Şimdi Ara

Havalı tüfek sniper? Yardımcı olursanız sevinirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
28.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motor biraz fazla tehlikeli gibi? Heleki istanbul gibi bi şehirde... Havalı tüfek işi zevklidir. Heleki tüfeğe iyice alışıp, senden bir parçaymış gibi onla uyumlu hareket edersen, hedefleri vurmak çok daha fazla zevk verecektir... Tek gereken şey biraz zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caner91

Motor biraz fazla tehlikeli gibi? Heleki istanbul gibi bi şehirde... Havalı tüfek işi zevklidir. Heleki tüfeğe iyice alışıp, senden bir parçaymış gibi onla uyumlu hareket edersen, hedefleri vurmak çok daha fazla zevk verecektir... Tek gereken şey biraz zaman...

Hocam tam üstüne bastın. Motor konusunda deneyimliyimdir. Kaskımı takarım adam gibi kullanırım. Sağda, solda sinyalimi veririm. Kadın sürücülerin bazısı var bizden iyi kullanıyor. Bazısı var bir elinde telefon mesaj çekiyor, bir elinde direksiyon. Kırmızı ışıkta durdum, kadın son hızla arkamdan geliyor, bana makas attı son anda önümde durdu, birde aynadan bakıp hakaret etmeye başladı. Saygımdan dolayı bir şey demedim ama giderkende önüne geçip, gideceğim yere kadar yol vermedim kadına. Hocam, hatsan falan varmış bi arkadaş pm'den atmıştı. 1.250 fps idi sanırım. Yayını falan değiştirerek 2000 fps'ye çıkıyormuş. Biraz bilgi edinip almayı düşünüyorum. Motorsiklet gerçekten tehlikeli istanbulda. Başıma bir çok olay geldi. Kuryecilere Allah sabır versin, işleri tüm gün istanbul trafiğinde motorsiklet kullanıp, evlere postaları dağıtmak.

• Up.
  • havalı tüfek her av bayisinde vardır 100 ytl ye hatsan mod 80 öneririm sana.motordanda vazgeçmemiş olursun.o kadar pahalı değil bu tüfekler.
  • @MuTLu. ile pm den detaylı konuştuk
    Bu tüfeği alalı yaklaşık 3 ay oluyor.Bundan önce gamo cf-30 ve hatsan mod 125 kullandım
    İkisinde de istediğim verimi alamadım diyebilirim
    Gamo cf-30 4.5 mm idi ve pellet şarjörü çok fazla hava kaybı yaratıyordu.
    Bu tüfeği kesinlikle tavsiye ederim
    Adamlar 2 yıl garanti veriyor.Servisi ve müşteri hizmetleri çok kaliteli.
    6 sıra yiv-sete sahip.
    5.5mm
    Gamo expander saçma ile çok iyi performans alabilrsiniz

Havalı tüfek sniper? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: :::KR@L:::

@MuTLu. ile pm den detaylı konuştuk
    Bu tüfeği alalı yaklaşık 3 ay oluyor.Bundan önce gamo cf-30 ve hatsan mod 125 kullandım
    6 sıra yiv-sete sahip.
    5.5mm

Hocam bende beğendim gerçekten. Tutuşu, şekli şemali de önemli benim için. Gerçekten güzel. Hocam adı neydi tam olarak. Dolar üzerinden sanırım dediğin gibi. Av malzemesi satan yerlere bakacağım eminönü'nde. Ama büyük olasılık internetten alacağım. 2. el almayı düşünsem malum dolar tavan yaptı. 2. elde de geçerli mi dolar.

• PM'i okudum hocam. Uyarı gelmedi de yeni bir mesajınız var diye ondan bakamadım. Kusura bakma.

Hatsan mod 150 th ve safir t-14 kullanıyorum yazmışsın hocam. Hangisini tavsiye edersin. Yeni başlıyorsun ilk önce hafif al deme hocam. İleride değiştiremeyeceğim çünkü. Annemi ikna etmem zor olacak gibi.

Edit: Hocam baktımda safir dediğin otomatik m16 gibi bişi sanırım. Diğerini almamı mı önerirsin? Hatsan mod 150 th Yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 10 Mart 2009; 21:35:31 >

• Hatsan tavsiye etmem.Eger 1500 Ytl butcenız varsa pcp bir silah dusunebilirsiniz.Ancak Safir T-14 için ruhsat vs işlemler gerekiyor sanırım.T-14 yarı otomatik sanırım.Eger havalı tüfek dusunursen;Biraz daha bilgi için:www.airgunturk.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tjedrea

Hatsan tavsiye etmem.Eger 1500 Ytl butcenız varsa pcp bir silah dusunebilirsiniz.Ancak Safir T-14 için ruhsat vs işlemler gerekiyor sanırım.T-14 yarı otomatik sanırım.Eger havalı tüfek dusunursen;Biraz daha bilgi için:www.airgunturk.com

Teşekkürler hocam verdiğin siteye şimdi bakacağım. Yeni başlayacağım için 1500 Tl çok gibi geldi bana.
  • quote:

6 sıra yiv-sete sahip.
    5.5mm

Ayaklı R700 bu:D

• Banada cok gibi geldi,yeni baslıyorsan cok pahalı birşey almanı onermem.İlerde değiştirmem diyorsan alırsın guzel birşeyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

6 sıra yiv-sete sahip.
    5.5mm

Hocam emin misin bende siteden baktım aynısını buldum ama, ayağı falan yoktu + dürbünü. Onları sonradan aksesuar olarak alacağım zaten. Kaliteli bir şey.

