Şimdi Ara

havale+160(320)+garantili+full oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarda yazdigim gibi havele ile odeme yapabilecegim garantisi olan 120 160 yada tercihen 320 gb harddiski olan harddiskden oyun oynayabilmem icin 3.55 versiyona sahip kutu jcerigi tam max 700 tl verecegim guvenli alisveris yerleri nereler?
    1.max 700 tl fiyat 320 gb oyun atilmis seklinde olan fiyat.
    2.forumda fiyati en uygun pandoragame gibi geldi 120 gb arti full oyun 650 seklinde

sizin onerileriniz var mi arkadaslar?

• al gitsin
    düşün düşün boktur işin
  • Orasi oyle tabe kafayi yiyicem artik 4 islem yapmakdan yahu
  • Offline ve ucuz ps3 arıyosun, hala ps2 mantıgı var kafanızda, bence oyundan anlamıyosun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Offline ve ucuz ps3 arıyosun, hala ps2 mantıgı var kafanızda, bence oyundan anlamıyosun...

• quote:

Offline ve ucuz ps3 arıyosun, hala ps2 mantıgı var kafanızda, bence oyundan anlamıyosun...

eger egonu tatmin etcekse ben oyundan anlamiyorum.bu sekildeki bilgi acmak icin acilan online oyun oynamayan orjinal oyun kullanmayan bu isden anlamiyor ozaman.yazdiginizi basitce genelestirdim...harika!

ikincisi internetim ve param olsa zaten su an boyle bir baslik acmazdim.

dusumuyorumda pc bolumunde bu sekilde baslik acsam ayni seyleri yazarlar miydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilan veren arkadasin cevap vermediginden yakiniyor arkadaslar degerlendirilebilit tesekkurler hocam
  • kardes senin imzandaki sistem cok iyi bence ps3 alma bos yere yeni konsollarin cikmasina 1-2 sene kaldi sabret.. illede alacagim diyorsan ve korsan istiyorsan xboxa yönel hem online da sorun olmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 1 Temmuz 2011; 16:56:34 >
  • ps3 exc oyunlarini oynamak istiyorum hocam karin agrim o istanbuldan uygun fiyata bi ps3 bulabilir miyim diye bakiniyorum.ilk once xbox dusundum ama ps3 sanki daha iyi gibi

ankaradan dukkan bazinda tek hesapli yer pandoragame.var mi.bildigin istanbulda ps3 satan dukkan

pc sukurler olsun yetiyo bi camasir yikamiyor iste heh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 1 Temmuz 2011; 17:18:41 >
  • PSN den oynamak İstemiyormusun?

Bu Knightta Shelim Parlamasın Gibi Birşey.
  • yok hocam istesem de yapamam cunku evimde internet baglantim yok.oldugunda dusunurum artik onuda.

yazdigin sanirim kotu birsey heheh.anlamadim
  • Yanlış anlama dostum ama param olsa diyorsun... 700 TL direkt oyun makinasına veriyorsun
    Tamam burda PS3 sahibi olan herkes zengin değil ama %90'ı orjinal kullanıyor.
    Bende nitekim işim gücüm var hamdolsun ama her oyunu ucuzlayıp, alınabilir seviyeye gelince satın alıyorum ve genelde takas yapıyorum.
    Bu saatten sonra korsan açmıyor, zaten deli gibi oyun da oynamıyorum
    max50 TL ye yüz küsür oyun var piyasada ve kaliteli çoğuda.
  • simdi flash tv de cikan kadinlarin diyaloglarina donucek simdi muhabbet ama madem yazayim..
    800 tl maas aliyorum.kendime 1 aylik 100 tl birakiyorum.2 ayda bir ogrenim.kredisi yapilandirmam var ve 700 tl yatiriyorum.problem su bu bir kere alinacak muhtemelen en az 3 yada 4 ay hic oyun almiycam.ikincisi orjinal oyun almamin bana getirisi belki ahlaki olabilir.yani heriflerin sen yaptiklarini boyle ucuz sekilde calamazssin tarzinda.yoksa internetim olmadan multi oynamadan orjinal oyun almam icin bir neden var mi?
    o para 1 kere veriliyor.o yuzden aman bosa gitmesin ama saglam.yerlerden alayim diye sacma bir sekilde cirpiniyorum.
    simdi ben bildigim seyi yazdim yanlisimiz olmasin..

