Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 mi Hatsan Torpedo 155 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tahribatı yüksek bir tüfek istiyorum. Uzun arastırmalar sonucunda bu ikisi arasında kaldım.

Mod 125 alırsam vortex sistem olacak tek parca + kaucuk ayakla pekala o dürbünü sabitleyebilirim. Fiyatı suan icin 600tl

Torpedo 155 alırsam sniper modeli 630 tl normali 550 tl (ikisinde de dürbün var fark ne? Kundak modellerini hatırlamiyorum gerci)

Sikinti surada cikiyor.

Mod 125 alinca 6.35 alip tahribat uzerine max 100 metre atislar yapabilirim. Tahribati 5.5 ile kiyaslaninca ne kadar olur hicbir fikrim yok pek fark yoksa 5.5 de alabilirim. Ama plastik kundak hosuma gitmiyor.. Ote yandan dampa almayacagimdan vortex + kaucuk modifiye isimi kolaylastiracak.

Torpedo 155 alirsam basta karizmasi ve ahsap kundagi var :) bolt action sistem cok kucuk geldi normalde cok sevdigim bir sistemdir. Ote yandan 6.35ini tavsiye etmiyorlar onun namlu et kalinligi icince sikinti cikarir diye.

En buyuk sikintisi gas ram sistem olmayisi kendim ekletsem 800lere gelecek fiyat.. Yayla birlikte durbunu kullanmak buyuk sikinti..

Anlayacaginiz kararsizim tecrubeli arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.