Şimdi Ara

Hatalı Park Eden Komşu Ne Yapayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıleceklerını kaldır yazı bırak duzgun parkedın dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

Ön silecekleri ve arka silecegi kaldirin. Anlar artik ne oldugunu

trafik polisleride ceza keseceği zaman öyle yapıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlsnmz.

quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

Ön silecekleri ve arka silecegi kaldirin. Anlar artik ne oldugunu

trafik polisleride ceza keseceği zaman öyle yapıyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Konu sahibi arkadaş,
    eğer kadın illegal yoldan aylık alıyorsa gerekli yerlere şikayet edin..
    Aracına zarar vermeyin.. Bu bir suçtur.. Sizin de ondan farkınız kalmaz..

@calamityeas
    Adam sürekli aynı yere park ediyorsa ileride oraya biri park ettiğinde "sen çık ben gireceğim, yıllardır buraya park ediyorum, burası benim yerim" gibi şeyler söyleyebilir.. Yerinizde olsam boş bulduğum zamanlarda oraya koyardım.. Kimse belli bir yeri sahiplenmemeli.. Park cinayetleri hep "sahiplenmek" yüzünden oluyor..

Aynen hocam bir elit havası var bu komşu abimizin sırf buna gıcık olduğum için boş bulduğum zaman çekiyorum oraya .Bütün apartman istediği yere park ederken adam sahiplenmiş havası yaratıyor kendi kendine

Alışkanlık olarak hep aynı yere park ediyor olabilir ve boş bulduğunuzda siz oraya park ettiğiniz zaman size burası benim park etmeyin gibi birşey söylemiyor oda boş gördüğünde orayı tercih ediyorsa bunda herhangi bir sorun göremiyorum. Sadece kendi kendinize hallenmişsiniz ki elit havası olması neden sizi gıcık ediyor boynu bükük gariban havasında mı olması lazım. Yazık komşularınızı çekememezlik yapmaktansa çevrenizde elit ve daha iyi insanlar olmasını dilemeniz lazım.

• Benimde biriyle böyle bi husumetim olmuştu.Audi A5 S line aracı vardı adamın.Ben çizgiyi tam ortalamıştım adam gelmiş sağ tarafını benim kapıma tamamen yapıştırmış nerdeyse.Diğer taraftan rahat inebilmek için (kapı tam açılacak mesafe) benim şöför kapısını açmayı bırak ulaşamamı sağlamış.Abartmıyorum 12-13 kere ileri geri yaptım zar zor çıktım sağa sola değmeden.Adama durumu anlattım iyi niyetimle.Peki dedi daha yapmam.Sonra bigün sitenin içinde ilerliyorum çıkıcam buda geri vitese takmış geri geri park yerinden çıkacak.Bi sellektör attım gaza azdaha bastım hemen kaçiyim diye.Bu çıktı ordan bastım frene zaten 20 falan gidiyodum zank diye durdum.Hiç ses etmedim taktım geri vitesse azda mesafe verdim çıksın diye.Adam indi diyo nası araba kullanıyosun görmüyomusun falan dedi.Ufak bi atışma oldu aramızda Sonrada bu çıkmaya uğraşırken taa geriden geri geri çıktım en son bu yolların birleşim yerinden çıkacaktı 60 la falan önüne atlayıp viraja kayaraktan girdim.Bastım gittim.Bi park yeri var tam köşede kalıyor.2 kişilik gibi gözüküyor ama 1 kişi parkederse 2. kişinin parketmemsi gerekiyor yoksa 1. kişi çıkamıyor.Yaz ayı olmasına rağmen bu adam gelmiş benim çıkmamı engelleyecek şekilde bırakmış.Denedim 2 cm daha ilerleseymiş çıkabiliyodum ama sığmadı.Muhattap olmiyim diye gittim bakkalın Toyotasını aldım onla gördüm işimi.Geldim çıkmıştı.Bigün yine aynı o şekilde bneim şöför kapıma yakın parketmişti.Tepem attı benim.4-5 hamle ile arabayı düzelttim lastiği tam sola kırdım pat diye debriyajdan kaldırıp lastikle bunun kapısını ezdim.Hemde tek seferde yapmadım iyice zorladım kapısına kapısına.Maşbiyel ve ön sağ kapısını ezdim bunun.Daha bi sorun yaşamıyorum.Eğer yine devam ederse benzin döküp yakacam sonunda.

