Şimdi Ara

Hata mı ettim ? Değiştirmelimiyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce konu açmıştım s4 mü g2 mi diye ve g2 almaya karar vermiştim bu hafta. Ama bi tanıdığımın hediyesi olarak xperia z1 aldığını öğrendim ve imkanı varsa g2 ile değiştirmesini söyledim oda tamam dedi . Hata mı ettim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 11 Şubat 2014; 19:42:17 >

• Değiştir tabi biri daha iyi hem malzeme kalitesi olarak hem dayanıklılık hemde SONY nin ismi yeter :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Arkadaşlar biraz önce konu açmıştım s4 mü g2 mi diye ve g2 almaya karar vermiştim bu hafta. Ama bi tanıdığımın hediyesi olarak xperia z1 aldığını öğrendim ve imkanı varsa g2 ile değiştirmesini söyledim oda tamam dedi . Hata mı ettim acaba

Şimdi sana tanıdığın Z1 aldı? Ama sen gittin ona Z1'i ver, G2 al dedin öyle mi?

Evet kocamaaan kocaman kocaman kocaman bayağı kocaman bir hata yapmışsın kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Arkadaşlar biraz önce konu açmıştım s4 mü g2 mi diye ve g2 almaya karar vermiştim bu hafta. Ama bi tanıdığımın hediyesi olarak xperia z1 aldığını öğrendim ve imkanı varsa g2 ile değiştirmesini söyledim oda tamam dedi . Hata mı ettim acaba

Bence çok büyük hata yapmışsın
  • Dostum varsa bu isin bi dönüsü bence z1i al ama yok artik is isten gecmisse uzme canini g2 de müküş alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam arkadaşlar dedim z1 dedim
  • z1 yerine g2 seçilir mi ya.z1 her türlü daha iyi bir telefon.z1'e dönmekle iyi yapmışsın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z1 almak gayet iyi,g2 de cok iyi guzel bi cihaz ama z1e takasta bencede z1 daha agir basar.

• e2^ kullanıcısına yanıt
    Umarım iyi yapmışımdır :)
  • Z1 al pisman olmassın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.