Şimdi Ara

Havalı tabancadan anlayanlar yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, en fazla 400 TL verebilebilecek, 3-4 sene kullanılacak. hafta sonları 30 arada hafta içi 10 atış yapılabilacak.
    Görünumu gerçek silaha yakın olacak. Blowback faydalı ise o da olsun bu özelliklerde güçlü bir havalı tabanca arıyoruz.
    Pallet mi BB mi karar veremedik. Yardımlarınızı bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isabetlilik istiyorsanız pellet atan, gerçekçilik istiyorsanız bb atan bir silah seçin. seçtiğinizde mesajımı alıntılayınki gerekli öneriyi yapabileyim
  • Hocam 10 metreden strafor köpük hedeflere evin koridorunda atış yapıcam. BB evde zarar verir demişlerdi bu yüzden pellet düşünüyorum. Peki hem bb hem pellet atan silah var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

isabetlilik istiyorsanız pellet atan, gerçekçilik istiyorsanız bb atan bir silah seçin. seçtiğinizde mesajımı alıntılayınki gerekli öneriyi yapabileyim

.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirilehersey

Hocam 10 metreden strafor köpük hedeflere evin koridorunda atış yapıcam. BB evde zarar verir demişlerdi bu yüzden pellet düşünüyorum. Peki hem bb hem pellet atan silah var mıdır?

hem bb hem pellet atan var ama pek önermem. bbnin zarar vermemesi için kurşun bb (gamo marka) kullanabilirsiniz. sadece strafor değil arkasını biraz daha desteklerseniz duvarada zarar vermemiş olursunuz
  • WE marka airsoft pistollarla keyif yapmanızı tavsiye ederim.
    Gerçeğiyle birebir tasarımdadırlar.
    Blowback özelliğiyle üst namlu hareketlidir.
    Çok kolay doldurulur.
    6mm BB veya metal BB atarlar. 0.20-0.25-0.30 gram BB secenekleri mevcuttur.
    Bazı modellerde seri atış imkanı vardır.

https://www.isgoren.com.tr/marka/191/WE-AiRSOFT-urunleri.html

VIDEO:http://www.youtube.com/watch?v=VANAuPE8XJU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isgoren Av -- 13 Mart 2014; 2:33:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.