Şimdi Ara

Havalı tüfek namlu daralması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasları baya eski bi torun 5.5 mm havalı tüfeğim var.Saçmayı 20 25 mt anca atıyodu gittim yayını değiştirdim hala aynıydı ama sonradan farkettim bi saçmayı yumusak bi yere sıkıp geri tüfeğe koydugumda normalinden bile hızlı ve uzağa atıyor.Bu namluyu değiştirmenin veya genişletmenin bir yolu var mı paraşüt mermi kullanıyorum

• hocam namluyla oynayamassın ama kullandığın pelleti değiştir derim. şu anda hangi markayı kullanıyorsun ?
  • Hocam namluyu degistiremezsin fabrika ile irtibata gec size yardimci olacaklardir olumsuz cevab alirsaniz lutfen PM atiniz.
     Havalı tüfek namlu daralması
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

hocam namluyla oynayamassın ama kullandığın pelleti değiştir derim. şu anda hangi markayı kullanıyorsun ?

Hep kalitesiz markalar kullandım jet-ince mehmet-atef felan ama ilk başlarda hiçbi sıkıntı yoktu suan mermiler büyük geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadman42

quote:

hocam namluyla oynayamassın ama kullandığın pelleti değiştir derim. şu anda hangi markayı kullanıyorsun ?

Hep kalitesiz markalar kullandım jet-ince mehmet-atef felan ama ilk başlarda hiçbi sıkıntı yoktu suan mermiler büyük geliyor.

tüfeğin yayını sen mi değiştirdin yoksa bir tamircimi değiştirdi ?
  • quote:

quote:

quote:

tüfeğin yayını sen mi değiştirdin yoksa bir tamircimi değiştirdi ?

tamirci değiştirdi orjinalinden daha güçlü bi yay taktırdım
  • tamirci tufekleri karistirmis yada namluyu degistirmis olabilir. 4.5mm sacma kullan birde oyle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tamirci tufekleri karistirmis yada namluyu degistirmis olabilir. 4.5mm sacma kullan birde oyle dene

tüfek aynı tüfek zaten götürmeden öncede atmıyodu bende sıkıntı yaydan sanıp değiştirmiştim yayda sorun yokmuş.5.5 mm girerken biraz zorluyor ama 4.5 çok küçük gelir diye tahmin ediyorum
  • quote:

quote:

tamirci tufekleri karistirmis yada namluyu degistirmis olabilir. 4.5mm sacma kullan birde oyle dene

tüfek aynı tüfek zaten götürmeden öncede atmıyodu bende sıkıntı yaydan sanıp değiştirmiştim yayda sorun yokmuş.5.5 mm girerken biraz zorluyor ama 4.5 çok küçük gelir diye tahmin ediyorum

victory sport pelletleri dene. etekleri daha ince bazen benim namludan bile geri düşüyor
  • quote:

quote:

quote:

victory sport pelletleri dene. etekleri daha ince bazen benim namludan bile geri düşüyor

Tamam bide onu deniyim fiyatı da uygunmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.