Şimdi Ara

Havacılıkla ilgili Jet Uçakları Ve Genellikle Savaş uçaklarıyla ilgili Hangi kitaplar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Havacılıkla alakalı yerli yabancı ister ingilizce olsun isterde türkçe amazonda aviation yani havacılıkla ilgili binlerce kitap görüyorum.vietnam savaşındaki jet uçağı pilotlarının tecrübeleri 1991 deki desert storm veyada 1942-1945 deki büyük aviator savaşıyla alakalı yada uçakların mekanik yapımını gösteren teorik olarak nasıl uçulacağını yada havacılıkta nasıl davranmanız gerektiğini anlatan birsürü kitap görüyorum.Fakat bir Savaş pilotu olacağım. ne alacağımı bulamıyorum.seçemiyorum.Şu ana kadar pek kitap okuyan bir insan değildim.son zamanlardada ne okuyacağıma karar veremiyorum.O kadar çok kitap var ki anlatamıyorum.İnsanın gerçekten gözü dönüyor.Bir yandan cosmosamı bakayım.uzayamı.astronomiyemi bunlarıda çok ama çok merak ediyorum.Şu ana kadar çok belgesel izlemişimdir.belki havacılıkla alakalı binlerce belgesel.

Fakat asıl soruma gelince ben bu kitap okuma konusunda kesinlikle vaktimi diğer dallarda kullanırsam bu benim açımdan büyük bir kayıp olur.O yüzden şu anda tek istediğim şey havacılıkla alakalı kitapları okumak olacak.Lütfen sizlerde aranızda bu konuda nereden başlamam gerektiğini bilen tecrübeli kişiler varsa bana yardım edin.Bu konuda çok minnettar olacağım.Bu konuyu bazı forumlardada açıyorum.Nereden başlamam gerektiğine karar veremiyorum.Unutmayın İngilizce yada türkçe farketmez ben bulduğumu okurum.Fakat doğru yola yönelmek istiyorum.Buda siz değerli insanlara danışarak olur.Herkese iyi günler dilerim

Ve tabiki elinde kitap olan varsa okumuş bitirmiş fakat satmak istiyen tabi anlattığım tarzda kesinlikle kargo ücretini karşılayarak bu kitapları sizden de alabilirim.Şimdiden minnettarım.

• Up!
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 10 Haziran 2018; 20:12:16 >
  • Burası havacılıkla ilgili tavsiye için pek doğru bir yer sayılmaz aslında.

Bunun yerine uçak mühendisliği bölümü hocaları ile iletişime geçip veya pilotlarla iletişime geçip tavsiye istesen daha isabetli olur bence. Eğer şehrindeki ünilerin iyi kütüphaneleri varsa oraya gidip hoşuna giden bir kitabı alıp okumaya başlayabilir hatta kendi yolun bulabilirsin.
    İnşallah dileğin olur.
  • Savas uçağı pilotu olacaksın demek, yaş kaç?

Adını hatırlamıyorum ama şu bacağını kaybeden efsanevi Nazi pilotun anılarını tavsiye ederim. Ama devir çok değişti. Gerçekten hava harp okulunda falansan ve eğitim uçağıyla numara deneyeceksen ölmen garanti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.