Şimdi Ara

hattı uzerime almak istiyorum ucret oder miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hattı üzerime almak istiyorum ücret öder miyim? Geçende sorduğumda ödersin dedi avea ama onların dediklerine inanasım gelmiyor. 40 kusur tl yi de btk alıyor biz değil dedi konu araştırdım bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Odersin

• hattim acik hat uzerime almak istiyorum dersen ucretsiz ama bayiiler 10 15tl aliyor... Bu sekilde uzerine alirsan 1 yil baska operatore tasiyamazsin... Normal sekilde hattin eski sahibiyle gidip 40 50tl verip uzerine alabilirsin... Bu sekilde yaptiginda da 3ay numara tasiyamazsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

hattim acik hat uzerime almak istiyorum dersen ucretsiz ama bayiiler 10 15tl aliyor... Bu sekilde uzerine alirsan 1 yil baska operatore tasiyamazsin... Normal sekilde hattin eski sahibiyle gidip 40 50tl verip uzerine alabilirsin... Bu sekilde yaptiginda da 3ay numara tasiyamazsin...

Teşekkür ederim hocam beklediğim cevap buydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlıs cevap. ....... Açık hat veya normal devır aynı ücrete tabidir. Açıkhat Bedava devrı eskıdendi Devır alınca 90 gun sonrada baska operatorlere tasınabılır.

Bir konuda kesın bılgı sahıbı degılsenız kafanıza göre uydurup yazmayınız. Enbasiti operatorunuze e postayla veya telefonla sorup cevap alabılırsınız.

• odersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.