Şimdi Ara

havacılık yönetimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • havacılık yönetimi okuyan var mı imkanları bu bölüm okunmalı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzilllan -- 10 Mart 2019; 17:19:38 >

• Yabancı dilin varsa kendini geliştireceksen iyi. Eskişehir'de okumanı tavsiye ederim.
  • teşekkür ederim
  • Ben Özyeğin Havacılık yönetimindeyim. Eskişehire göre imkanlar çok daha fazla. Tavsiye ederim.
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    Hocam mezun olduktan sonra iş imkanları ve maaşlar ne durumda, nasıl görünüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk hava kurumu üniversitesi ne gitme.

• Ghibben G kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

• bozuk radyo kullanıcısına yanıt
    Evim o universiteye yakin kampus hayati vs yok diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bozuk radyo

Hocam mezun olduktan sonra iş imkanları ve maaşlar ne durumda, nasıl görünüyor?
    Dostum tamamen senin kendini ne kadar geliştirdiğine kalmış bir durum. Birde İngilizce hayati öneme sahip. Yani İngilizce + Kendini geliştirmene bağlı olarak çok iyi maaşlar alabilirsin. Ve şu da bir gerçek ki havacılık şu an ülkemizde en çok depara kalkan sektörlerden birisi.
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam.

Anladım hocam. İngilizce bilen, işi de bir yeni mezuna göre iyi bilen biri ne kadar alabilir, "çok iyi"den kastınız nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: bozuk radyo

Anladım hocam. İngilizce bilen, işi de bir yeni mezuna göre iyi bilen biri ne kadar alabilir, "çok iyi"den kastınız nedir?
    Havacılık sektöründe maaşlar bireyseldir dostum. Çoğu pozisyonda saat usulü ile çalışılır. O yüzden şu an ne söylesem yanlış olur. Ama dolgun bir maaş olduğunun garantisini veririm :)
    Anladım hocam, çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim THK üniversitesi nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzilllan -- 11 Mart 2019; 17:7:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilllan

Çok teşekkür ederim THK üniversitesi nasıl
    Rica ederim. THK yı ben yazmayı bile düşünmezdim. Ne bir kampüsü var ne bir üniversite havası. Üniversite dediğiniz şey hayatınızda 1 kez okuyacağınız şey. Sadece bölüm olarak değil, sosyal imkanlar olarak da değerlendirmek lazım. Özyeğin ile alakalı soruları pm den cevaplayabilirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.