İlanı hangi başlığa açacağımı bilemedim, yanlışlık varsa bildirirseniz düzeltebilirim.
Merhabalar, cihazı kardeşime hediye olarak almıştım ancak hiç kullanmadığı ve bir köşede kutusunda yattığı için satıyorum. Sadece hevesini almak için maksimum 1-2 saat takılmış, beğenmediği için ardından kutusuna geri kaldırılmıştır.
Genel Durum ve Garanti:
Fatura Tarihi: 29 Ocak 2026 tarihinde satın alınmıştır. Faturası mevcuttur ve alıcıya teslim edilecektir.
Garanti Süresi: Toplam 24 ay garantisi vardır, yani an itibarıyla yaklaşık 1.5 yıl daha garantisi devam etmektedir.
Kozmetik: Cihaz kelimenin tam anlamıyla "sıfır ayarında"dır. Fotoğraflarda da görebileceğiniz üzere kafa bantlarında, yüz süngerinde en ufak bir leke, sararma veya kullanım izi dahi yoktur.
Lensler: Lenslerinde hiçbir kılcal çizik veya leke bulunmamaktadır.
Kutu içeriği, orijinal şarj kablosu ve kontrolcüleri (kolları) eksiksiz ve ilk günkü temizliğindedir.
Hiçbir sorunu yoktur istediğiniz şekilde test edebilirsiniz. İstanbul Beşiktaş elden teslim veya Samsun elden teslim arkadaşıma yollayabilirim ürünü. - Kaynak: forum.donanimhaber.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.