Hattimi aveadan vodafone tasidim. Sali gunu ne zmn aktif olr bilgisi olan var mi
Pazar
5-7 iş günü içerisinde aktive edilir.
hayırlı olsun.
dostum bende çarşamba günü aveadan turkcelle taşıdım. işlem resmi olarak 6 gün içinde gerçekleşiyor. eğer bir sorun olmazsa 6 gün içinde yani senin salı gününden taşıdıgını baz olarak söylersek pazar günü numaranı vodafone olarak kullanmaya başlayabilirsin.
Max 6 gun dio daha erken olmuyomu kontorum yok alamamda :) 50 tl sinirsiza gectim
Max 6 gun dio daha erken olmuyomu kontorum yok alamamda :) 50 tl sinirsiza gectim
6 ekimde verdım suan ses yok msj falanda gelmedı.... yarın ıcın umıtlıyım
bırde kapanıyormus hat 20 dk onun zamanına bız karar verıcekmısız bana kımse ole bırsey sormadı kı ne zaman karar vermem lazım
Hala ses yok
salı carsamba percembe cuma
kontorde yok kaldım ortada almıyorumdda
yoogunluk falan yok erken olur sanmıstım
quote:
Orijinalden alıntı: dogussonmez
Hattimi aveadan vodafone tasidim. Sali gunu ne zmn aktif olr bilgisi olan var mi
en fazla 6 gün sonunda taşınıyor. ben pazartesi başvurdum perşembeyi cumaya bağlayan gece taşındı. duruma göre daha erken de taşınabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: improbable
quote:
en fazla 6 gün sonunda taşınıyor. ben pazartesi başvurdum perşembeyi cumaya bağlayan gece taşındı. duruma göre daha erken de taşınabiliyor.
O zmn sizin 4 günde taşınmıs. yanlıs yasaplamadısam ?
Ben salı aksam 6 da başvurdum. çarsamba.persembe. cuma. yanı yarın gece gecebıılır dımı
kardeş niye bu kadar heyecanlanıp, sabırsızlanıyorsun ki
ayrıca pazar günü haftasonu olduğu için ve salı akşam talimatı verdiğin için pazartesine kayabilir taşıma işlemi.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
kardeş niye bu kadar heyecanlanıp, sabırsızlanıyorsun ki
ayrıca pazar günü haftasonu olduğu için ve salı akşam talimatı verdiğin için pazartesine kayabilir taşıma işlemi.
sınırsız konusucam ya onun heyecanı olsaması lazım
bıde kontorum hıc yok o nedenle telas var bıraz sıkıntı yarattı cok
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: improbable
quote:
O zmn sizin 4 günde taşınmıs. yanlıs yasaplamadısam ?
Ben salı aksam 6 da başvurdum. çarsamba.persembe. cuma. yanı yarın gece gecebıılır dımı
maksimum süre 6 gün. bir sorun olursa o süre içinde mesaj geliyor. benimkinde öyle oldu. cumartesi başvurdum, bayide bir hata olmuş veriler girilirken pazartesi mesaj geldi başarısız diye. pazartesi gün içinde yeniden yeniledim başvuruyu. sonra taşındı.
Bu süre maksimum diğer arkadaşların belirttiği gibi 6 gündür. Ancak operatörler aboneyi kaçırmamak için bu süre bayağı kısalmış durumda. Başvurunun ertesi günü mesaj geliyor. Mesajın geldiği günün ertesi hattın açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SNIPER82
Bu süre maksimum diğer arkadaşların belirttiği gibi 6 gündür. Ancak operatörler aboneyi kaçırmamak için bu süre bayağı kısalmış durumda. Başvurunun ertesi günü mesaj geliyor. Mesajın geldiği günün ertesi hattın açılıyor.
bana msj 10.10.09 da geldı 12.00 da hattınız 12.10.09 saat 6.25 de acılacaktır dıye tam 6. gun yanı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme