Şimdi Ara

Hayalimin Arabası......Taunus........Offf Offffff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-turkiyede-degil-dunyada-tek-86759495/detay

Adam araca ne kadar iyi bakmış ya fabrikadan daha dün çıkmış gibi.

Bu arabayı alamazsam ilerde kesinlikle yaptıracam bundan

• öh 31bindolar. gider en full'unden megane alırım
  • Konfor olarak en iyi araçlardan birisi ancak bu fiyat verilmez daha düşük fiyata bulunabilir gerçi siz temiz göründüğü için ve hayaliniz olduğu için koymuşsunuz galiba inşallah birgün kavuşursunuz.
  • insan neden aldığı arabaya binmez anlamıyorum
    birtanedaha gördüm bunun gibi koltuklarına oturulmamıştır diyor.üstünde örtü vardı resimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Konfor olarak en iyi araçlardan birisi ancak bu fiyat verilmez daha düşük fiyata bulunabilir gerçi siz temiz göründüğü için ve hayaliniz olduğu için koymuşsunuz galiba inşallah birgün kavuşursunuz.

Sağolun Konfor olarak cidden güzel bir araç birazda az yaksa çok güzel olur
  • 60 bin liraya yakın. Alana helal olsun.
  • Çok pahalı değil mi?Aman aman bir klasik değil bence ayrıca..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum kusura bakma ama bu araç orjinal değil ki. Boyanmış ve parçaları değiştirilmiş. Fabrikadan çıkmış gibi deyince bende daha orjinal birşeyler bekliyordum. 79 model aracın bu kadar temiz olmasının imkinatı yok
  • Dayı kapalı garajda bekletmiş heralde 26 k km mi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

Bu arabadan nefret eden tek ben miyim ?

Yalnız değilsin.
    Hem klasik arabaya binmek hemde dikkat çekmek istiyorsam böyle bi araca binerim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ilk-sahibinden-alindi-revizyon-edildi-emsalsiz-belair-parsmotors-116426436/detay

• en azından vosvos bile daha iyi olur. bu aracın ayrı bir havası yok. gündelik alıp binilecek bir araç. 31 $ değil 31 bin tl bile etmez. tabi benim gözümde. parası olan bir manyak (araç sahibine göre bu kişi keko oluyor) gelip o parayı verebilir.
  • 10.000lira kafidir. klasik olması için az sayıda olması lazım. 31.000 dolara bu ayarda 4 tane taunus toplanır
  • bunların swleri benim çok hoşuma gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.