Şimdi Ara

Hatsan Striker Edge'yi nasıl bilirsiniz? Almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hilalav.com/hatsan-edge-55-mm-tufek-seti

hem dürbünü zartzurtu içinde (bi bipod eksik, o da sanırım bu modele takılmıyor)

profesyonel bi amacım yok, sadece hobi olarak köyde cam falan kıracam. ayrıca 15-20metreden rahatlıkla cam kırabilir dimi? bu fiyatlarda daha iyidir diyebileceğiniz modeller var mı?

• o modelini bilmem ama hatsanı iyi bilirim.

10 yıldan daha eski tüfeği sadece kargo bedeliyle sıfırlayıp gönderen bir servisleri var. ayrıca hatsan mp pompalı tüfeğim var
  • Bir bütçe söylersen uygun tavsiyeler çıkacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Bir bütçe söylersen uygun tavsiyeler çıkacaktır.

200-300Tl

• UcanTospa kullanıcısına yanıt
    100fps 305m\s hıza sahip.11mm durbun kanalı var.ve 5.5mm pallet ile 40\50 metrede iyi atişlar yapabilirsin.30\40 metrede kalın rakı şişelerin kırar.

Benim görüşüm tüfekte şekil var fiyatı da uygun senin çok bir beklentin de yok .işini çok rahat görür

• UcanTospa kullanıcısına yanıt
    Hatsan mod 95 300 TL civarıydı en son yanlış hatırlamıyorsam.Amerikan stili Türk cevizi kundak.1000 FPS hız hafif zarif güzel bir duruşu var bunuda düşüne bilirsin

• Selamun Aleykum. Ben de ikinci el Hatsan Strike Edge 5.5 mm silah buldum. 1 yıl garantili Ayrıca yanında Ansar 3-9x50E model bir dürbün var. Fiyatı 140TL. Sizce Fiyatı Nasıl?
  • Ali Kamil A kullanıcısına yanıt
    Ben sıfırını siparis ettim dün. Optima 4x20 durbun 100lu hedef kağıdı 1 kutu mermi atış gözlüğü set halinde 199 lira bence 2.ele bulasma git sıfır al daha iyi. Bende silah hakkinda fazla yorum goremedim ama ucuz diye aldim hosuma giderse ilerde daha iyi birsey alacagim.

• Silahı aldim ama dürbünü 5 para etmez sifirlama yaparken vidası bozuldu çöp oldu. Zaten dürbünsüz atış yapmak daha zevkliymis. Ben cok isabetli atış yapamadim ama tecrubeli bir arkadaşım vardı hedef kağıdını tam 12den vurdu 20 metreden digerlerinide cok yakina topladi silah isabetli atislar yapıyor diyebilirim sadece diger havalilara gore biraz sesli ateş edince tak diye yay vurma sesi geliyor. Fiyatina gore iyi urun atıcılıgınizi gelistirmek icin birebir baslangic icin alinabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PREDATOR066 -- 21 Eylül 2016; 14:54:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.