Şimdi Ara

Hayalkurun.com 'dan Gönderilen KAF1 Kitabında 2017 Yazmıyor (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir değişiklik var mı arkadaşlar normalde bu seneki kitapların üzerinde 2017 yazıyor. Sanırım KAF1 kitabını değiştirmediler? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum :)

    Edit: Kitap 430 sayfa içinde taban aritmediği yok. (Kaldırılan konu yok yani)

    Kitap Kapak Resmi:https://i.hizliresim.com/37nrMj.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitsevergebey -- 7 Mayıs 2017; 0:18:10 >



  • hocam mufredatta degisen en ufak bir sey yok. ufak tefek degisiklikler varsa onlar yoktur bence. sikinti cekicegini sanmam.
  • muzy1463 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bencede zaten sıkıntı olcak olsa Barış Ayhan Hoca kitabı yollamazdı. Barış Ayhan Yayınlarının kendi sitesinden aldım çünkü :)
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    hava atma olm. bende imzalisi var
  • muzy1463 kullanıcısına yanıt
    Eskiden imzamı vardı :dd
  • Ben de kitapişler'den verdim gelince yazarım buraya
  • Hocam ben kaf2 kitabını barisayhanyayinlari.com dan almıştım gelen kitapta 2017 yazıyordu. Ürün tanıtım kapağındaki gibi yani. Sonra kaf1 ve kaf3'ü işlerin n11 sitesinden sipariş verdim onların gönderdiklerinde 2017 yazmıyordu. Aradım kitapişleri cayma hakkımı kullanıp kitapları geri gönderdim. Şimdi kaf1 ve kaf3 ü barış ayhan yayınlarından aldım kaf3 2017 baskı sıkıntı yok. Kaf1'de 2017 yazmıyor ama sorun olacağını zannetmiyorum çünkü kaf3'teki trigonometri konusu falan bu sene çekildi yani önceki sene olsa sorun olurdu. Ama kaf1'deki videolardan bu sene çekilen yok zannediyorum dolayısıyla sorun olmaz zaten sorun olcak olsaydı barış ayhan hoca göndermezdi.
    Hocam muhtemelen size gelen kitaplarda biraz önceki yorumlarda attığım resimdeki gibi gelecek bende öyle olmuştu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamitsevergebey

    Hocam ben kaf2 kitabını barisayhanyayinlari.com dan almıştım gelen kitapta 2017 yazıyordu. Ürün tanıtım kapağındaki gibi yani. Sonra kaf1 ve kaf3'ü işlerin n11 sitesinden sipariş verdim onların gönderdiklerinde 2017 yazmıyordu. Aradım kitapişleri cayma hakkımı kullanıp kitapları geri gönderdim. Şimdi kaf1 ve kaf3 ü barış ayhan yayınlarından aldım kaf3 2017 baskı sıkıntı yok. Kaf1'de 2017 yazmıyor ama sorun olacağını zannetmiyorum çünkü kaf3'teki trigonometri konusu falan bu sene çekildi yani önceki sene olsa sorun olurdu. Ama kaf1'deki videolardan bu sene çekilen yok zannediyorum dolayısıyla sorun olmaz zaten sorun olcak olsaydı barış ayhan hoca göndermezdi.
    Hocam muhtemelen size gelen kitaplarda biraz önceki yorumlarda attığım resimdeki gibi gelecek bende öyle olmuştu :D

    Sonuc olarak sorun olmaz degil mi hocam baya uzun yazmişsiniz



    Edit: Kitapislerde MNG kargo ucretsiz oldugu icin kitapisleri tercih ettim yoksa barisayhan.com'dan alacaktim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam kaf3'te yeni videolar çekildi ama şöyle bir şey var zaten çözümlü de olsa pdf yayınlıyorlar sıkıntı olursa bir çıktı alırsınız eksik sayfayı yapıştırırsınız. Sadece kaf3'te trigoda falan küçük aksaklık olabilir onun dışında bir şey olmaz diye düşünüyorum. İki saat kargoyla iade için falan pek uğraşılmaz kitap gelcekte gitcekte yenisi gelcekte ohoooooo. Gönül rahatlığıyla çözün hocam. Edit: Kaf4 ile ilgili bir bilgim yok. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.