Bildirim
HATA

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yükLe bir daha siL en iyi çözüm -
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.PainKiller
yükLe bir daha siL en iyi çözüm
olsa canım feda herşeyi yaptım olmmuyor :s -
o zmn bilemem nerde giriyon şu anda ? -
windows messenger of ya
-
işte benim hatanın aynısı. msn hata ve çözümleri bölümüne yazdım ama bir cevap veren olmadı.
bilgisayarımda çoktandır kaspersky programı yüklüydü ancak 30 günlük kullanım süresi dolduğu için aktif değildi. ben buna aktivasyon kodu buldum ve yaklaşık 200 günlük aktiflik sağladım. sonra msn i açmaya kalktığımda Windows live messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor yazısını aldım. msn 8.1 ve plus kullanıyordum. iki programı da sildim. sadece 8.1 i yükledim msn açıldı. ardından plus yükledim yine aynı hatayı verdi. ama önceden ben plus ı kullanıyordum hiçbir sorun çıkmıyordu. kaspersky engelliyordur diye sildim. tekrar plus yükledim ama sonuç yine aynı. plus ı sildiğimde msn açılıyor. sistem geri yüklemeyi denedim ya ben beceremedim ya işe yaramadı o da.
format mı atmalıyım? bunun başka bir çaresi yok mudur? plus ın özelliklerinin olmadığı bir msn hiçbir işe yaramıyor!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X