Şimdi Ara

Hava Astsubaylık mı Grafik tasarım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hava ast. çağırdılar. Diğer yandan grafik tasarımı yüksek ihtimal kazanacağımı söylüyor hocalar. Kafam karışık. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim astsubaylık zor meslektir biraz ama maaşı imkanları falan iyi bence astsubay ol

• Grafik tasarim hocam kesinlikle. Kendi yaptığin işler olsun . Tamamen kendine ait. Astsubaylik zordur. Insanin kendine ait yaptigi isler olmasi lazim . Ben o kadar iş imkanı varken hala daha karikatur dergilerine gidip geliyorum mesela. Çizimim de iyidir övünmek olmasın :) cizgi roman fala cikardim . Herneyse . Benim fikrim bu . Karar senin :)

• asker olma. boğazını kesip terörist ilan ediyolar arkandanda ana avrat küfrediyolar.
  • Bizim ne düşündüğümüzün bir önemi yok ki, iki mesleğinde + ve - lerini düşünmen lazım, askeriye disiplin ve ciddiyet ister, grafik tasarımında ise kendine daha özgür bir ortam oluşturabilirsin. Grafik tasarımı iş imkanları nasıl onu bilmiyorum bunu da araştır, zira astsubay olursan iş sıkıntın olmayacak. Maaş konusu, tayinler ve özellikle doğu bölgelerinde yerel halkın askerlere bakış açısı ve en önemlisi aile. Bunları iyi düşünüp kararını ver.
  • İşim garanti olsun dersen Astsubaylık...

Hele ki Hava sınıfı en rahatıdır. Piyade veya Jandarma gibi dağ tepe dolaşmazsın...

Yok ben mezun olduktan sonra bir de iş arama derdi ile uğraşayım... İşi bulayım hemde maaşı iyi olanına denk geleyim dersen grafik....

• quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Bizim ne düşündüğümüzün bir önemi yok ki, iki mesleğinde + ve - lerini düşünmen lazım, askeriye disiplin ve ciddiyet ister, grafik tasarımında ise kendine daha özgür bir ortam oluşturabilirsin. Grafik tasarımı iş imkanları nasıl onu bilmiyorum bunu da araştır, zira astsubay olursan iş sıkıntın olmayacak. Maaş konusu, tayinler ve özellikle doğu bölgelerinde yerel halkın askerlere bakış açısı ve en önemlisi aile. Bunları iyi düşünüp kararını ver.

Küçüklüğümden beri hep çizim işlerine ilgim vardı yetenekliydim, hala photohsop kullanırım. Öte yandan önceden askerlik beni cezbediyordu istiyordum, üzülerek söylüyorum şuan eskisi gibi istekli değilim. Ailem git dene diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 1 Ağustos 2017; 21:42:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hava Astsubaylık mı? Graf... dan sonrasını okumadım

• Düşünmeden hava astsubaylığa git bu ülkede en garanti meslek askerlik.

2 sene sonra kendi başına özgür hayatına başlayabilirsin. Çokta iyi maaş alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Hava Astsubaylık mı? Graf... dan sonrasını okumadım

Yürü git bi işine be akşam akşam seninle mi uğraşacağım

• Bende girdim sonuclari bekliyorum grafik ve animasyon için.

• Fikir soruyosun cevap veriyoruz ona tahammülun yok kardeşim. Senden astsubay olmaz tavsiyemi değistirdim sen git grafik tasarım oku nacizane...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Fikir soruyosun cevap veriyoruz ona tahammülun yok kardeşim. Senden astsubay olmaz tavsiyemi değistirdim sen git grafik tasarım oku nacizane...

Tamam kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 1 Ağustos 2017; 21:52:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Düşünmeden hava astsubaylığa git bu ülkede en garanti meslek askerlik.

2 sene sonra kendi başına özgür hayatına başlayabilirsin. Çokta iyi maaş alırsın.

Evet bizimkilerde böyle düşünüyor.

• grafik tasarım ne abi piyasada herkes grafikci olmuş liseli bebeler bile ps kullanıyor,çok klişe ama hayvan gibi kendini geliştiremedikten sonra asgari ücretin bi tık üstünde çalışırsın git asker ol en azından işin garanti imkanlar güzel maaş da yeter
  • Cok alakasiz meslekler degil mi ? Mevzu para ise ast. yok ben tasarimi seviyorum tasarlamayi cizmeyi dersen grafik tasarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.