Şimdi Ara

Havalı Tüfek Alacağım ama Seçemedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.noktaav.com/75-torun-kat.html

torun 101 ve 201 var
    dürbün +25 lira
    200 mermi +5 lira

öyle hedef vurmak için alayım diyorum.

bu fiyatlara önerdiğiniz var tüfek var mı

• Bence o paraya alabilecegin daha güzel tufekler var ve tufegin yaninda dürbün satmak icin oyle yapiuorlar tufegin fiyatna drbunde aldn saniyon ama oyle degil. Hatsan tavsiye ederim mod 90a falan bak suan fiyatibi hatirlamiyorum gelincce bakarim seni bilgilendiririm.Şuanda fitness'a gidiyorum döndüğümde yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

Bence o paraya alabilecegin daha güzel tufekler var ve tufegin yaninda dürbün satmak icin oyle yapiuorlar tufegin fiyatna drbunde aldn saniyon ama oyle degil. Hatsan tavsiye ederim mod 90a falan bak suan fiyatibi hatirlamiyorum gelincce bakarim seni bilgilendiririm.Şuanda fitness'a gidiyorum döndüğümde yardımcı olurum.

sağolasın gelincw yazarsın hocam
  • Hocam Kusura bakma biraz geç geldim. Konuya girelim hemen. Bana kalırsa Hatsan'ı tercih et yani kendim kullanıyorum diye demiyorum Hatsan'dan iyileride var mesela gamo benim gözümde en üst seviyede. Neyse sen bi Hatsan mod 90al 180tl Kalibre secimin 5,5 olsun bi sure sonra kaliteli bi dürbünde alirsin zamanla. Kafana takilan birşey varsa yaz. Kral gibi ucuz markalardan uzak dur. Ha illa Hatsan almam dersen. Gamo,Diana da alabilirsin. Iyi aksamlar kardeşim:)

• quote:

Hocam Kusura bakma biraz geç geldim. Konuya girelim hemen. Bana kalırsa Hatsan'ı tercih et yani kendim kullanıyorum diye demiyorum Hatsan'dan iyileride var mesela gamo benim gözümde en üst seviyede. Neyse sen bi Hatsan mod 90al 180tl Kalibre secimin 5,5 olsun bi sure sonra kaliteli bi dürbünde alirsin zamanla. Kafana takilan birşey varsa yaz. Kral gibi ucuz markalardan uzak dur. Ha illa Hatsan almam dersen. Gamo,Diana da alabilirsin. Iyi aksamlar kardeşim:)

peki hocam bu hatsonun menzili ne kadar... Yani hedefte kağıt olsa maksadım isabetli atabiliyormuyum ona bakmak istiyorum. En fazla kaç metre gidiyor mermi 200 m gider mi?
  • bende 80 tl civarı bakıyorum çok bişey beklemiyorum havalı tüfek ile atış yapmak için neler lazım hava tüpü mü takılıyor sesi çok fazlamı yoksa boncuk tabancaları gibi mi gücü nekadar (cam şişe kırarmı) mermi nasıl ve nereden konur sorularıma cevab alabilirsem sevinirim arkadaşlar
  • Sadece kagıta sıkıcam dersen 4.5cal al cok hizli gider ama ufak bi ruzgarda hedefi sasar. 5 .5cal isabetli atar menzil gene uzaga atar. 6.35cal alirsan Yakin mesafede cok etkli atislar yaparsin ama menzil az olur. Sorunun cevabina gelirsek Tüfektem tufege degisir.
    Şimdi baktimda mod 90in 5.5 kalibresi menzil 245metre :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.6.6

bende 80 tl civarı bakıyorum çok bişey beklemiyorum havalı tüfek ile atış yapmak için neler lazım hava tüpü mü takılıyor sesi çok fazlamı yoksa boncuk tabancaları gibi mi gücü nekadar (cam şişe kırarmı) mermi nasıl ve nereden konur sorularıma cevab alabilirsem sevinirim arkadaşlar

Siseyi patlatir eger güçlü ise domuz bile vurabilirsiniz ama 80tllik havali tufekten birşey beklemeyyin. Havali tufekler kurmali ve tuplu olarak ikiye ayriliyor ve normal boncuklu tabancadan az daha fazla ses yapar nette birsuru detayli anlatimlar var buraya yazmadan bi incele istersen:) teldeyim anlatmam uzun surer Kusurabakma mudur:)

• quote:

quote:

bende 80 tl civarı bakıyorum çok bişey beklemiyorum havalı tüfek ile atış yapmak için neler lazım hava tüpü mü takılıyor sesi çok fazlamı yoksa boncuk tabancaları gibi mi gücü nekadar (cam şişe kırarmı) mermi nasıl ve nereden konur sorularıma cevab alabilirsem sevinirim arkadaşlar

