Şimdi Ara

?????? Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden çok nadiren çıkıyodu bu sorun, tak oyundan çıkıo ve karşıma bi "????" yazan error tablosu geliodu, şimdi oyuna bile giremiorm hemen bu sorun çıkmıo bi bilgisi olan varmı?

• aynısı bendede oluyo kardeş tam oyundayken çat diye çıkıyo
  • pc nizin özellikleri düşük beyler yükseltin banada oluyo çok nadiren sık sık oluyosa yükseltin
  • E benim özellikler çok iyi ama yinede oluyo oc den kaynaklandığını sanmıyorum...
  • ARKADAŞLAR ???? HATASI EKRAN KARTININ BÖLGEDEKİ YOĞUNLUGU KALDIRMAMASINDAN KAYNAKLANIYOR EN ÇOK ???? HATASI VERİLEN YERLER GENELEDE PAZAR ÇOK NADİR TAOSİSLER...
    MÜMKÜN OLDUĞUNCA HOTAN DOWNHANG JANGAN GİBİ KALABALIĞIN FAZLA OLDUĞU YERLERDEN UZAK DURUN İŞİNİZİ BİTİRİP HEMEN GİDİN..KOLAY GELSİN (256MB 128BİT 9550 ATI RADEON DA BİLE ???? VERİYOR..)
  • Yaw ben şeyi diyorum, şimdi oyuna başlamadan önce start diyorum, game guard bilmemle şeyi doluyor, sonra çat garip yazılı bi hata ve ardından o ????? hatası çıkıo, yani yeni patchle beraber bu hata oyunun başında gelmeye başladı bunun hakkında bilgisi olan varmı?
  • ewt o dünyanın en büyük yalanı, ekran kartı sürümü güncel diil falam şeklinde bi sawunmaları awr oyuna ama beyefendiler sadece lighning efekti kullanark bi oyun yaptıkları için mallesef burda bu kadar insanı kaldrması imkansız oluyor (p|| serverlarında). o yüzden başınıza şunun gelmeemsi için dua edin sürekli DC yüzünden saatlerce bağlanamayıp,şansa bağlanıp tam oyun açıldığında birde ?????? hatası görünce insan delirmemek için zor tutuyor kendini...
  • Beyler o ekran kartı hatası werıo bu sorun bende az oluo ama sık olan warsa bılgısyarını yawas yawas deıstırsın bence g.olsun
  • beyler düzeltmek için silkroad ın sitesinde download bölüğmünde oyuna göre güncellemeler war onları indirirseniz srn kalmıyor bende hiç ole bi sorun olmadı
  • Silkroad 'ın sitesinede girmior.nasıl yükliyeceğiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuNaH

ARKADAŞLAR ???? HATASI EKRAN KARTININ BÖLGEDEKİ YOĞUNLUGU KALDIRMAMASINDAN KAYNAKLANIYOR EN ÇOK ???? HATASI VERİLEN YERLER GENELEDE PAZAR ÇOK NADİR TAOSİSLER...
    MÜMKÜN OLDUĞUNCA HOTAN DOWNHANG JANGAN GİBİ KALABALIĞIN FAZLA OLDUĞU YERLERDEN UZAK DURUN İŞİNİZİ BİTİRİP HEMEN GİDİN..KOLAY GELSİN (256MB 128BİT 9550 ATI RADEON DA BİLE ???? VERİYOR..)

Yazdığın ekran kartı çok mu iyide "256mb 128bit 9550 ati radeon DA bile" diyosun.Yazdığın ekran kartı tarihi eser olmuş bi ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLscream2* -- 21 Haziran 2006; 11:37:51 >
  • Ekran Kartının Driverini Güncelle Problem Çözülsünn Ben Öle Yaptimm Çözülldü :)
  • beyler çözümü:
    bendede olmuyordu sonra bilgisayara format attım.ondan sonra bendede olmaya başladı! ben sonra oyunu silip tekrar yüklücektim.sitede gforce ekran kartlarının updatesi warmış onu indirdim.ondan sonra silkroad ı yeniden yükledim ama yüklemeden önce kalan silkroad dosyasınnı sildim yani yeniden bir silkroad dosyası oluştursun die! sonra yükledim birr sorunum yoq.sadece benim ram 256 onun için arada dc yiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SneakeR

yoo bende bile oluo özellikler:512 ram ddr (çift 256)ge-force 4 128mb ekran kartı (bu biraz kötü)intel pentium 4 3.2 ghz işlemci

Diğerleri iyimiki
  • 1.ben tüm paramı bil.e vermiorum
    2.yapacak daa ii işlerim var
    3.bizim maddi durmuumuz buna yetio
    4. zamana göre yinede ii bilgisayar
  • hellscream yapmya calıstıgn nedir anlamadım mükemmeli aramıyoruz biz burda arkdasların bilgisayarların özellikleri oyunu kaldırabilcek duzeyde bunun dısında yorum yapmanı gereksiz buluyorum.
  • son yazan arkadasa katiliyorum...
    parayi hellscreaminki gibi bir bilgisayara yatirmak için gerçekten çok zengin olmak gerekiyo...
    Bi de bi topicte iki arkadasin konfigurasyonunu asagilamak ukalaliginda bulunduğu için hellscream arkadasi kınıyorum...
    Senin o bilgisayarı toplamak içn verdiğin para aşağı yukarı 6-7 asgari ucret ediyo arkadas... Kendine gel...
  • Tamam beyler özür.Şimdi bu mesajıma kimse inanmicak ama genede belirteyim.
    Espri yaptım bir kaç arkadaşa.Daha doğrusu denedim sizi.Genelde insanlar böyle mesajlar karşısında ya küfür ediyolar yada aşağılayıcı bir sürü laf ediyorlar.En azından bu forumun seviyeli olduğunu anladım ve sevindim.Ayrıca Allah hepinize bundan kat kat iyi bilgisayarlar nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLscream2* -- 21 Haziran 2006; 12:36:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.