Bildirim
havacılık yönetimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yabancı dilin varsa kendini geliştireceksen iyi. Eskişehir'de okumanı tavsiye ederim. -
teşekkür ederim -
Ben Özyeğin Havacılık yönetimindeyim. Eskişehire göre imkanlar çok daha fazla. Tavsiye ederim. -
Hocam mezun olduktan sonra iş imkanları ve maaşlar ne durumda, nasıl görünüyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk hava kurumu üniversitesi ne gitme.
Neden hocam?
Evim o universiteye yakin kampus hayati vs yok diyorlar
Dostum tamamen senin kendini ne kadar geliştirdiğine kalmış bir durum. Birde İngilizce hayati öneme sahip. Yani İngilizce + Kendini geliştirmene bağlı olarak çok iyi maaşlar alabilirsin. Ve şu da bir gerçek ki havacılık şu an ülkemizde en çok depara kalkan sektörlerden birisi.quote:
Orijinalden alıntı: bozuk radyo
Hocam mezun olduktan sonra iş imkanları ve maaşlar ne durumda, nasıl görünüyor? -
Sağ olun hocam.
Anladım hocam. İngilizce bilen, işi de bir yeni mezuna göre iyi bilen biri ne kadar alabilir, "çok iyi"den kastınız nedir?
Havacılık sektöründe maaşlar bireyseldir dostum. Çoğu pozisyonda saat usulü ile çalışılır. O yüzden şu an ne söylesem yanlış olur. Ama dolgun bir maaş olduğunun garantisini veririm :)quote:
Orijinalden alıntı: bozuk radyo
Anladım hocam. İngilizce bilen, işi de bir yeni mezuna göre iyi bilen biri ne kadar alabilir, "çok iyi"den kastınız nedir? -
Anladım hocam, çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim THK üniversitesi nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzilllan -- 11 Mart 2019; 17:7:23 >
Rica ederim. THK yı ben yazmayı bile düşünmezdim. Ne bir kampüsü var ne bir üniversite havası. Üniversite dediğiniz şey hayatınızda 1 kez okuyacağınız şey. Sadece bölüm olarak değil, sosyal imkanlar olarak da değerlendirmek lazım. Özyeğin ile alakalı soruları pm den cevaplayabilirim :)quote:
Orijinalden alıntı: godzilllan
Çok teşekkür ederim THK üniversitesi nasıl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X