Siseyi patlatir eger güçlü ise domuz bile vurabilirsiniz ama 80tllik havali tufekten birşey beklemeyyin. Havali tufekler kurmali ve tuplu olarak ikiye ayriliyor ve normal boncuklu tabancadan az daha fazla ses yapar nette birsuru detayli anlatimlar var buraya yazmadan bi incele istersen:) teldeyim anlatmam uzun surer Kusurabakma mudur:)

cevabınız için çok teşekkür ederim havalı tüfek ile avcılık yapmayacağım ama balkondan sokak lambası sevmediğim komşumun camlarını vs vuracağım :D

• Avlanamazsın zaten havaliyla avlanmak yasak :) tufegi elinden alirlar bide para cezasi yersin aman diyim :)
    Mahallede terorist damgasi yeme sonra :)

• benimde merakım vardır havalı tüfeklere.yayı kırık bir tüfeğim vardı. depoyu fare sarmıştı güzel talim oluyordu . bu arada havalı tüfek ile avcılık yasak , silahınıza el konulabilir ceza yiyebilirsiniz, tam cezasını bilmiyorum.
  • Okulun çatısına cıkıp apacilere sikicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Okulun çatısına cıkıp apacilere sikicam

sikicam kelimesini yanlış okudum aman diyorum
  • quote:

quote:

Mobilim

• quote:

quote:

quote:

Mobilim

tahmin etmiştim aslında

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mobilim

tahmin etmiştim aslında

Mesajin altinda yazmiyor mu mobil diye

• quote:

Sadece kagıta sıkıcam dersen 4.5cal al cok hizli gider ama ufak bi ruzgarda hedefi sasar. 5 .5cal isabetli atar menzil gene uzaga atar. 6.35cal alirsan Yakin mesafede cok etkli atislar yaparsin ama menzil az olur. Sorunun cevabina gelirsek Tüfektem tufege degisir.

evet menzil 245 m. olabilir cunku guclu bir tufek. ama kontrol edemediginiz bir guc olunca o mesafeler size hayal kiriligi yaratabilir
    bu yuzden isabet ve kararlilik etkenlerini gozden geciriniz derim

bu tufekle 10 atis yaparsiniz , tepmeden dolayi sansliysaniz en fazla 2 kere vurursunuz , buda sizi hobiden sogutur
    ha birde durbun olayi var. bu tufekler gercekten guclu tufek ve uzerindeki durbune her atista zarar verebiliyor
    iyi bir dampa ayak kullanman lazim
    sakin pahali bir durbun alipta bu tufek uzerinde ziyan etmeyin

cok fazla yayli tufek deneme sansim oldu
    simdi ise PCB kullaniyorum
    aralarindaki fark cok fazla

eger ki uzun mesafe aticisiyim diyorsaniz PCB den baska sansiniz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wentata -- 4 Nisan 2013; 11:09:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wentata

quote:

Sadece kagıta sıkıcam dersen 4.5cal al cok hizli gider ama ufak bi ruzgarda hedefi sasar. 5 .5cal isabetli atar menzil gene uzaga atar. 6.35cal alirsan Yakin mesafede cok etkli atislar yaparsin ama menzil az olur. Sorunun cevabina gelirsek Tüfektem tufege degisir.

evet menzil 245 m. olabilir cunku guclu bir tufek. ama kontrol edemediginiz bir guc olunca o mesafeler size hayal kiriligi yaratabilir

bu tufekle 10 atis yaparsiniz , tepmeden dolayi sansliysaniz en fazla 2 kere vurursunuz , buda sizi hobiden sogutur
    ha birde durbun olayi var. bu tufekler gercekten guclu tufek ve uzerindeki durbune her atista zarar verebiliyor

İlk olarak şunu soyliyim PCB diye birşey yoktur pcp'dir o :)
    Bende Hatsan mod 125Sniper var ama simdiye kadar dürbüne hiç bi zarar gelmedi ? :) dampada kullanmıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wentata

quote:

İlk olarak şunu soyliyim PCB diye birşey yoktur pcp'dir o :)
    Bende Hatsan mod 125Sniper var ama simdiye kadar dürbüne hiç bi zarar gelmedi ? :) dampada kullanmıyorum.

yazım için özür dilerim
    - dürbün için şanlısın ama an meselesi, bozulunca keşke dampa alsaydım der beni hatırlarsın
    - grupmanlarınız ve uzun mesafe isabeti nasıldır tüfeğinizin?

• Hocam grupmanin anlamını bilmiyorum ama tüfek çok güzel. 350ye almıştım suan ne kadar bilmiyorum. Tüfek arazide yoruyor ama ben fitness a gittiğim icin spor gibi oluyor :) herneyse ayakta 100den fazla atamazsınız tepmesi yok denecek kadar az. Vurduğunu delip geçiyor :) bu arada 5.5 :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.