edit: yeni farkettim bir rakam vermisin orjinal kullananlarla ilgili.benim cevrem o zaman hep yuzde 10 luk dilimde..
    sanirim sununla ilgili.kimi 400 tl ye bir ayakkabi alirken kimide ayni 400 tl yi elbiseye veriyor..anlatabildim umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 1 Temmuz 2011; 18:37:10 >

• quote:

+1
  • İyi kardeş, zamanında ONLINE olmadığı halde orjinal kullanmak kerizlik idi o zaman tüh.. bilemedik.
    Bir ayakabıya 400 tl veren birisi ile o paraya takım elbise alan adam aynı kefede değildir ama PS3 kullanıcıları eşittir.
    PS3 kullanıcısılarını birbirinden ayıran tek şey; birisi korsan iş yapar diğeri doğru yoldan gider
  • Bir kere internetsiz ps3 şu an naylon poşete sarılı dondurma yalamaya benzer, tat alamazsın. Uncharted 3 ve tüm betalar, demolar, ek paketler, oyunlarda bug giderici standart güncellemeler, her yıl çıkan PES ve Fifa gibi hit futbol oyunlarındaki online keyfi, forumda düzenlenen PSN kardeşlikleri sayesinde 3-5tl ye indircek oldugun oyunlar, PSN listende multi oyunlar, turnuvalar düzenledigin arkadaş listen, bunlarsız bi ps3 alma bence, veya git bi internet baglat, 120gb 2 yıl garantili ps3 ler 650tl, 320gb olanlar da 750tl, insan 12 taksit falan alabilir bir şekilde, zaten ps3 ün bu avantajlarını kullanarak aldıgın keyifle şimdiye kadar neler kaçırdıgını anlıcaksın...
  • yaa dostlar adam demiş zaten internetin yok diye herhalde varsa da kotalıdır adam nasıl online takılsın ???
    Kotalı kullanırken online oynamak çok kota harcar değil mii ??? (yanlış anlaşılmasın bilgi amaçlı yazdım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

simdi flash tv de cikan kadinlarin diyaloglarina donucek simdi muhabbet ama madem yazayim..
    800 tl maas aliyorum.kendime 1 aylik 100 tl birakiyorum.2 ayda bir ogrenim.kredisi yapilandirmam var ve 700 tl yatiriyorum.problem su bu bir kere alinacak muhtemelen en az 3 yada 4 ay hic oyun almiycam.ikincisi orjinal oyun almamin bana getirisi belki ahlaki olabilir.yani heriflerin sen yaptiklarini boyle ucuz sekilde calamazssin tarzinda.yoksa internetim olmadan multi oynamadan orjinal oyun almam icin bir neden var mi?
    o para 1 kere veriliyor.o yuzden aman bosa gitmesin ama saglam.yerlerden alayim diye sacma bir sekilde cirpiniyorum.
    simdi ben bildigim seyi yazdim yanlisimiz olmasin..

edit: yeni farkettim bir rakam vermisin orjinal kullananlarla ilgili.benim cevrem o zaman hep yuzde 10 luk dilimde..
    sanirim sununla ilgili.kimi 400 tl ye bir ayakkabi alirken kimide ayni 400 tl yi elbiseye veriyor..anlatabildim umarim

Hayvan gibi PC'yi imzaya koymuşsun 700 lira ps3 diyorsun,sonra gelmiş harbiden flash tv muhabeti yapıyorsun,yeme bizi..Birde demişsin "orjinal kullanmanın bana getirisi belki AHLAKİ olabilir",doğru diyorsun önemli bir şey derğil o getiri.

• Bu ülke bu yüzden bu halde herneyse . İsteyen istediğini kullanır kimse kimseye karışmasın arkadaşlar adam korsan takılıcaksa korsan takılır o onun problemi siz kendinize niye problem yaratıyorsunuz ? Adam sanki bacınıza vs. küfretmiş bi dövmediğiniz kalmış yani konuyu baştan aşşağıya bi tarafsız okuyun dediğimi anlayacaksınız . Kardeşim ben sana fiyat olarak birşey diyemiyeceğim ama makineyi 950 liraya almıştım ben 80gb korsan falanda yoktu 2 sene önce o paraları verdik yani . İnternetin yoksa cidden orjinal almanın bi alemi yok hatta ve hatta ben online modu olmayan oyuna para vermiyorum almıyorum örneğin . Bu oyundan anlamıyorum / anlamıyorsun anlamına gelmez bir oyuna ne kadar uğraş emek verilirse o oyun o kadar değerlidir online'ı olmayan bir oyun değersizdir uğraşılmamıştır benim gözümde . PS4'ü falanda bekleme epey var onlara zaten exclusive oyunları farklı olur onların .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.