Şimdi Ara

Hattımı turkcell'e taşıdım ancak verilen sim kart kayboldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler millet bugun hattımı turkcell'e taşıdım ancak verilen yeni sim kart kayboldu(şenlikte taşıdım konser sonrası bi baktım cebimde yok) turkcell bayisine gitsem yeni sim kart alabilirmiyim ve bunun için benden bi ücret isterlermi ? ücret isterlerse bende o hat açılmadan gidip mesele vodafone'a hat taşıma işlemi yapabilirmiyim ? teşekkürler

• Evet Turkcell bayiisine gitmeniz gerekiyor. (TURKCELL ILETISIM MERKEZİ - TIM)

Yeni sim kart almanız gerekiyor. Fiyatı 8 - 15 TL arasında bayiden bayiye değişiyor. ÜCretsiz vereceklerini sanmıyorum.
  • ücretsiz almak için önce başka operatöre, sonrasında da geri turkcell'e taşıyabilirsiniz. biraz beklemiş olursunuz ama ücretsiz olur
  • ya koca turkcell bi hat için paramı alacak hattım taşınmadan ayar oldum şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

ya koca turkcell bi hat için paramı alacak hattım taşınmadan ayar oldum şimdiden

Sim kart değişikliği her operatörde 8-15TL arasında bir fiyata yapılmaktadır.Burada kabahat sizin eğer ücret ödemek istemiyorsanız işlem tarihinizden 7gün sonra Avea yada Vodadone taşıyın numaranızı sonrasında Turkcell'e geri dönün
  • quote:

ya koca turkcell bi hat için paramı alacak hattım taşınmadan ayar oldum şimdiden

Evet.
    Hatta ikiz kart istersen bir tanede yedekte bulunsun. 25 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 8 Mayıs 2012; 16:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Sim kart değişikliği her operatörde 8-15TL arasında bir fiyata yapılmaktadır.Burada kabahat sizin eğer ücret ödemek istemiyorsanız işlem tarihinizden 7gün sonra Avea yada Vodadone taşıyın numaranızı sonrasında Turkcell'e geri dönün

Vodafone faturali hatlarda ücretsiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Simdi ben pazartesi gectim yani evraklari imzaladim simi aldim(gerci senlikte hopla zipla kaybettik orasi ayri mevzu :) cuma mesela vodafona gecmeye calissam olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Evet Turkcell bayiisine gitmeniz gerekiyor. (TURKCELL ILETISIM MERKEZİ - TIM)

Yeni sim kart almanız gerekiyor. Fiyatı 8 - 15 TL arasında bayiden bayiye değişiyor. ÜCretsiz vereceklerini sanmıyorum.

Hocam peki turkcellde micro sim istesem onun ucreti nedir 12 vericem bide kestirmeye 3 vericem olur 15 direk micro ucuzsa micro alayim yada olmadi vodafona geceyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Evet Turkcell bayiisine gitmeniz gerekiyor. (TURKCELL ILETISIM MERKEZİ - TIM)

Hocam peki turkcellde micro sim istesem onun ucreti nedir 12 vericem bide kestirmeye 3 vericem olur 15 direk micro ucuzsa micro alayim yada olmadi vodafona geceyim

Turkcell mikrosim 12 tl aldim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.