Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • x



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 24 Temmuz 2019; 9:25:12 >



  • Forumun bu bölümü pek aktif değil. Biraz seni uğraştıracak ama benim tavsiyem bütün markaların forumlarına gir ve bu yazıyı yaz. Hepsinin bir forumu var ve burdan daha aktiftir.

    Sana gelen yanıtlardan kendi isteğine göre en mantıklısı hangisi ise onu tercih edersin.

    https://www.nikonturk.com

    http://m43turkiye.com

    http://www.canonturk.com

    Fujinin forumunu bulamadım ona da yaz derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sony a6500 daha yeni model olduğu için daha pahalıdır büyük ihtimal. Aralarında 2 sene var. Video özellikleri a6500 de daha fazla. Mesala 4K çekim yapabiliyor.120 fps video çekebiliyor vb. Sony A7II nin de A6500 ekranı da tam dönmez. Akıllı telefonlarda işletim sistemi yükseldikçe bazı programların buna uygun güncellemesi gerekebiliyor. Mesala A7II yaklaşık 5 senelik bir sistem olduğundan Sony ileride akıllı telefon yazılımına desteğini kesilebilir. Yani kameranın ekran görüntüsünü akıllı telefona aktarılamayabilir. Fotoğraf için alıncaksa A7II video için alınacaksa A6500 tercih edilebilir. Ayrıca video çekecek biri olmayacak anladığım kadarıyla, röportaj için ya da kendinizi çekeceğinizde bir tane otomatik odaklayan ve odaklaması sessiz bir lense ihtiyacınız olacak. Benzer durumlarda manuel lensle video çekimini manuel odaklamaya eli yatkın birinin yapması gerekir.
    Gövde olarak uzun ömürlü sistem yok maalesef 3-5 sene içinde teknolojiye yenik düşüyor. Ama lensler ömürlük olabiliyor. Sony lerde otomatik odaklama özellikli Canon adaptörleri mevcut. Bu adaptörlerle çoğu Canon lensini kullanabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.