• @MuTLu safir t-14 m16 görünümlü 36.cal fişek veya saçma atabilen otomatik yivsiz av tüfeğidir.Ruhsat gerektirir.20 günde alabilirsin ruhsatı.Ama süper bir şey 10+1 kapasite
    manyak bir alet 1200 tl ye almıştım 5 ay önce fabrikasında tanıdık bir abi vardı o tavsiye etmişti.
    1500 tl bütçen varsa safir t-14+ruhsat o rakama denk geliyor onu al derim. Zaten havalı tüfeğe o kadar para verilmez
    Ama bütçem 400 tl diyorsan HATSAN

Tüfeklerde PCP kesinlikle tavsiye etmem 3-4 atışda yediden doldurmanız gerekiyor.Bu da çok zahmetli
    co2 tüpü kullanayım derseniz o da masraflı.30 gr co2 tüpü 1.35 tl olmuş.
    Yani 5 atışta cebinizden 1.35 tl çıkacak ki masraflı bir olay.

@foreverkobe ayak ayrılabiliyor.O zaman aradaki farkı uzaktan anlayabilmen çok zor.
    Cep telefonunda resmini gören hocamı inandırana kadar göbeğim çatlamıştı.Adam polise şikayet edecekti beni.

• quote:

Orjinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

6 sıra yiv-sete sahip.
    5.5mm

Hocam emin misin bende siteden baktım aynısını buldum ama, ayağı falan yoktu + dürbünü. Onları sonradan aksesuar olarak alacağım zaten. Kaliteli bir şey.

Paketin içinden dandik bir dürbün+dandik bir ayak+dandik bir gözlük çıkmıştı.
    ben 40 tl ye optima 2.5-4x-32x dürbün aldım.

• Hocam ucuz yırtmışsın. Hoca gerçek sanıp polise şikayet etseydi...

Hocam baktım, pm'e de baktım. Dürbün'ü iyi değilse kendim almayı düşünüyorum. Ayaklıkta sorun olur mu? Yani kendim alayım mı? Hocam bunu nerede kullanacağız acaba. Bizim mühit müsait değil. Malum sokak arası. Evde kullansam buzdolabını falan delerim annemle papaz olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 10 Mart 2009; 22:18:37 >

• Arkadaşım,bu bir hobidir veren verir vermeyen vermez.Ayrıca Hatsan tufeklerin hepsi aynı standartta degıl,kimi iyi cıkıyor kimisi ile tam tersi.Hatsanın servisi gayet iyi ama..Arkadaşa arastırmadan kesınlıkle almamasını tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tjedrea

Arkadaşım,bu bir hobidir veren verir vermeyen vermez.Ayrıca Hatsan tufeklerin hepsi aynı standartta degıl,kimi iyi cıkıyor kimisi ile tam tersi.Hatsanın servisi gayet iyi ama..Arkadaşa arastırmadan kesınlıkle almamasını tavsiye ediyorum.

Hocam haklısın. Alan alır ama yeni başlayacağım için bana fazla geldi. Biraz alışınca daha yüksek bir tüfeğe geçerim.
  • Hatsanın istanbul imesde deposu var
    geçen sene mod 125 kullanırken 2-3 defa nemlu tıkandı
    araştırdım imese gittim.
    Adama şikayetimi anlattım.Aldı tüfeği elimden büyükçe varil gibi bir şeye attıı.
    İçeri gitti elinde sıfır ambalajı açılmamış mod 125 ile geldi.(getireceğini tahmin etmiştim)
    Rapor tuttu attım imzayı .Bir çaylarını içtim
    Yani kısacası müşteri hizmetleri çok iyi
  • quote:

Hatsanın istanbul imesde deposu var
    geçen sene mod 125 kullanırken 2-3 defa nemlu tıkandı
    araştırdım imese gittim.
    Adama şikayetimi anlattım.Aldı tüfeği elimden büyükçe varil gibi bir şeye attıı.
    İçeri gitti elinde sıfır ambalajı açılmamış mod 125 ile geldi.(getireceğini tahmin etmiştim)
    Rapor tuttu attım imzayı .Bir çaylarını içtim
    Yani kısacası müşteri hizmetleri çok iyi

Hocam müşteri hizmetleri kazık olmasında en dandik tüfeğe bile razıyım. Alıyorsun mesela sonra hiç ilgilenmiyorlar.

• Tüfeği alırsan okula gelme
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.