene kadar ders çalışabilme iradesi dışında pek fazla bir şey ölçmediğini belirtmekle birlikte, öğretmen olacak insanların daha da seçkin olması gerektiğini ve maaşlarının da bu oranda daha da fazla olması gerektiğini düşünüyorum gelecek nesilleri eğiten insanlar daha kalifiye olmalıdır bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gereon RathDostum bu ÖSYM sınavlarının test çözme, sınav günü gelene kadar ders çalışabilme iradesi dışında pek fazla bir şey ölçmediğini belirtmekle birlikte, öğretmen olacak insanların daha da seçkin olması gerektiğini ve maaşlarının da bu oranda daha da fazla olması gerektiğini düşünüyorum gelecek nesilleri eğiten insanlar daha kalifiye olmalıdır bence.
haklısın kendimi daha çok hazırlamalıyım. Sana katılıyorum da, alımlar biraz daha olmalı. Bir de üniversite kontenjanları azalsa iyi olur aslında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ED4010EABhaklısın kendimi daha çok hazırlamalıyım. Sana katılıyorum da, alımlar biraz daha olmalı. Bir de üniversite kontenjanları azalsa iyi olur aslında.
Alıntıları GösterArkadaşım 92 aldı mühendislik mezunu, benimhocam kanalını falan takip ediyordu onların yayınlarını vs. çözüyordu. Hedefinize birkaç net kalmış umarım kazanırsınız hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gereon RathArkadaşım 92 aldı mühendislik mezunu, benimhocam kanalını falan takip ediyordu onların yayınlarını vs. çözüyordu. Hedefinize birkaç net kalmış umarım kazanırsınız hocam
Alıntıları GösterSağ olun hocam. Ben normalde 68 civarı almıştım. Edebiyatı Kadir Gümüş anlatıyordu. Kadir Gümüş sayesinde 72.5- 73 puana çektim. Bu sene 80-85 arası alırsam inşallah maceram bitiyor. İyi dilekleriniz için teşekür ederim.
-
Hayaliniz bile kötü hocam kazandığınızda doğudaki terörist yuvalarında ders vermek zorunda kalıcaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A
Hayaliniz bile kötü hocam kazandığınızda doğudaki terörist yuvalarında ders vermek zorunda kalıcaksınızEn azından sarılabileceğim bir hayalim var hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X