Şimdi Ara

hayal kırklığı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene mezun oldum.okulla birlikte yürütemedim össyi ta senenin başında bırakma gibi bi durumum olodu çünkü biliyordum nolacağını okuldaki hocalarla aram ii değildir vs bunun gibi çok sorunum vardı yanlış anlaşılmasın derslerim iyidir orta seviye bi anadolu lisesindeyim. okul bitince üniv.i kazanamamış olmanın verdiği üzgünlük yerine ohhh okul bitti deyip önüme hedef koyup ders çalışmayı planlıyordum. ama hepsi planda kaldı. çok umutlu girdim yaza ders çalışcam diye ama hiç bir hedefimi yapamadım. şimdi bile geç kalmışım kazanamıcakmışım gibi bi his var. ne yapacağım ben bi yardım edin gençler biraz moral verin

• dostm hiç bişe için gec kalınmıs deil...daha cok erken mrak etme.....once kendine bir hedef belirle....sonra o hedefine koş.....durumum iyi diosun....eger öleyse calısırken hiç bi zorluk cekmiceksin....bence hemen kendine bir plan hazırla....dikkat et ama calısabilecegin saatlerde çalışş...mesela sabah erken kalk cok sessiz olur seni engelleyen bişe olmaz öle şeleride dusun ve calısmaya hemen basla derim .....
  • diyorum ki ygs yi halledeyim dersane başlayana kadar dersane başladıktan sonra da lysye yoğunlaşayım. korkum şu dersane sınavında kötü bi sınıfa düşmek çok fazla etkiliyor beni böyle şeyler.

ayrıca fdd ne zaman başlıyor sınıf belirleme sınavı ne zaman bilen yok mu her konuda herkes farklı bişey söylüyor
  • fdd bildigim kdarıyla bayramdan sonra baslıo....seviye belirleme sınavınıda dersane baslamadan once yaparlar....ama fdd de aralıka kdr sınıf degişimi var o yuzden ilk sınavda yukselmesen bile sonradan calısıp yukselirsin
  • tabi dersane baslayan kdr ygs ye yogunlaş sonra lysye yogunlasabilirsin...zaten ygs basit oldugu için seni fazla zorlamaz..lys ye daha cok agırlık verirsin..ama hangi bolum oldugun farketmez bol bol turkce coz.....n..
  • neden bu kadar stres yaptın anlamadım
    benim bir akraba var bildiğin inek o bile doğru düzgün hiç çalışmadı yazın
    ki sen gecen senede girmişssin sınava hiç çalışmadıysan günde 1 saat yarım saat çalışmıssındır artık üstüne katacaksın.zaten yazın çalışan doğru düzgün insan yokki.sıcak var tatil havası var bide üstüne ramazan var.
    şimdi başlasan bile süper kardasın.
    stres yapma boşuna.
  • sayısalım. türkçe de dil bilgisinden sorunum yok ama anlam sorularından çok yanlışım çıkıyor. dedğin gibi bol bol soru çözmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

neden bu kadar stres yaptın anlamadım
    ki sen gecen senede girmişssin sınava hiç çalışmadıysan günde 1 saat yarım saat çalışmıssındır artık üstüne katacaksın.zaten yazın çalışan doğru düzgün insan yokki.sıcak var tatil havası var bide üstüne ramazan var.
    stres yapma boşuna.

inşallah arkadaşım ama insan istediğini yapamayınca stresleniyor inşallah bu sene yüzümğz ak şekilde çıkabilirz bi de etrafta konuşan insanlar yok mu aa daha niye başlamadın şöyle böyle sorsan ygs ne demek onu bile bilmezler ama öğüt vermeye gelince......