• quote:

Peder de bana kızıyor koyma adamın yerine diye.İşte babacığımda o izlenim kalmış oraya koyunca da arada çıkarıyor kaldırıma arabasını boş yer olsa da.Üşenmedim ss Aldım.Zaten bir emeklidir kendileri az biner bizim araba her gün bir yere gittiği için oradan alıp yarım saat gezin adam üşenmez gelir koyar oraya ay yılda arabaya binen adam.Ss gece ss i ama olay anlaşılmıştır inşallah.

Hatalı Park Eden Komşu Ne Yapayım?

şşşş mersoya laf yok şaka bir yana geniş araba olduğu için orayı sahiplenmiş olması muhtemel.Buradaki park alanı gene iyiymiş birde izmitin dar sokaklarında park etmeyi görün arabayı duvara yapıştırıyorum resmen

• haklı ıken haksız duruma dusme
    milli servete zarar verme

ılla o hanzonun anlıyacagı bir dil vardır

aynısını ona yap
  • Kaldırıma çöp bırakıldığı için ya da dengesizler arkadan sıfır yanaştığı için çoğu kez bende ortada bırakırım. Nasıl park ettin diye camdan bağıran komşuma in gel sen park et sıkıyorsa dedim inmedi inse onu o araya park edecektim şahsen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiAbLoOo_41

quote:

Peder de bana kızıyor koyma adamın yerine diye.İşte babacığımda o izlenim kalmış oraya koyunca da arada çıkarıyor kaldırıma arabasını boş yer olsa da.Üşenmedim ss Aldım.Zaten bir emeklidir kendileri az biner bizim araba her gün bir yere gittiği için oradan alıp yarım saat gezin adam üşenmez gelir koyar oraya ay yılda arabaya binen adam.Ss gece ss i ama olay anlaşılmıştır inşallah.

şşşş mersoya laf yok şaka bir yana geniş araba olduğu için orayı sahiplenmiş olması muhtemel.Buradaki park alanı gene iyiymiş birde izmitin dar sokaklarında park etmeyi görün arabayı duvara yapıştırıyorum resmen

Bu da benden gelsin hocam.

Bu da benim sinir olduğum şey. Zaten park yeri kısıtlı, bir de geniş geniş park ediyorlar, deli ouyorum.

Hani abi koskoca sokak olur bol bol park yeri olur, nasıl park edersen et, istersen tavanüstü park et ama yer dar abi niye dikkat etmiyorsun?

• Sizinki düpedüz kıskançlık hocam, biraz olgun davranın kağıt yazıp koyun bunu sabırla tekrarlayın kimin yazdığını bilmeyeceği için herkese karşı suçlu hisseder düzeltir tavrını. Ama aracına zarar vermek nedir, ya da sırf lüks yaşadığı için kin beslemek nedir... Siz aracına zarar verseniz bunu yamuk parketmenin cezası olarak algılamaz ki sonuçta, yoldan geçen birisi yapmış falan diye düşünür sorununuza çözüm olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Smile

Sizinki düpedüz kıskançlık hocam, biraz olgun davranın kağıt yazıp koyun bunu sabırla tekrarlayın kimin yazdığını bilmeyeceği için herkese karşı suçlu hisseder düzeltir tavrını. Ama aracına zarar vermek nedir, ya da sırf lüks yaşadığı için kin beslemek nedir... Siz aracına zarar verseniz bunu yamuk parketmenin cezası olarak algılamaz ki sonuçta, yoldan geçen birisi yapmış falan diye düşünür sorununuza çözüm olmaz.

