Şimdi Ara

Hatasız Çiziksiz Meta Quest 3S - Kutu, Fatura, Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Hatasız Çiziksiz Meta Quest 3S - Kutu, Fatura, Garantili

İlanı hangi başlığa açacağımı bilemedim, yanlışlık varsa bildirirseniz düzeltebilirim. 

Merhabalar, cihazı kardeşime hediye olarak almıştım ancak hiç kullanmadığı ve bir köşede kutusunda yattığı için satıyorum. Sadece hevesini almak için maksimum 1-2 saat takılmış, beğenmediği için ardından kutusuna geri kaldırılmıştır. 

Genel Durum ve Garanti: 

Fatura Tarihi: 29 Ocak 2026 tarihinde satın alınmıştır. Faturası mevcuttur ve alıcıya teslim edilecektir. 

Garanti Süresi: Toplam 24 ay garantisi vardır, yani an itibarıyla yaklaşık 1.5 yıl daha garantisi devam etmektedir. 

Kozmetik: Cihaz kelimenin tam anlamıyla "sıfır ayarında"dır. Fotoğraflarda da görebileceğiniz üzere kafa bantlarında, yüz süngerinde en ufak bir leke, sararma veya kullanım izi dahi yoktur. 

Lensler: Lenslerinde hiçbir kılcal çizik veya leke bulunmamaktadır. 

Kutu içeriği, orijinal şarj kablosu ve kontrolcüleri (kolları) eksiksiz ve ilk günkü temizliğindedir. 

Hiçbir sorunu yoktur istediğiniz şekilde test edebilirsiniz. İstanbul Beşiktaş elden teslim veya Samsun elden teslim arkadaşıma yollayabilirim ürünü. - Kaynak: forum.donanimhaber.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Haziran 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.