• Derslerle fazla stres yapmayın kendinize. Olimpiyat soruları değil sonuçta. Kendi kapasitesini bilip çalışana çok basit sınavlar. O yüzden geç kalınmıi birşey yok. Konular birikmezse ygs-lys rahatça götürülür ve üstüne de birsürü soru çözülebilir. Başlarda rahat olmak lazım yoksa gittikçe daha çok stres yapıp başarıdan uzaklaşırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 23 Ağustos 2010; 2:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilsung

quote:

stres yapma boşuna.

inşallah arkadaşım ama insan istediğini yapamayınca stresleniyor inşallah bu sene yüzümğz ak şekilde çıkabilirz bi de etrafta konuşan insanlar yok mu aa daha niye başlamadın şöyle böyle sorsan ygs ne demek onu bile bilmezler ama öğüt vermeye gelince......

ya bırak aga ya onları diyenler 3 ceşittir
    1.çeşit orta yaşı doldurmuş ve yaşıtları gibi gençlere öğüt vermeyi alışkanlık haline getirmiş kimse
    2.çeşit üniversiteyi kendine göre iyi bir yer kazanmış ve bunu çok çalışarak kazandığını anlatmaya çalışan kimse
    3.çeşit üniversiteyi kazanamamış içinde ukde kalmış ve bu yüzden gençlerin ders çalışmadığı 1 saniyesinin bile boşa gittiğini düşünen kimse

takma ama artık sıkılmayacağını düşünüyorsan başla çünkü bildiğim kadarıyla 12 lerin hızlandırması bu zamanlarda başlıyor.herkesle birlikte başlaki geç kalmayasın cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lşlş -- 23 Ağustos 2010; 2:16:37 >

• Önemli olan o çalıştıklarını yani bildiklerini sınava kadar unutmamak.
  • hiçbirşey için geç değil. hazırlık uzun soluklu bir maraton. en kısa zamanda planını yap. plansız hareket etmek kadar tehlikeli birşey yok hazırlıkta. dersanelerin önemi de aslında bu zaten. sınava kadar sizin yerinize planınızı yapıyor.
  • Hocam , bence ramazan sonuna kadar ygs ' nin ilk konularını bitir. Nedeni ise kötü sınıfa düşmek istemiyorsun dershanede o yüzden ygs basını bitir. Çünkü sınıf belirleme sınavında sana lys sorcaka halleri yok , ygs soruyorlar .

Dershane basladıktan sonrada hoca ne anlattıysa gel eve aynı konulardan soru çöz.
  • quote:

diyorum ki ygs yi halledeyim dersane başlayana kadar dersane başladıktan sonra da lysye yoğunlaşayım. korkum şu dersane sınavında kötü bi sınıfa düşmek çok fazla etkiliyor beni böyle şeyler.

ayrıca fdd ne zaman başlıyor sınıf belirleme sınavı ne zaman bilen yok mu her konuda herkes farklı bişey söylüyor

1 Ekim'de diye biliyorum ama tabii siz yine sorun şubenizde ki farklı olabilir
  • quote:

quote:

quote:

stres yapma boşuna.

ya bırak aga ya onları diyenler 3 ceşittir
    1.çeşit orta yaşı doldurmuş ve yaşıtları gibi gençlere öğüt vermeyi alışkanlık haline getirmiş kimse
    2.çeşit üniversiteyi kendine göre iyi bir yer kazanmış ve bunu çok çalışarak kazandığını anlatmaya çalışan kimse
    3.çeşit üniversiteyi kazanamamış içinde ukde kalmış ve bu yüzden gençlerin ders çalışmadığı 1 saniyesinin bile boşa gittiğini düşünen kimse

takma ama artık sıkılmayacağını düşünüyorsan başla çünkü bildiğim kadarıyla 12 lerin hızlandırması bu zamanlarda başlıyor.herkesle birlikte başlaki geç kalmayasın cidden

• Nasılsa okul yok rahat rahat bu sene kazanırım diyenler olabilir ama dikkat edin bence bazı şeylere.

1-Geçen yıl zaten 1 sene boyunca sınava çalıştığınız için artık bezgin olabilirsiniz ve verimli çalışamayabilirsiniz.

2-Nasıl olsa bu sene okul felan yok rahat rahat yayıla yayıla çalışırım diyip bilgisayara,arkadaşlara dalabilirsiniz.

3-Geçen sene okulda 2-3 ayda öğretilen dersler dershanede 2 haftada öğretilip geçilir burdada sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.