Şimdi Ara

Havuzda yüzme öğrenilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: karatebilenkedi

1.5 2 ay falan gittim ben havuza 2 sene önce Tahta ile zor yüzüyodum tahtayı bıraktırınca hoca boğulur gibi oluyodum burnuma su falan kaçıyo heycanlanıyom nefes falan çok kötü oldu bidahada gitmedim yanından bile geçmiyorum hatta derin su görsem bile uzaktan korkar oldum

Ayaklarının bastığı bi havuza girip kenara tutun sırt üstü duracak şekilde uzanıp kafanı iyice geriye it sonra bırak kendini. Bi bakıyosun hiç bişey olmuyor

Suya falan düşersen de paniklemeden böyle yaparsan hiç bişey olmaz öyle ilerlersin suda.
    Bunu çözdükten sonra zaten suyun seni kaldırdığını farkediyosun. Tabana dik bi şekilde de durabilirsin.
    Yüzme öğrenmek daha iyidir ama suda panik yapmadan durabilmek daha önemli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 29 Temmuz 2015; 0:35:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

1.5 2 ay falan gittim ben havuza 2 sene önce Tahta ile zor yüzüyodum tahtayı bıraktırınca hoca boğulur gibi oluyodum burnuma su falan kaçıyo heycanlanıyom nefes falan çok kötü oldu bidahada gitmedim yanından bile geçmiyorum hatta derin su görsem bile uzaktan korkar oldum

Ayaklarının bastığı bi havuza girip kenara tutun sırt üstü duracak şekilde uzanıp kafanı iyice geriye it sonra bırak kendini. Bi bakıyosun hiç bişey olmuyor

Suya falan düşersen de paniklemeden böyle yaparsan hiç bişey olmaz öyle ilerlersin suda.
    Bunu çözdükten sonra zaten suyun seni kaldırdığını farkediyosun. Tabana dik bi şekilde de durabilirsin.

Hocam öyle olmuyor işte, öyle yaptığın zaman kafanın batacağını ve yüzme bilmediğin için yukarıya çıkamayacağını düşünüyorsun.

• Tarlada öğren sen

• yüzmeyi 12 yaşındayken havuzda öğrenmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

quote:

quote:

Hocam öyle olmuyor işte, öyle yaptığın zaman kafanın batacağını ve yüzme bilmediğin için yukarıya çıkamayacağını düşünüyorsun.

Hocam ben ilk dediğimdeki gibi çözmüştüm. Kenara tutunup bırakarak. Kendimi de inandırmıştım heralde batınca ayağımı yere basarım bir şey olmaz diye. Sanmıyorum ama belki de küçüklükten alıştım diye her zaman kolayca öğrenilir gibi geliyor.

• quote:

quote:

Hocam olay zaten kendini bırakmakta bırakamıyorum kendimi o kadar zorladım küçük havuzda falanda denedim yapamıyorum ayrıca aşırı panik yapıyorum olmuyor sanki su beni kaldırmayacak batacak ve suyun üstüne çıkamayacam gibi oluyor suya bile bakamaz oldum büyük sulara

• Havuzda ogrenilir de o havuzds ogrenilmez.Daha derin olsa iyiydi.Suyun uzerinde kalmayi basardiktan sonra direk denize git.Once iplerin yaninda yuz dokunmadan alistiktan sonra zaten gerisi gelir.Havuzda yuzmek daha zor aslinda denizde dalga tuz falan derken daha az yoruldugundan daha hizli yuzersin.Ama havuz dingin oldugundan daha cok yorulursun.Ama ogrenirsin sonucta havuzda yuzen denizde de yuzer.
    Dogma buyume denizde buyumus bir antalyali olarak soyluyorum bunlari

• quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

quote:

Orijinalden alıntı: IV. Murad

quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

13 mü?

forumu terkediyorum beyler
    heinizin allah belasını...

sen kaç yaşındasın? geçtim yaşını ne zararımı gördün ? trollüğü herkes yapıyor.

Hocam takma onları, akıl yaşta değil baştadır. Bence yaşınıza göre oldukça olgun bir insansınız.

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Twanche T kullanıcısına yanıt
    Havuzla deniz bir olmuyor.4 sene havuzda yüzdüm.Ama gel gelelim denizde aynı şekilde yüzemiyorsun.

Denizin kaldırma kuvveti daha fazla olması gerekiyor değil mi?Ben havuzda batmıyorken denizde hemen batıyorum.

Çok garip birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 29 Temmuz 2015; 3:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Havuzla deniz bir olmuyor.4 sene havuzda yüzdüm.Ama gel gelelim denizde aynı şekilde yüzemiyorsun.

Denizin kaldırma kuvveti daha fazla olması gerekiyor değil mi?Ben havuzda batmıyorken denizde hemen batıyorum.

Çok garip birşey.

Umarim tam tersine olmaz ikisi de başarılı olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.