+1
    helal olsun.
  • aynen, bir kağıda not yazın, düzgün park edin, diğer araçların yerlerini kaplayıp saygısızlık etmeyin diye, kapı koluna ya da sileceğine koyun
  • Buna ne demeli araba parali park yerindeyken aynasi kapali oldugu halde x kisi (sifatini belirmek isterdim ama siz istediginizi soyleyin) gelip aynayi kiriyo sehir merkezi bide Hatalı Park Eden Komşu Ne Yapayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Benimde biriyle böyle bi husumetim olmuştu.Audi A5 S line aracı vardı adamın.Ben çizgiyi tam ortalamıştım adam gelmiş sağ tarafını benim kapıma tamamen yapıştırmış nerdeyse.Diğer taraftan rahat inebilmek için (kapı tam açılacak mesafe) benim şöför kapısını açmayı bırak ulaşamamı sağlamış.Abartmıyorum 12-13 kere ileri geri yaptım zar zor çıktım sağa sola değmeden.Adama durumu anlattım iyi niyetimle.Peki dedi daha yapmam.Sonra bigün sitenin içinde ilerliyorum çıkıcam buda geri vitese takmış geri geri park yerinden çıkacak.Bi sellektör attım gaza azdaha bastım hemen kaçiyim diye.Bu çıktı ordan bastım frene zaten 20 falan gidiyodum zank diye durdum.Hiç ses etmedim taktım geri vitesse azda mesafe verdim çıksın diye.Adam indi diyo nası araba kullanıyosun görmüyomusun falan dedi.Ufak bi atışma oldu aramızda Sonrada bu çıkmaya uğraşırken taa geriden geri geri çıktım en son bu yolların birleşim yerinden çıkacaktı 60 la falan önüne atlayıp viraja kayaraktan girdim.Bastım gittim.Bi park yeri var tam köşede kalıyor.2 kişilik gibi gözüküyor ama 1 kişi parkederse 2. kişinin parketmemsi gerekiyor yoksa 1. kişi çıkamıyor.Yaz ayı olmasına rağmen bu adam gelmiş benim çıkmamı engelleyecek şekilde bırakmış.Denedim 2 cm daha ilerleseymiş çıkabiliyodum ama sığmadı.Muhattap olmiyim diye gittim bakkalın Toyotasını aldım onla gördüm işimi.Geldim çıkmıştı.Bigün yine aynı o şekilde bneim şöför kapıma yakın parketmişti.Tepem attı benim.4-5 hamle ile arabayı düzelttim lastiği tam sola kırdım pat diye debriyajdan kaldırıp lastikle bunun kapısını ezdim.Hemde tek seferde yapmadım iyice zorladım kapısına kapısına.Maşbiyel ve ön sağ kapısını ezdim bunun.Daha bi sorun yaşamıyorum.Eğer yine devam ederse benzin döküp yakacam sonunda.

Sonunu okuyunca rahatladım yeminle

• benim araba nispeden diğerlerine göre dar olduğu için dar bir yerde olsa sıfır giriyordum eskiden. Geçen 3 lü avm otoparkında birisi sağ sutunla boşluk bırakmış diğeri sol sutunla boşluk bırakmış ortayada araba girse kapı açılmaz vaziyete gelmişti. Bende araç küçük olması sebebiyle (lancia ypsilon) girdim araya kapı zor açılıyor çıktım avmye. Sonra içime bir kurt düştü ya yandaki araba sahipleri bayansa? geri döndüm araba'nın fotoğraflarını çektim yandaki arabayla beraber. (sürtüp kaçarsa plakadan tespit etmek için) alışverişi yaptım döndüm baktım yandaki sürücü cidden bayanmış arabanın orda duruyor çıkıp gidememiş. biraz sitemkar bakıyordu bende bir şey desin diye bekledim ama demeyince çıkıp gittim
    http://img495.yukle.tc/image.php?id=8077IMG_0714.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 25 Mayıs 2014; 0:24:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercnxylmz

Buna ne demeli araba parali park yerindeyken aynasi kapali oldugu halde x kisi (sifatini belirmek isterdim ama siz istediginizi soyleyin) gelip aynayi kiriyo sehir merkezi bide Hatalı Park Eden Komşu Ne Yapayım?

