Şimdi Ara

hatıra defterine ne yazılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hic yapamadıgım sey ama yazmam gerekiyor siz olsanız ne yazardınız kopya verin

• aranızda geçen hoş bir anınızı yazabilirsin, ne kadar samimi olursan o kadar iyidir.
    hatıra defteri tutmuş biri olarak buna dikkat ederdim..
  • saol deniycem
  • böyle aynı ortamda olsakta hiçbir zaman çok iyi anlaşamadığım bir arkadaşıma şöyle yazmıştım... "Hiçbir zaman aynı sesi vermesekte hep çok yakındık." bu yazının üstüne de gitar çalan bir adamın resmini çizip gitarın perdelerine bi onun ismini bi benim ismimi yazmıştım.. çok güzel bir tepki almıştım.. hem de ne onun ne de kendim için doğru olmayan bişi yazmamış olmuştum.. belki işine yarar diye düşündüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _qwerty_

böyle aynı ortamda olsakta hiçbir zaman çok iyi anlaşamadığım bir arkadaşıma şöyle yazmıştım... "Hiçbir zaman aynı sesi vermesekte hep çok yakındık." bu yazının üstüne de gitar çalan bir adamın resmini çizip gitarın perdelerine bi onun ismini bi benim ismimi yazmıştım.. çok güzel bir tepki almıştım.. hem de ne onun ne de kendim için doğru olmayan bişi yazmamış olmuştum.. belki işine yarar diye düşündüm..

guzel :)
  • Biraz hort oldu ama.
    Bana tavsiye lazım daha önce çok az konuşmuşluğum olan bi kızın hatıra defterine ne yazıyım acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.