Şimdi Ara

Hattımın daha önce kaç kişi tarafından kullanıldığını nasıl öğrenebilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kolomen_596

Hocam neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Ben Türk Telekom hattımı Turkcell'e taşıdım ve 0537'li numara verdi sistem. Bu işlemi 3 ay önce yaptım. Havuzda çıkan üç numaranın kodu da 537'liydi. 532 müşteri hizmetlerini arayarak yaptım işlemi
    Yanlış bilgi vermiyorum. Çok büyük ihtimalle ve ekstrem durumlar haricinde 531'li numara veriyor. Önceden sizinde belirttiğiniz gibi 536 ve 537'de çıkıyordu ama bu havuz dolduğu için artık 531 0xx şeklinde numara veriyor.

Şu an İstanbul'da bir TİM'e gidip denerseniz çok büyük ihtimalle 531'li verdiğinizi sizde deneyimleyebilirsiniz. %100 demiyorum ama %90 ihtimalle 531 0xx serisi bir numara teklif edecek.
  • İptal edilen 536 537leri havuza alıyorlar demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC1C520B1

Aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak.
    Turkcell dışı numara alıp (örneğin tt mobil) sonra o numarayı Turkcell’e taşıyıp e-devlet’te numara taşıma sorgulama bölümüne girip kendi numaramızı girdiğimizde bu numara taşındı hizmet aldığı işletmeci Turkcell der. Peki Turkcell dışı bir operatörden yeni hat alıp (örneğin tt mobil) hattımızı taşıyıp numara değişikliği yaparsak yine aynı şekilde bu numara taşındı uyarısı mı verir? Yoksa direk hizmet aldığı işletmeci Turkcell mi der sonuçta o numara Turkcell’den alındı yani değiştirildi.
    Rica ederim. Numara değişikliği yaparsanız Turkcell numarası kullandığınız için numara taşındı demeyecektir. Çünkü siz artık Turkcell'e kayıtlı bir prefix kullanmaya başlıyorsunuz. Hizmet aldığı işletmeci Turkcell diyecektir. Eski numaranızda Türk Telekom'a geri dönecek ve 1 yıl sonra tekrar satışa çıkacak.

531 konusuna da itiraz eden arkadaşlar oldu. Bu yüzden tekrar belirteyim, eskiden numara seçim ekranında 536, 537'de çıkarken uzun süredir sadece 531 serisi çıkıyor. %100 mü değil ama Turkcell'de numara değiştirmek istediğinizde büyük ihtimalle karşınıza 531 serisinden bir numara gelecek. Güzel numara alırım düşüncesi ile numara taşıma yapıp numara değiştirmeye çalışan kişiler mağdur olmasın diye uyardım ama uyarmasaydım sanırım daha iyi olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

İptal edilen 536 537leri havuza alıyorlar demek ki.
    Evet eskiden 536 ve 537 serisi bolca vardı ama bu seri bittiği için artık çok nadir olarak geliyor. Yaklaşık 1 yıldır 531 0xx serisi numaraları teklif ediyorlar. Şanslıysanız zaman zaman hala 537 gelme ihtimali oluyor ama bu ihtimal düşük olduğu için genele yaymak pek doğru olmayacaktır.

Tabi sizin numaranız 532 ile başlıyorsa numara değişiminde öncelikli olarak 532 serisi numara teklif edecektir, 533 içinde aynı durum geçerli. Bu serilerden beğenmiyorsanız ikinci seçenek olarak 530 serisinden genelde kullanılmamış numaraları önerecektir. 535 serisinde ise boşta 535 varsa 535 öneriyor yok ise genelde boşa düşen 536 ile başlayan numaraları öneriyor.

Güzel numara isteniyorsa Vodafone ve Türk Telekom daha mantıklı. Vodafone'da başı 54x ile başlayan her numarayı güzel numara ile değiştirme imkanınız var 542 bile seçseniz değiştirebiliyorsunuz. Türk Telekom içinde zaman zaman 555 ile başlayan numaraları veriyor ve genelde teklif ettiği 552'li numaralar fena değil. Online işlem merkezinden sayfayı yeniledikçe 5 ayrı numara teklifi sunduğu için beğendiğiniz numarayı bulana kadar değiştirebiliyorsunuz.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Youtube, twitch, tv+, whatsapp, netflix, speedtest kullanımlarına epey data harcıyorum.

