Şimdi Ara

Hava Harp Okulu ve İngilizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 11. sınıf öğrencisiyim HHO ya gitmek istiyorum ama ingilizcem çok iyi sayılmaz sitesinden araştırdım ama bulamadım
    Mülakatlarda iyi yapamadık ama YGS-LYS puanımız yüksekse bazı kusurları görmezden gelirler mi ve giden varsa dersler zormu.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harp okullarına girişte ygs lys puanına göre adaylar mülakata çağrılır. oraya gidenlerin ingilizcesi zaten çok iyi olmak zorunda değil ingilizceyle ilgili bir kriterleride yok okulda gerektiği kadar öğretirler zaten. mülakatlarda iyi yapamadıktan kastın ne anlamadım ama sana puan sistemini yazayım sene anla.

ygs lys puanı %70
    sözlü mülakat %15
    spor testi %15

sözlü mülakatı ve spor testini geçen adaylara belli puanlar veriliyor ona göre sıralama yapılıyor yani. eğer spor testinde baraj değerleri geçemezsen veya mülakat kurulunda elenirsen 1. bile olsan birşey farketmez. ben gittiğimde mf3 8k da olan çocuk sporda tam puan almasına rağmen mülakatta elenmişti mesela.
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim bir kaç sorum daha var diyelim ki ben koşu testinde istenilen sonucu alamadım ama sınav puanım yüksek ve diğer testlerde iyi sonuç aldım koşu testini görmezden gelirler mi
    Birde dersleri zormudur
  • barbar-kral B kullanıcısına yanıt
    4 veya 5 tane aşama var sporda bunlardan 1 tanesini yapmama hakkın var. karada koşu zorunlu diğerlerinde koşuyu bırakma hakkına sahipsin. ayrıca istedikleri koşu süresi çok zor değil ben evden hiç çıkmıyordum ilk denememde 110sn de koştum 40 günün sonunda 65 saniyeye kadar indim en çok koşu ve barfixde elenen oluyor ona göre çalışmanı öneririm. puanın yüksek diye görmezden gelmezler iyi bir torpilin varsa bi ihtimal.
    dersler zor mudur dersen o puanla gireceğin fakültelerden daha kolay değildir zaten okuldan ayrılanlar atılanlar derslerle alakalı değil disiplinle sıkıntı yaşıyanlar.anladığım kadarıyla pilot olmak istiyorsun okula giren öğrencilerin 7-8 tanesinden 1i pilot olabiliyor ki bunların yine aralarından bazıları f4 f16 pilotu olabiliyor kalanalr askeri kargo uçakları helikopterlere pilot oluyor. hedefin olması güzel birşey ama bunları yapmak gerçekten zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

4 veya 5 tane aşama var sporda bunlardan 1 tanesini yapmama hakkın var. karada koşu zorunlu diğerlerinde koşuyu bırakma hakkına sahipsin. ayrıca istedikleri koşu süresi çok zor değil ben evden hiç çıkmıyordum ilk denememde 110sn de koştum 40 günün sonunda 65 saniyeye kadar indim en çok koşu ve barfixde elenen oluyor ona göre çalışmanı öneririm. puanın yüksek diye görmezden gelmezler iyi bir torpilin varsa bi ihtimal.
    dersler zor mudur dersen o puanla gireceğin fakültelerden daha kolay değildir zaten okuldan ayrılanlar atılanlar derslerle alakalı değil disiplinle sıkıntı yaşıyanlar.anladığım kadarıyla pilot olmak istiyorsun okula giren öğrencilerin 7-8 tanesinden 1i pilot olabiliyor ki bunların yine aralarından bazıları f4 f16 pilotu olabiliyor kalanalr askeri kargo uçakları helikopterlere pilot oluyor. hedefin olması güzel birşey ama bunları yapmak gerçekten zor.

Koşuyu bırakma hakkın var derken nasıl yani sitesinde koşuyu yapamayanlar direk elenir diyor.

benim hatırladığım kadarıyla kara harp okulu ve jandarma astsubay okulu haricinde koşuyu yapmama hakkı var adayların. kılavuzda açıkca yazıyor tekrar oku eğer o şekilde yazıyorsa öyledir. mülakatlara aylar var o koşuyu yapmak bu kadar zor değil dostum uğraş yap. çünkü oraya koşu hariç hepsini yaparım diye gidersen bir terslik olduğunda elenirsin. ben gittiğimde bir arkadaş barfix demirine tutunup bir anda kendini bırakınca omzunu incitti 0 barfix çekti ardından omzu yüzünden basketbol topunuda atamayıp elenmişti.
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    Psikomotor testi nasıl bi bilgin varmı internette joystick gibi şeyler le olduğunu söylüyor birde Bu G-force testi ne oluyor okula girerken mi yapılıyor yoksa okuldan mezun olduktan sonra mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben hava harp okulundan çağrıldım ama asil yedek listeye giremeyeceğimi düşündüğüm için gitme zahmetinde bulunmadım. Ama kara ve deniz harp okullarında mülakata gelen diğer arkadaşlardan duyduğum kadarıyla joystick ve pedalların olduğu bir testmiş. Misal topu bir dairenin içinde tutmak için pedalları kullanmak gerekiyormuş sağ pedal sola sol pedal ise sağ tarafa yönlendiriyormuş farklı bir test çalışma imkanın olduğunu sanmıyorum. G-force testi ise başta yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.