Şimdi Ara

Hayalinizdeki iOS uygulaması nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar olsa ne güzel olurdu dediğiniz ama bulamadığınız bir uygulama var mı?

Örnek olarak tv de dizi ya da film izlerken herhangi bir sahnenin ya da oyuncunun resmini çektiğimde o film, dizi ya da oyuncu ile ilgili bilgi veren bir uygulama olmasını isterdim ve kamera arkası olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Arkadaşlar olsa ne güzel olurdu dediğiniz ama bulamadığınız bir uygulama var mı?

Örnek olarak tv de dizi ya da film izlerken herhangi bir sahnenin ya da oyuncunun resmini çektiğimde o film, dizi ya da oyuncu ile ilgili bilgi veren bir uygulama olmasını isterdim ve kamera arkası olabilir

Yav söyle bi cismin boyunu doğru olcebilen bi uygulama olsa fena olmazdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar olsa ne güzel olurdu dediğiniz ama bulamadığınız bir uygulama var mı?

CamFind uygulaması yapıyordu onu sanırım. Sonuçlar ne kadar doğru olur bilemem ama bir deneyin bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda 2 tane çok güzel fikrim var fakat tabi ki paylaşmayacağım :) Profesyonel bir firmaya yaptırmayı düşünüyorum. İyi fikirleriniz varsa saklayın derim
  • http://youtu.be/jx-gZk6z3Rc

• quote:

Orijinalden alıntı: iea96

quote:

CamFind uygulaması yapıyordu onu sanırım. Sonuçlar ne kadar doğru olur bilemem ama bir deneyin bence

Bu nerdeyse birebir yapıyormuş istediğim işleri alışveriş özelliği bile var helal olsun adamlara. Teşekkür ederim buarada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.