Turkcell'de 3-5GB kalınca çıkarıp o an hangisi iyiyse ona geçiyorum.

6 hat var, eşim ve benim için 1er tane. Tabi bunun başlıca sebebi şebeke içi görüşme avantajını kullanmak. Mesela vodafone'lu birini Turkcell'den aramam 2. Cihazda Vodafone'dan ararım.

vs vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şu durum var, insanlar artık numara ezberlemiyor bildiğiniz gibi. Kayıt ediyoruz ve unutup gidiyoruz bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bir de şu durum var, insanlar artık numara ezberlemiyor bildiğiniz gibi. Kayıt ediyoruz ve unutup gidiyoruz bile.
    Haklısınız. Kimse numaraya bakmıyor numaraya bakanda kartvizit varsa oradan bakıyor. Emlak işi yapanlar ve pazarlamacılar dışında artık eskisi gibi numaranın bir önemi kalmadı.
  • Kolomen_596 K kullanıcısına yanıt
    Yeni numaranızı yani 537’li Turkcell numaranızı sorguladığınızda 537 xxx xx xx numarası taşındı hizmet aldığı işletmeci: Turkcell mi çıkıyor yoksa direk 537 xxx xx xx numarasının hizmet aldığı işletmeci:Turkcell uyarısı çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC1C520B1 -- 24 Ocak 2020; 2:4:55 >
  • Anlıyorum @kolomen_596 daha farklı bir yorum yapmış da biraz kafam karıştı açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC1C520B1

Anlıyorum @kolomen_596 daha farklı bir yorum yapmış da biraz kafam karıştı açıkçası.
    Evet. Kısaca bayiye gitmek yerine müşteri hizmetlerini aradım 537'li numara verdiler yazmış. Sizde bayiye gitmek yerine müşteri hizmetlerini arayıp şansınızı deneyebilirsiniz.
  • Dirket turkcell iletisim hizmetleri a.s cikiyor

• Benim özel numara kullanılmış cıktı 0606

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Özel numaraların'da kullanılmış olma ihtimali var hocam

• Güzel telefon numarası seçtim 50 Tl ye aldım

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam o zaman ve ucuza almışsınız. Ucuzun pahalısı 400₺'dan başlıyor 1000₺'e kadar gidiyor (ör:sahibinden) bazı uyanıklar 10.000₺ istiyorlar hocam, hayır o kadar vermeye ne gerek var bir numara için değmez yani siz iyi fiyata almışsınız

• 5 yıl oldu ben alalı turk telekom bile diyor güzel numara diye soyluyor teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 24 Ocak 2020; 13:21:42 >
  • Aynen haklısınız.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in sitesinde özel seriler var. 8000 TL tanesi. Bunların yüzde 100 ikinci el olduğu belli :) Ayrıca web sitesinden ilan ediliyor milyonlar görüyor. Öyle özel hatları alınca susmaz telefon. Türk Telekom'un özel numaraları var şirketler almış hemen ve çoğu servis dışı :)

Birde bu 532'li hatların ücretli olması sinirimi bozdu. 530'lu veriyor sistem. 1994-2015 yılları arası ücretsiz olan 532 serisi 100 - 200 TL arası TİM'lerde. Dört hat aldım hepsi 530 kafayı yiyeceğim. Taktım arkadaş. 27 TL numara değişikliği parası ödeyerek havuzda çıkarsa 532'li hat alabilirsin dedi TİM'deki abi. Deneyeceğim o işi. Olursa data hattımı 532'li yaparım güzel ve hoş oluyor 532 serisi.

Hattımın daha önce kaç kişi tarafından kullanıldığını nasıl öğrenebilirim?

• Kolomen_596 K kullanıcısına yanıt
    :)) anladım sizi teşekkür ederim bilgilendirme için.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.