Şimdi Ara

HaxBall anılarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Komik ve ilginç HaxBall anılarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

HaxBall ilk dönemlerimde dönemin gol kralı Pazzini (Paz) takımımızın (The fan United) ve ligin gözde forvetiydi. Bende takımım kalecisiydim. Hazırlık maçında acil çıkmam gerekmişti. Acilen 3 gol atıp maçı bitirmemiz gerekiyordu. Pazzini gol atamayinca aramızda geçen diyalog:

Ben: Paz kaleye geç, ben gol atacağım.
    Paz: Sen kalecisin, burda ancak ben gol atabilirim. Senin atman imkansız.

Sonuç: 3 gol attım maçı kazandık.
    Acelemden tebrikleri almadan oyundan çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23F0D6619 -- 9 Ekim 2016; 13:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haxball 2011 oyunu sen nasıl 8 yıllık oyuncusun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayı unuttum kusura bakma ..

• Bunu okuyan pm atsın ileride bi şans patron olursam direk yardımcım olarak başlatacağım.

• Neyse lisedeyken ömrümü yedi bu oyun .

Haxball federasyonu forumu ile başladı her şey.

Ondan sonra Ofsayt. Org

Hsl derken ilerledik.

Hatta Vegetas Pro League diye grubumuz vardı. Yıldızlarspor Vs oradan çıkma

Çoğu sitede modluk da yapmıştım. Aynı ip den iki kişi çıkınca banlaması güzel oluyordu.

Hatta kendi takımım şike yapmıştı maçta onu bile itiraf etmiştim sonra işler moka sardı. Neyse güzel günlerdi ama bedeli ağır oldu

• Ne oynardık be.
    Japon efsanemizdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçerik "HaxBall Maceram"dan "HaxBall anılarınız" olarak değiştirilmiştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH REPLİKLERİ NOSTALJİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç unutmam sadece proların girebileceği bir oda vardı arkadaş davet etmişti. Bende ağır acemiyim.
    Neyse girdim oyuna, oyunu trolleyip gidecektim.
    Mevkimi sordular forvet dedim. Forvet dolu kardeşim dediler. Forvet kim dedim.
    .... İsimli arkadaş benim dedi.
    Kardeş forvette 10 numarayım dedim iyi sen ol değişmeli oynarız dedi.
    Diğer takımın en en iyi oyuncusu nick1 isimli arkadaş forvetteydi.
    Oyun başladı ben ağır acemiyim top bana geldi nick1 isimli arkadaşa ağır space basmalarımşa şansa çalım attım. O heyecanla tekrar space bastım ve gol oldu.
    Oyunda herkes durdu bizim takım ful random gülüyor yeni adam canavar çıktı diye.
    Elim ayağım titriyor.
    Nick1 isimli arkadaş yediremeyip odadan banlı..

• Bosna ligi bitmişti cl ye ligden sadece 1 takım gidiyordu ve Onuda ligin 1 ve 2. si karşılaşıyor yenen gidiyordu,

Ligi averajla 2. Bitirdik macimiz cumartesi akşamı tsi 23:00 olarak belirlenmişti,

Odayi dönemin elit kisisi stutgartli fritz açtı pingler harikaydı

Yayıncı spikerde odaya geldi, yayin cek bosna sirp hirvat romanya hax sitelerindende yayınlanıyordu

Neyse maç başladı ama acayip bir tempo var kalelere ne o ne biz yaklasamiyoruz maç sürekli ortada donuyor, tabi kaleciler bir dikkat topu takipte

İlk yarının sonuna doğru ortasahada yanlislikla yapılan ters roketle kalecimiz konturpiyede kaldı gölü yedik

2. Yari başladı rakibi ceza sahasına hapsetmistik

Son saniyelerde rakip kalede 4 kisiydik ve muhteşem bir koordinasyon kurup tipik bir barça golu attık

1. Ve 2. Uzatma devreleri golsüz bitti altın gol uygulamasına geçildi

Rakip ya herro ya metro diyordu 4 kişi ustumuze geliyordu

Forvetimizin sarkan topu ortasahada önünde bulmasıyla gol ile arasında sadece boş kale vardı ve nitekim gölü yazdı yikildik o an cl ye gitmeye hak kazanmistik buda böyle bir animdir

Çok turnuvaya katıldım u21 milli cl finalleri lig şampiyonaları

• Herhangi bir takımda değildim hiçbir zaman free takılıyordum sahura kadar oynuyoduk güzel günlerdi. Map olayı gelince real soccer baya sarmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi kalem

Hiç unutmam sadece proların girebileceği bir oda vardı arkadaş davet etmişti. Bende ağır acemiyim.
    Neyse girdim oyuna, oyunu trolleyip gidecektim.
    Mevkimi sordular forvet dedim. Forvet dolu kardeşim dediler. Forvet kim dedim.
    .... İsimli arkadaş benim dedi.
    Kardeş forvette 10 numarayım dedim iyi sen ol değişmeli oynarız dedi.
    Diğer takımın en en iyi oyuncusu nick1 isimli arkadaş forvetteydi.
    Oyun başladı ben ağır acemiyim top bana geldi nick1 isimli arkadaşa ağır space basmalarımşa şansa çalım attım. O heyecanla tekrar space bastım ve gol oldu.
    Oyunda herkes durdu bizim takım ful random gülüyor yeni adam canavar çıktı diye.
    Elim ayağım titriyor.
    Nick1 isimli arkadaş yediremeyip odadan banlı..

iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

Bosna ligi bitmişti cl ye ligden sadece 1 takım gidiyordu ve Onuda ligin 1 ve 2. si karşılaşıyor yenen gidiyordu,

Ligi averajla 2. Bitirdik macimiz cumartesi akşamı tsi 23:00 olarak belirlenmişti,

Odayi dönemin elit kisisi stutgartli fritz açtı pingler harikaydı

Yayıncı spikerde odaya geldi, yayin cek bosna sirp hirvat romanya hax sitelerindende yayınlanıyordu

Neyse maç başladı ama acayip bir tempo var kalelere ne o ne biz yaklasamiyoruz maç sürekli ortada donuyor, tabi kaleciler bir dikkat topu takipte

İlk yarının sonuna doğru ortasahada yanlislikla yapılan ters roketle kalecimiz konturpiyede kaldı gölü yedik

2. Yari başladı rakibi ceza sahasına hapsetmistik

Son saniyelerde rakip kalede 4 kisiydik ve muhteşem bir koordinasyon kurup tipik bir barça golu attık

1. Ve 2. Uzatma devreleri golsüz bitti altın gol uygulamasına geçildi

Rakip ya herro ya metro diyordu 4 kişi ustumuze geliyordu

Forvetimizin sarkan topu ortasahada önünde bulmasıyla gol ile arasında sadece boş kale vardı ve nitekim gölü yazdı yikildik o an cl ye gitmeye hak kazanmistik buda böyle bir animdir

Çok turnuvaya katıldım u21 milli cl finalleri lig şampiyonaları

Taarabt, Halil, OverKill herhangi birisini tanıyor musun

• Bi ara klüp arıyordum kendime, ulan dedim aslında 2 tane klübe girerim daha fazla oynarım dedim.Sonra 2 tane klüp buldum biri X klübü olsun, biri Y klubu. İki klubenin alimlarina gittim ve kazandım. Lig başladı tabi. Fixtür'e bi baktım ilk maç X-Y maçı :D Hay şansıma dedim iki klube girdim ilk maç bu ikisi arasinda oldu :) İki klube de işim var deyip gitmemiştim maça :)

Bide yine HP odasındayim her zaman ki gibi defansim, v3 te 2 adami fakeye yollayip gidip gol atmistim, sonra da golu de ben mi atayim demistim herkes yarilmisti bu da guzel bir animdir

Buradan tüm Haxball camiasina kucak dolusu sevgiler saygilar bu oyunu kim yaptiysa ellerinden operim bagimlisi oldum yemin ederim, ne cs ne lol haxball alayina gider

• Nickimi boşluk tuşuna 1kere basarak alıyodum odalara grip "adamın nicki:kufur" yazıyodum adamı banlıyolardı zuhahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Nickimi boşluk tuşuna 1kere basarak alıyodum odalara grip "adamın nicki:kufur" yazıyodum adamı banlıyolardı zuhahaha

demek senin yüzünden banlandım ben

bende pcde virüs falan var sanmıştım , resetleyip taratmıştım pcyi

• Bana ilk yaptıklarında bende lan noluyoz felan demiştim ben 2-3yuldır yapmıom ben değilimdir umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Bana ilk yaptıklarında bende lan noluyoz felan demiştim ben 2-3yuldır yapmıom ben değilimdir umarım

hocam şaka yapmıştım, troll ledim sizi

ben hiç öyle birşey yaşamadım

• Real soccer'de son 10 saniye kala gol yemiştik. 5.59 da gol atmıştım.
    Bir keresinde gol attığımda admin banlamıştı. Tarayıcı degiştirip, nickimi odadaki birisinin nickini yapmıştım. Admine bir güzel sövmüştüm. Adminde hangisini banlayacağını şaşırıp diğer elemanı banlamıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak hulk smajo Dr.Tuna zerothree alamanci eren ingiliz taylorswift mlfaijati dynamix tortogo vel namissiz gole32

http://play.eslgaming.com/counterstrike/csgo/csgo/open/league/female-open-winter-2016/team/7692517/

: D nikin neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

Ek olarak hulk smajo Dr.Tuna zerothree alamanci eren ingiliz taylorswift mlfaijati dynamix tortogo vel namissiz gole32

http://play.eslgaming.com/counterstrike/csgo/csgo/open/league/female-open-winter-2016/team/7692517/

: D nikin neydi

Taarabt idi.
    Taylor Swift ile kavga etmiştim galiba yabancı bir oyuncuydu tam hatırlamıyorum. U21 kaptanı da beni Malaga CP'den atmıştı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.