1*bılkent yarı burslu ıktısat 2*atılım yarı burslu elektrık elektronık muh
ben 1 ı yazmadım 2 yı yazdım sızce hata mı ettım aklım bılkentte kaldı ???
bilkent türkiyenin en iyi özel üniversitelerinden biri hatta kimilerine göre en iyisi. atılım için de hiç iyi şeyler duymadım herkes isyanlarda. umarım pişman olmazsın
ya bılkent ıyı tabı ama bolum ıktısat ıssız kaynıyor denılıyor vs.
herkesten yorum bekliyorum ...
iktisatla-mühendislik arasında seçim yapmam gerekirse mühendisliği seçerdim bana göre iyi yapmışsın.
unıversıte bolum vs. dusunerek sızce hangısı acil yorum ...
quote:
Orijinalden alıntı: MeHMeT344
unıversıte bolum vs. dusunerek sızce hangısı acil yorum ...
sen iktisatçı mı olmak istiyodun mühendis mi boşver hangi üniversitenin bölümün daha iyi olduğunu
Emin ol kazandığın bölümden mezun olduktan sonra işsiz kalma olasılığın daha yüksek. Ama bunları önemsemeden hayalindeki mesleği veya ona yakın olanları okumalısın, cidden mühendis olmak istiyosan doğru seçimi yapmışsın.
ya bılkent ıyı tabı ama bolum ıktısat ıssız kaynıyor denılıyor vs.
herkesten yorum bekliyorum ...
ama bilkent gibi mezunlar öncelikli olur kanaatindeyim..
quote:
Orijinalden alıntı: Ekström
iktisatla-mühendislik arasında seçim yapmam gerekirse mühendisliği seçerdim bana göre iyi yapmışsın.
Bizim cevaplarımız seni tatmin etmeyecektir. Herkes kendisine yakın olana iyi diyecektir. Sen ne olmak istiyorsun ona karar ver sonra pişman mısın değil misin kendini kandırmadan anlarsın.
bunu sen bilebilirsin. ben olsam kesinlikle bilkente giderdim ama ben olsam. sen hangisini çok istediğini bilirsiniz zaten
okumak istediğin bölüm bu ise en doğru kararı vermişsin. 2 farklı bölümü kıyaslamak doğru olmaz ama Bilkent iktisattan mezun ve okuyan arkadaşlarım var, sen iyi olduktan sonra zaten bu bölüm mezunu olman sana Bilkent'li olmanın bir çok avantajını da sağlayacaktı. Atılım mezunu olunca üniversitenin sana iş hayatında belki çok faydası olmayacaktır ama istediğin bölümde isen sonuna kadar oku ve geriye dönüp bakma bu saatten sonra. Sevdiğin bölümse düşünme bu saatten sonra.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme