Bildirim
Hattımın daha önce kaç kişi tarafından kullanıldığını nasıl öğrenebilirim? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yıllık Premium paketi hee. Ben de onu düşünüyorum bi 532'yi arayayım da yükleteyim hattıma o zaman. -
Abiniz hattı size devrederdi, olmaz mıydı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hat dayımın adınaydı :) ve 12 ay sözleşmesi var daha. Platin paketten GNÇ'ye indirmiştim. Kapatmak isteyince 450 TL cayma bedeli isteniyor sözleşme bitmesini beklemek istemedim. Hem de daha avantajlı oldu bu. 49 TL'ye 10 GB paket Turkcell'de görünce bi şaşırdım :) 4 GB'yi 65 TL'ye veriyor eski müşteri olunca -
-
Bana bu fiyata 15 gb teklif ediyor neyin kafasını yaşıyor bunlar
Devir alma işleminde taahhüt alan kişiden devam ediyor. Onda bir sıkıntı olmazdı yani. -
Bimcell'den aldığınız hattı 3 ay dolduktan sonra Turkcell'e taşıyabilirsiniz. Numarayı Turkcell'e taşıdıktan sonra 25 TL ücret karşılığında numarayı değiştirebilirsiniz. Numara değişimi için 0531 ile başlayan numaralardan birini TİM'e gidip sistemden seçebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EC1C520B1
Çok teşekkür ediyorum bu arada yeni hat 65 tl ve içinde 6 GB 250 dk 250 SMS ile açılıyor bu hat bence gayet iyi -
Platinum+ Avantaj var hocam ona geçir. 99,90 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolomen_596 -- 22 Ocak 2020; 16:40:14 > -
Numara değiştirme işleri şansa oluyor hocam. Ben mesela direkt Tim'den yeni hat aldım içinde sıfır cenneti :) 0530 0** 0*0* yıldız olanlar farklı rakam kalanı böyle -
12GB'ı 2 güne bitiririm ben ya.
20-30GB'tan aşşağısını kullanmam asla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 22 Ocak 2020; 16:53:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone almıştım 2-3 yıl önce 544 lu.
İkinci el çıktı varlik sirketleri haciz mesaji atip duruyor baskasinin adina.
Bi ara da suriyeliler arayıp duruyordu onlar kesildi
Hocam Türkiye Cumhuriyeti içerisinde sıfır hat yok ki. :) Hangisi alırsan al ikinci el. Satın alacağınız yeni hat 5-6 yıl önce kullanılmamaya başlamış hatlar. Bir nevi eskiyorlar ama sıfır hat yok. Kapasite doluymuş. Tim'le görüştüm sıfır hat yok dedi. Hatta tabletlerinden bana numara seçerken baktım numara havuzu vb ifadeler vardı. "tamam numara havuzu alakasız" ama sonuçta ikinci el numara hepsi.
Özellikle 2015'de peynir ekmek gibi bedava 532'li hat veren bayiiler şimdi çok pişman :) 532'li hatlar kara borsadan bile işlem görüyor.
Şimdi tüm hatlar ücretsiz 532'li hatlar ücretli ben bu işi anlamadım. -
Sadece 0531 mi başka yok mudur acaba?
Turkcell'de sistem farklıdır. 532 kodlu numara değiştirmeye kalkarsanız ilk önce 532, 533 değiştirmeye kalkarsanız önce 533 çıkar. Turkcell dışı numarayı (542, 555, 505 v.b.) Turkcell'de değiştirmeye kalkarsanız sistem sadece 531 ile başlayan numaraları verecektir. TİM'e giderek bu dediğimiz doğrulayabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Kolomen_596
Numara değiştirme işleri şansa oluyor hocam. Ben mesela direkt Tim'den yeni hat aldım içinde sıfır cenneti :) 0530 0** 0*0* yıldız olanlar farklı rakam kalanı böyle -
Turkcell dışı numaraların değişiminde -çok büyük istisnalar dışında- Turkcell sistemi sadece 531 ile başlayan numaraları vermekte. Eskiden 536 537'de çıkartıyordu ama çok uzun süredir sadece 531 çıkartıyor. Tim'e giderek daha fazla bilgi alabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EC1C520B1
Sadece 0531 mi başka yok mudur acaba? -
Aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak.
Turkcell dışı numara alıp (örneğin tt mobil) sonra o numarayı Turkcell’e taşıyıp e-devlet’te numara taşıma sorgulama bölümüne girip kendi numaramızı girdiğimizde bu numara taşındı hizmet aldığı işletmeci Turkcell der. Peki Turkcell dışı bir operatörden yeni hat alıp (örneğin tt mobil) hattımızı taşıyıp numara değişikliği yaparsak yine aynı şekilde bu numara taşındı uyarısı mı verir? Yoksa direk hizmet aldığı işletmeci Turkcell mi der sonuçta o numara Turkcell’den alındı yani değiştirildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC1C520B1 -- 23 Ocak 2020; 22:48:47 >
Hocam neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Ben Türk Telekom hattımı Turkcell'e taşıdım ve 0537'li numara verdi sistem. Bu işlemi 3 ay önce yaptım. Havuzda çıkan üç numaranın kodu da 537'liydi. 532 müşteri hizmetlerini arayarak yaptım işlemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolomen_596 -- 23 Ocak 2020; 23:47:44 > -
Youtube da şöyle videolar olur, "ben kimim" şeklinde. Youtuberların kendilerini tanıttığı videolardan söz ediyorum. Sizin de böyle bir konu açmanızı isterdim açıkcası, kaç hattınız var, neden bu kadar internet tüketiyorsunuz, gündelik internet kullanımınız neleri içeriyor gibi.
Ne yapıyorsunuz da yetmiyor o internet? -
Hocam o işlemi bende yaptım. TT Mobil hattım vardı 553'lü. Turkcell'e taşıyıp 537'li bir numara aldım. Eski numaranızın ana operatörü neyse onun himayesine geçer otomatik: 553*****23 hizmet aldığı işletmeci: TT MOBİL İLETİŞİM HİZMETLERİ AŞ bu benim eski hattım Turkcell'deyken dediğim gibi yeni numara aldım ve şu an TT Mobil'e ait görünüyor. Çünkü TT Mobil'e aitti aslında ilk etapta numara ve havuza düşecek 1 yıl sonra satışa çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X