Bildirim
hattı uzerime almak istiyorum ucret oder miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Odersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hattim acik hat uzerime almak istiyorum dersen ucretsiz ama bayiiler 10 15tl aliyor... Bu sekilde uzerine alirsan 1 yil baska operatore tasiyamazsin... Normal sekilde hattin eski sahibiyle gidip 40 50tl verip uzerine alabilirsin... Bu sekilde yaptiginda da 3ay numara tasiyamazsin...
quote:
Orijinalden alıntı: yasin613
hattim acik hat uzerime almak istiyorum dersen ucretsiz ama bayiiler 10 15tl aliyor... Bu sekilde uzerine alirsan 1 yil baska operatore tasiyamazsin... Normal sekilde hattin eski sahibiyle gidip 40 50tl verip uzerine alabilirsin... Bu sekilde yaptiginda da 3ay numara tasiyamazsin...
Teşekkür ederim hocam beklediğim cevap buydu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlıs cevap. ....... Açık hat veya normal devır aynı ücrete tabidir. Açıkhat Bedava devrı eskıdendi Devır alınca 90 gun sonrada baska operatorlere tasınabılır.
Bir konuda kesın bılgı sahıbı degılsenız kafanıza göre uydurup yazmayınız. Enbasiti operatorunuze e postayla veya telefonla sorup cevap alabılırsınız.
odersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X