bir kaç kere denemenden pekte yabancı degılsın oyuna anlasılan komutan menusunu acıyorsun linkteki gibi SCAN yada UAV kullanarak düşmanın yerini belirliyorsun daha sonra ARTILLERY o bölğeye işaretliyorsun hepsi bu http://www.deafgamers.com/05screenshots_a/battlefield2_pic1.jpg
evet komutan olmayı yapıyorum, düşmanın yerinide belirliyorum fakat gerisini getiremiyordum.. o resimde verdiğin ekranı nasıl açıyoruz düşmanı işaretlemek için, artıllerye basıyoruz
Askere gidince de onlara havan topu de, sonra bak ne oluyor.!
pfff alem herifsin olesine bakiniodum gulmekten yarildim burda :))))))))))
1- Commander ol 2- Ek paketlerin dolmasını bekle 3- Haritayı tarat (Scan) 4- Düşmanın yoğun olduğu noktaya Zoom yap 5- Arttyleri (havan toplarını) işaretle
bu kadar :)
peki arttyler puan kazandırıyormu ? hani komutanlar nelerden puan kazanır ?
Zırnık puan alamazsın. Alamadığın gibi, takım arkadaşlarının adamları vurarak alacağı puanlara da engel olursun (Onlar puan alamayınca sen de alamıyorsun tabii ki.)
Ama adamlar bayrağı almak üzere ise, helikopter pistinin etrafında 5-6 kişi lahana sarması vaziyetinde yığılı bekliyorsa vs. indir gitsin hepsini.
Komutanken unutma, adamların puan kazandıkça sen de kazanırsın. Onların rahat savaşmaları için ne gerekiyorsa yap, gereksiz yere oraya buraya git vs. diye kafa bulandırma, satranç gibi oyna(kafayı çalıştır diyorum).
Bir an için oyun bölümünde olduğumu unutmuşum. Gerçekten kafasına düştüyse bu adam nasıl burada diyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: saolonur
Bir an için oyun bölümünde olduğumu unutmuşum. Gerçekten kafasına düştüyse bu adam nasıl burada diyorum..
yapma bea
quote:
Orjinalden alıntı: kıvılcım1982
peki arttyler puan kazandırıyormu ? hani komutanlar nelerden puan kazanır ?
Arty ile vurduğun ve yaptığın her görev 1 puan.
Takımın oyunu kazanırsa aldığın puanlar X2 ile hesaplanır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme