Şimdi Ara

HAVAALANI sigarayla çakmak çantanın içinde xray cihazından geçerken?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün uçağa bineceğim havaalanından girişte ilk kontrolde çantanın içinde sigarayla zippo var. güvenlikler açıp kontrol ederler mi? aileyle gideceğim sigara içtiğimi bilmiyorlar o yüzden açıp bakacak olurlarsa sorun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 16 Temmuz 2013; 21:10:30 >

• up, önemli beyler
  • Benim hiç bakmadılar. Genelde cebimde oluyor çıkartıp kutuya koyuyorum ama anneminkisi çantasında oluyor. Onunkine de bakmıyorlar. Sen yine de bir bahane bulup arkadan git veya önden gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Benim hiç bakmadılar. Genelde cebimde oluyor çıkartıp kutuya koyuyorum ama anneminkisi çantasında oluyor. Onunkine de bakmıyorlar. Sen yine de bir bahane bulup arkadan git veya önden gidebilirsin.

ben de tek giderken kutuya koyuyordum öyle sorun olmuyor zaten. çantayı açıp bakarsa ama sakata gelcez.

başka tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur
  • bakmıyorlar rahat olabilirsin. arkadaşıma paketinde zippo getirdim, benziniyle beraber. sormadılar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

bakmıyorlar rahat olabilirsin. arkadaşıma paketinde zippo getirdim, benziniyle beraber. sormadılar bile.

peki uçağa binerken 2. kontrolde alıyorlar mı zippoyu? sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

bakmıyorlar rahat olabilirsin. arkadaşıma paketinde zippo getirdim, benziniyle beraber. sormadılar bile.

peki uçağa binerken 2. kontrolde alıyorlar mı zippoyu? sorun olur mu?

valizde olduğundan problem olmadı, havaalanına girişte x-ray'den geçiyor sacece. onun dışında bir de çıkarken bakılıyor. zaten x-ray'de görüyorlar paketin içeriğini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun olmadi arkadaslar 2.kontrolde de gecti hatta terasta yaktim sigarami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben sadece 1 paket sigara koycam çantaya açılmamış paket içindeki alimyum çakması kağıt yüzünden öter falan sıkıntı olurmu ailemle geçicem yada çantadaki ne göster falann derler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylmz64

Arkadaşlar ben sadece 1 paket sigara koycam çantaya açılmamış paket içindeki alimyum çakması kağıt yüzünden öter falan sıkıntı olurmu ailemle geçicem yada çantadaki ne göster falann derler mi ?

sorun olmaz diye düşünmekteyim
  • mhcd kullanıcısına yanıt
    ya paketi çantaya atsam hani xray görür mü veya zaten pantolonun arasına koycam çantada xrayda çıkarsa göster falan derler mi ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.