5. ligde takımım var, kasasında 8-9 milyon para var ve güzel bir 11 tabi. son 5-6 aydır ilgilenemez oldum, o kadar uğraştık kaç sene boşa gitsin istemiyorum, kıyamadım hesabı silmeye. cidden oynamak isteyen birileri varsa hesabımı devredeceğim. konuya vecap yazınız veya pm atınız lütfen
ben ilgilenebilirim
Vay be o kadar oyna sonra devret, ben kıyamam şahsen takımıma
yok mu yahu isteyen ilgilenebilecek
hocam ilgilenebilirim dedim ama bi dönüş gelmedi sizden kendim 2004 ten beri oynuyorum 6.ligdeyim su an antrenmanları takip eder hazırlık maçı ayarlarım öm ile id-pw gönderin yeterli.
Oyun güzelmi ? Bende 0 dan başlarım belki.
valla bu kadar uğraştıktan sonra bırakamıyor insan. ağustosta tam 6 yıl oluyor başladığımdan beri. ben bu saatten sonra istesem de bırakamam takımı.
bende yıllardır oynuyorum takımımım ismi Seventy FC V.256 kümedeyim. kardesim başlamak istiyor son 1-2 senedir meraklı. eğer istersen devralmak isterim. iyi idare edilecektir.
Ayrıca emeğine sağlık bu kadar yıl emek verip vazgeçmek gerçten kolay degildir. Eğer Ulaşmak istersen bana özelde konusabilriz.
Saygılarımla
Haftada iki gün girip baksanız yeterli olacaktır aslında. Bence devretmeyin, o kadar emek vermişsiniz..
İlla devredeğim diyorsanız, 6-7 yıldır oynuyorum. Talibim :)
Madem bu kadar oynayan var e niye ölü bu forum o zaman?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme