Şimdi Ara

Hatun meselesi-Tecrübeli olan baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kızla tanışalı 15 gün felan oldu karşılıklı 3-4 kez bi etkinlik vesilesiyle konuştum ama öyle ahım şahım konuşamadım.Ama son günlerde facebook üzerinden baya konuştuk.Kenidimi övme amaçlı felan değil ama kız baya güldü esprilerime felan neyse ben aynı zamanda fotoğrafla uğraşıyorum az çok,yarın için kızla anlaştık fotoğraflarını çekicem.Beyler çok düşünmeme gerek yok ben bu kızı sevdiğimi anladım ama nasıl açılırım bilmiyorum,korkuyorum çünkü.Bu korkunun nedeni kızın benden bir yaş büyük olması..Gerçi bunu aştık sanırım bir de reddedilme korkusu.Ne yapmalıyım bi şeyler söyleyin lütfen

• Sen şimdi o kızın fotoğraflarını çekeceksin. O kız, o fotoğrafları facebooka koyacak. Sonra o fotoğrafları beğenen biri bu kıza yazacak, kız bundan etkilenecek ve onunla çıkacak.
    Tecrübeli biri konuştu, hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Sen şimdi o kızın fotoğraflarını çekeceksin. O kız, o fotoğrafları facebooka koyacak. Sonra o fotoğrafları beğenen biri bu kıza yazacak, kız bundan etkilenecek ve onunla çıkacak.

Hocam kızın zaten onlarca fotoğrafı var facebookta ama sevgilisi yok bu da benim için muamma
  • Korkma aslanim. Eski sevgili konularina girme girersede ciddi konular bunlar de gec. Bir sure sonra sevdigini soylersin red edilirse hayatina pasalar gibi devam edersin
  • @ToffieBoi haklı fotoğraf olayını kısa tutman lazım fotoğrafa kaptırma kızla sohbete odaklan esprilerini yüzyüze aktar kız seni fotoğrafçı olaran değil fotoğrafı bahane edip 1 sonraki buluşmayı kapman lazım yoksa işin zor
  • Yaş kaç kızın yaşı kaç
  • quote:

15 gün felan oldu

quote:

bu kızı sevdiğimi anladım

quote:

korkuyorum

Birde bu şekilde oku
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Yaş kaç kızın yaşı kaç

onun 19 benim 18
  • quote:

Orijinalden alıntı: estefanik

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Sen şimdi o kızın fotoğraflarını çekeceksin. O kız, o fotoğrafları facebooka koyacak. Sonra o fotoğrafları beğenen biri bu kıza yazacak, kız bundan etkilenecek ve onunla çıkacak.

Hocam kızın zaten onlarca fotoğrafı var facebookta ama sevgilisi yok bu da benim için muamma

Peki, şöyle bir tavsiye vereyim öyleyse.

Buluşmaya 1-2 saat kala kızı ara, ve de ki; "canım bugün hiç fotoğraf çekmek istemiyor, oturup biyerlerde muhabbet edelim mi bugün?". Bakalım seninle buluşmayı fotoğraf çektirmek için mi istiyor, fotoğraf çektirmeyi seninle buluşmak için bahane olarak mı kullanıyor.

edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 28 Aralık 2011; 2:22:59 >

• Pek yaş farkı yok üstteki arkadaşın dediği gayet mantıklı muhabbet etmeden olmaz bu işler
  • Adamim bulus nereye gidelim vsvs resmleri cekin isiniz bitince bi yemegi hakettik dimi :) ? De yemek yemeye gidin orda ee anlat bakalim neler yapiyosun hayat ask mesk nasil diye gir hos bi sohbet yarat yavsama ama kendine guvendigini belli et mesela guzel yemek yapabilirmisin diye sor(benim hep yaptigim ve basarili oldugum taktik) oo neler yaparim felan derse sakayla karisik oo aliyim ben seni ya bu devirde kaldimi yemek yapabilen kizlar haha felan de gecistir konuyu o aklinda yer eder gununuz bitince zaten irtibatinz devam eder ilerleyen zamanlarda baktin seni ariyo ilgileniyo ediyo cok ustune gitme zit pit arama sakin, gorusmediginiz aralar bi anda sadece "naber" diye mesajlar at baktin hakkatten ilgiliyse ara sana bi teklifim var de ne dicek "ya cok guzel vakit geciriyorum seninle egleniyorum acikcasi ve bu durum hosuma gidiyor? ... Sevgilim ol istiyorum ozet gecmek gerekirse. Ne dersin? Bunlari yap harfi harfine kabul edecektir aklida biri yoksa surekli sasirt onu olgunlugunu hissettirirsen yas umrunda bile olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.