forumda biri anlatmıştı..
    paralı kapalı otoparkta aracına sürtmüşler.. otoparkçının cevabı "abi burası otopark, olur öyle şeyler"

ulan aracıma sürteceklerse ben niye otoparka para veriyorum? sokak bedava..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Benimde biriyle böyle bi husumetim olmuştu.Audi A5 S line aracı vardı adamın.Ben çizgiyi tam ortalamıştım adam gelmiş sağ tarafını benim kapıma tamamen yapıştırmış nerdeyse.Diğer taraftan rahat inebilmek için (kapı tam açılacak mesafe) benim şöför kapısını açmayı bırak ulaşamamı sağlamış.Abartmıyorum 12-13 kere ileri geri yaptım zar zor çıktım sağa sola değmeden.Adama durumu anlattım iyi niyetimle.Peki dedi daha yapmam.Sonra bigün sitenin içinde ilerliyorum çıkıcam buda geri vitese takmış geri geri park yerinden çıkacak.Bi sellektör attım gaza azdaha bastım hemen kaçiyim diye.Bu çıktı ordan bastım frene zaten 20 falan gidiyodum zank diye durdum.Hiç ses etmedim taktım geri vitesse azda mesafe verdim çıksın diye.Adam indi diyo nası araba kullanıyosun görmüyomusun falan dedi.Ufak bi atışma oldu aramızda Sonrada bu çıkmaya uğraşırken taa geriden geri geri çıktım en son bu yolların birleşim yerinden çıkacaktı 60 la falan önüne atlayıp viraja kayaraktan girdim.Bastım gittim.Bi park yeri var tam köşede kalıyor.2 kişilik gibi gözüküyor ama 1 kişi parkederse 2. kişinin parketmemsi gerekiyor yoksa 1. kişi çıkamıyor.Yaz ayı olmasına rağmen bu adam gelmiş benim çıkmamı engelleyecek şekilde bırakmış.Denedim 2 cm daha ilerleseymiş çıkabiliyodum ama sığmadı.Muhattap olmiyim diye gittim bakkalın Toyotasını aldım onla gördüm işimi.Geldim çıkmıştı.Bigün yine aynı o şekilde bneim şöför kapıma yakın parketmişti.Tepem attı benim.4-5 hamle ile arabayı düzelttim lastiği tam sola kırdım pat diye debriyajdan kaldırıp lastikle bunun kapısını ezdim.Hemde tek seferde yapmadım iyice zorladım kapısına kapısına.Maşbiyel ve ön sağ kapısını ezdim bunun.Daha bi sorun yaşamıyorum.Eğer yine devam ederse benzin döküp yakacam sonunda.

aga resmen kitap okur gibi okudum ve baya kahkaha attım. bi de nasıl ballandıra ballandıra "Hemde tek seferde yapmadım iyice zorladım kapısına kapısına.Maşbiyel ve ön sağ kapısını ezdim bunun" demiş ya. çok yaşa valla

• quote:

Orijinalden alıntı: ercnxylmz

Buna ne demeli araba parali park yerindeyken aynasi kapali oldugu halde x kisi (sifatini belirmek isterdim ama siz istediginizi soyleyin) gelip aynayi kiriyo sehir merkezi bide Hatalı Park Eden Komşu Ne Yapayım?

Bundan 11-12 sene önce gece bizim araba binanın önünde çekiliyken adamın biri yoldan geçerken aynayı kırdı kaçtı. Ben de balkondaydım ama yaş küçük ailemde evde olmadığından birşey yapamadım. Mamakta oturuyorduk o zamanlar.

• memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Aynasını parçalayıp arabanın üstüne koymanı tavsiye ederim
  • Bütün herşeyi denediniz ve yine aynı şeyi yapmaya devam ediyorsa

1. Uyarı Silecek
    2. Uyarı Lastik İndirmedir

yine devam ediyorsa

3. Uyarı Anahtardır ( Favorim )

4. ve son Aynadır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.