bellek ile ilgili bir hataya benziyor. ama yazılım kaynaklida olabilir. önce bilgisayarı tekrar başlatıp deneyin, olmazsa ; ve oyunu tekrardan kurmayı deneyin.şüphelendiğiniz programlar varsa kaldırın,
sağol kardeş ama sorun devam edio format da attım tüm driverları güncelledim.ama olmadı.neden oluo acaba bu bende merak ettim ?
aradaşım ozman sorun oyundadır... başka bi cdyle felan dene.. başka bi cd den yeniden kur
arkadaşım oyunu yeniden kur dosya eksik benım kafemde de aynı sorun olmuştu
bunuda deneyelim.inşallahsorunortadan kalkar
bende bu hata ne zaman cıktı size onu yazıyım bakın 1.safe xp prg kurdugumda engellemeler yapmıştım 2.xp antispy prg kurdugumda varsa kaldır yada eski ayarlarına getir...
oyunu yeniden kurdum yine devam ediyordu.spyvare filan kullanmam. şu ayrıntıyıda belirteyim.oyunu tekrar kurduğumda çıkan eski hataya benzer olan yeni bir hata mesajı çıktı isterseniz bakın. http://img206.imageshack.us/my.php?image=eroor28tj.png sanırım aynı bilgiler içeriyor ama birşeyler değişti.
quote:
Orjinalden alıntı: cenkabi92
oyunu yeniden kurdum yine devam ediyordu.spyvare filan kullanmam. şu ayrıntıyıda belirteyim.oyunu tekrar kurduğumda çıkan eski hataya benzer olan yeni bir hata mesajı çıktı isterseniz bakın. http://img206.imageshack.us/my.php?image=eroor28tj.png sanırım aynı bilgiler içeriyor ama birşeyler değişti.
kardeş muhtemelen yüksek ram kullanımından dolayı oyunun çok kastığı bir anda ramdan okunamıyor ve yazılamıyor. directX i yeniden yuklemeyi dene.veya oyunu açtığın zaman sağ altta bulunan butun uygulamaları kapatmayı dene.
dediğin doğru olabilir çünkü oyunun kastığı anda 1-2 saniye bekledikten sonra çıkıo.ben directx 8.1 kullanom bana önerebileceğiniz directx sürümü varmı. ekran kartım:GeForce4 MX 4000 şuan 56.72 kullanıom sizce hangi directx sürümünü kullanmalıyım
Kardeş o sorunu bende Mafia oyununa Kurtlar Vadisi Ek Paketi ni yükledikten sonra oyundan çıkarken vermeye başladı!
kardeş benim ekran kartımda eski o yüzden bu driverı kullanıom oyunlarda görüntü kalitesi baya artıyor.forceware kullandığım zaman kasma filan yaşıyorum. sizce directx 8.1 mi 9.0b filan mi hangisi önerirsiniz
KESİN ÇÖZÜM İSTİYOSAN YENİ Bİ EKRAN KARTI AL DİCEM ÇÜNKÜ EKRAN KARTINDAN KAYNAKLANIYOO SORUNUN YADA BİRAZ KASSADA YENİ SÜRÜMÜNÜ Bİ DENE BAKALIM GENEE AYNI HATAYI VERECEK Mİİ ??
Bu hata RAM le alakalı Oyunu oynarken RAM yiyen prgramlar MSN gibi iptal et sonra oyuna gir.
arkadaşım bu kesinlikle ram'den kaynaklanmıyor ben counter-strike 1.6 oynarken ıp yi yazıyorum ve aynı senin dediğin gibi uyarı veriyorr bellek olmadıı diye bişeyy bu internetten kaynaklanıyoorr çok yoğun olduğu için veya dolu olduğu içinn kesinlikle oyunda bişey yokturr sakın sileyim deme sen int bağlantılarının yoğun olmadığı zaman oyunu aç oynaa umarımm uyarı vermezzz
evet bende pcden anlayan birilerine sordum onlarda internet bağlantısındandır dedi.ram 256 mb onu 512 mb yap dediler.tabii knight online gibi bir oyunu yoğun olmadığı zaman yokki.yinede sağolun:D
İyi de ya Ağdan oynanan bir oyun değilse ki böyle birşeyden bahsedilmedi bunun ip le ne alakası var.
Regedit ayarlarında problem olabilir. Sistem geriyüklme olayını bi dene. Birde ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi dene.