Şimdi Ara

Hata kodu 800b0100 (Windows update) Acil yardım!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bilgisayarıma windows 7 format attım güzel bir şekilde yüklendi.
    Bilgisayar açıldığında driverları yükledim sonra windows update'e baktım fakat güncelleştirmeleri denetlerken bu hatayı verdi: 800b0100

Windows update hazırlık aracını ve fix it'i kullandım.Klasik türk taktiği açıp kapadımda -_- olmadı.
     Hata kodu 800b0100 (Windows update) Acil yardım!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can487 -- 2 Şubat 2015; 17:16:20 >

• http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/What-is-the-System-Update-Readiness-Tool

açılan sayfada işletim sisteminin karşısındaki DOWNLOAD linkini tıklayıp yeni açılan sayfadaki KIRMIZI renkli DOWNLOAD butonunu tıklayıp indirdiğin dosyayı çift tıklayarak güncelleme yapabilirsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 2 Şubat 2015; 18:06:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0MPUTER

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/What-is-the-System-Update-Readiness-Tool

açılan sayfada işletim sisteminin karşısındaki DOWNLOAD linkini tıklayıp yeni açılan sayfadaki KIRMIZI renkli DOWNLOAD butonunu tıklayıp indirdiğin dosyayı çift tıklayarak güncelleme yapabilirsin ;)

Onuda denemiştim.
    b/
    Ama saol format attım sorun norton'dan kaynaklanıyormuş.Düzeldi sayılır ama internetim 54 mb/sn limitsiz ttnet.Fakat güncelleştirmeler 0kb/0yüklendi diye takılıyor.

Dondu zannettim baktım donma yok kasma yok -_- Sorun nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can487 -- 3 Şubat 2015; 13:58:10 >

• Tüm desteklenen x 64 tabanlı sürümleri Windows 7 (64bit)

Tüm desteklenen x 86 tabanlı sürümleri Windows 7 (32bit)

işletim sisteminin kaç bitse o linkteki dosyayı indirip elle güncelleme yapabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 3 Şubat 2015; 14:41:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.