Şimdi Ara

Hayalimdeki Evi Anlatiyorum (SADECE HAYAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese direk istedigim hayalimdeki eve tasvir etmeye basliyorum.

arkadaslar ev 4 katli olacak yani disardan 4 kat gözükecek ama +1 çati kati olacak ve 2 kat bodrum olacak yani 7 katli bir ev istiyorum(2 bodrum,4 normal kat,1 de çati kati) .Ev ahsap olacak ve her katta balkon olsun istiyorum.Evin genel metre karesi ise büyük olacak.Yani bir kata 4 5 tane genis oda sigabilecek.

En alttaki (-2)kata özellikle lamba koymayacagim kapisi bile eski gicirdayan bir kapi olacak biraz korku uyandirsin istiyorum orasi genis bir kiler olacak gereksiz eskimis esyalar olacak.Içeri ancak fenerle filan girilecek.Ayni zamanda savas deprem salgin vs. gibi olaylarda bu kat benim ve ailemin siginagi olacak bu yüzden içerde bol bol yasamimizi sürdürebilmemiz için alet edavat yiyecek içeçek ilaç vb. seyler olacak.bu katin gizli bir bölmesi olacak bu bölmeden bir tünele geçis yapilacak bu tünelle yerin altindan evin disaridaki çitlerle kapli bahçesine geçebilecegim(macera olur yada lazim olur)

-1 katta ise hiç oda olmayacak bu yüzden genis bir oda olacak.Içinde rahat tam oda boyunda hali olacak.Odanin kenarlarina dayanmis sekilde her yeri kaplayacak rahat koltuklar olacak.Ve odaya özel laptop, projeksiyon olacak.Burda ailemle yada arkadaslarimla rahat vakit geçirebilecegim film seyredebilecegim yada tabu monopoli satranç oynayabilecegim bir oda olacak belki futbol bile oynanabilir.yani bu kat hali koltuklar projeksiyon laptop ve masa dan olusan çok genis bos gözüken bir oda olacak.

zemin kat, mutfak hol misafir agirlama odasindan olusacak evde vaktin yüzde 60nin geçtigi yer burasi olacak.Evin normal giris kapisinin yaninda birde mutfaktanda eve giris olabilecek.

1 2 3 4.kat ,3 oda 1 salon ve 1 tuvalet 1 banyo seklinde olacak ve her odada balkon olacak.Her katin modasi farkli olacak.Çati kati ise bildigimiz klasik çati kati olacak ve tek yatak ve televizyon olacak bazen insanlardan yalniz kalmak istedigimde buraya gelecegim.Yuvarlak bir penceresi olacak ve sehri burdan seyredebilecegim.(4. kat benim katim olacak yani meslegimle alakali dokumanlarim kisisel esyalarim kiyafetlerim burda olacak.)
    Katlar arasi baglanti sarmal ahsap merdivenlerle olacak.

Evin etrafi beyaz çitlerle çevrili olacak arka bahçe meyve agaçlari ve sebzelerle dolu olacak ön ve yan bahçehçeler ise yesil halisaha çimleri ile çevrili olacak sade bir görünmü olacak ve köpek kulübesi olacak bir köpegim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer9898 -- 26 Haziran 2016; 20:09:06 >

• Tamam qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam buralarda yenisin galiba dh'liler uzun yazy görünce bünyelerinde mide bulantysy ve ba? a?rysy gibi semtonlar ba? gösteriyo oyüzden kaldyr istersen
  • HayalEt li ev Ahahaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.