Bildirim
Hayalinizdeki Araba Nedir? (Fazla uçmadan) (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hahahaha ulan hayalinizdeki araçlar konusundaki Passat mesajı bile eksilenmiş güldüm.
MB C63 AMG diyorum ben. -
Range Rover Evoque -
Golf mk1 - Leon mk2 - evo - S5 - VolvoFH 16
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lancer evo veya subaru sti
quote:
Orijinalden alıntı: Slender-
Takılıyorum arada o konuda hakatten dediğiniz gibi ama şöyle bir şey var eskiden arabalar ordan oraya götürmesi için alınırdı. Ayağı yerden kessin yeter denirdi, şimdi öyle değil ki millet madem bu kadar para veriyorum; az yaksın, konforlu olsun ve karizma olsun gibi özellikler arıyorlar. Devir değişti artık hocam.
Kesinlikle katılıyorum, ben sokakta basit otomobiller göremiyorum artık. Yani çoğu kişi Fiat, Renault ya da Toyota gibi markaları kafadan elemeye başladı. En kötüsünden Opel ve VW'den aşağısı yok. Hele hele Bağdat Caddesi falan C180, 320d ve Audi A3-A4 istilası içinde. Arka arkaya park etmiş 3-4 tane C180 görebilirsiniz. Mayıs ayında Otosan ile Borusan'ın satışları kafa kafaya gidiyordu. -
-
BMW E46 HPF motor 1200 beygir
Volvo S60.
Alçaktan uç derseniz Mazda3 de kafi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bergama gibi küçük bir yerde yaşıyorum hocam, yeni kasa BMW' mi çıktı tak geliyor anında. Her yer Volvo, Mercedes ve Opel'le dolu. Millet Fiat alsa bile sıfırını gidip alıyor. (Şekil a ben )
quote:
Bergama gibi küçük bir yerde yaşıyorum hocam, yeni kasa BMW' mi çıktı tak geliyor anında. Her yer Volvo, Mercedes ve Opel'le dolu. Millet Fiat alsa bile sıfırını gidip alıyor. (Şekil a ben)
"Ne gerek var" kafasını yaşayanlardan değilim ama her seferinde her şeyin en iyisini kullanan ve sonunda da yokluktan şikayet edenleri anlamıyorum. Bugün davetim vardı ve tekrar gördüm bunu. Kimse hiçbir şeyin kötüsünü kullanmıyor artık... -
Biraz fazla vericeksin ama kaliteye bineceksin.
Porsche 911 turbo s
-
vw sci -
Ww golf
-
-
-
quote:
Biraz fazla vericeksin ama kaliteye bineceksin.
Senelerin VW'cisiyiz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X