Şimdi Ara

Hatay'da bisikletli çocuk, iş makinesinin altında kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hatay'da bisikletli çocuk, iş makinesinin altında kaldı
    https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/hatayda-bisikletli-cocuk-is-makinesinin-altinda-kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 24 Ocak 2024; 15:13:32 >

• www.trthaber.com
    Ankara'da motosikletin çarptığı 8 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi
    https://www.trthaber.com/haber/guncel/ankarada-motosikletin-carptigi-8-yasindaki-cocuk-yasamini-yitirdi-819844.html

bu ülkenin her geçen gün büyüyen en büyük sorunlarından biri motorcu terörüdür aksini iddia eden motorcudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 13 Aralık 2023; 9:43:4 >
  • Bir kurye olarak çocuklarınızı ve yaşlılarını sokağa tek salmanızı önermiyorum. Adamlar ben kırmızı ışıkta bekliyorum diye benle dalga geçiyorlar. Bazıları dikkatli sürüyor kurallara uymadan onlar bir yere kadar idare ediyor. Ama bazı beyinsizler kırmızı ışıkta full gaz geçiyorlar, adam kendi canını zerre umursamıyor, sizin çocuğunuzu ne kadar umursar siz düşünün. Ne kadar hızlı olursa o kadar para kazanıyor çünkü böyle bir sistem var. Geçen biri ters yön ve kasksızlıktan 5000 tl ceza yemiş. Ertesi gün tekrar kasksız ve kurallara uymadan sürmeye devam ediyor. Ehliyetlerine ve motorlarına el koyulacak bir ceza sistemi gelmesi lazım.

• Basibos sokak makineleri toplatilmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk ölmemiş Allah'tan bu sevindirici.

Lakin çok sakat bir hal. 8-9 yaşında çocuğun aktif trafikte bu şekilde bisiklet kullanması sakıncalı zaten. Ana yolda sağına soluna bakmadan son gaz bisikletle gidiyor.

Ama oradaki iş makinesi çocuk 1 suçluysa 100 suçlu. Sen şehir içinde kaçla gidiyorsun. İş makinesisin sen 4 yol ağızına o kadar hızlı girilir mi. Normal bir araç çıksa onuda biçecek o kadar hızlı gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Aralık 2023; 19:10:15 >
  • Dozerler canlı değil la.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkeyi komple kapatıp cehenneme yerleşelim bu millet anca iflah olur ne dersiniz?
    Ülkede ne ararsan var komunisti , Arap taparı , it taparı, tarikatcı vs. Liste uzayıp gidiyor. Nuhun gemisinde bu kadar çeşit yoktu hayır yani yeni bir tufan olacak bizim mi haberimiz yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş makinesinin sokakta gitme hakkı yok benim bildiğim. İzin alınarak taşıyıcı üzerinde bir yerden iş bölgesine götürülmesi gerekiyor. Ayrıca taşıyıcı araca refakatçi araç da olması gerekiyor. Yani o kadar alışmışız ki kuralsızlığa...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.