evet başlıkta da sorduğum gibi hat taşıma işlemi yapınca benim bildiğim kadarıyla taşıdığın operatör bir yıl boyunca alınmıyor diye biliyorum bugün Turkcell, Vodafone bayilerine gittim hepsinden aldığım cevap: hat taşınsa dahi telsiz kullanım ücretinin alınacağını söylediler. daha öncede Avea ve Vodafone taşıdım bir yıl boyunca almamışlardı. acaba yeni bir kanun felan mı çıktı? bir bilginiz var mı arkadaşlar. bugün taşımaya gittim bu cevapları alınca vazgeçtim cevaplarınızı bekliyorum
Az önce Turkcellin sitesine baktım. numarasını taşıyanlardan Telsiz kullanım ücretinin alınmayacağını açıkça belirtmiş. büyük ihtimalle bayideki çalışan elemanların bilgisi yok. birde tukcelle mail gönderdim gelen cevabı buraya eklerim.
Kimler Telsiz Kullanım ücreti kapsamı dışındadır? Numarasını Turkcelle taşımış, faturalı hattan Hazır Kart' a geçen müşteriler bu işlemleri yaptıkları sene sonuna kadar Telsiz Kullanım Ücreti kapsamı dışındadırlar.
Numaramı Turkcell'e taşımak istiyorum. Telsiz Kullanım ücreti ödemem gerekecek mi? Turkcell'e geldiğiniz senenin sonuna kadar Telsiz Kullanım ücreti ödemeniz gerekmemektedir.
Örneğin şu anda x op'tan y op'a geçtin. x op'ta faturalı isen son faturana kalan tum ayların vergısı tek kalemde yansır ve yıl sonuna kadar y op'undan alınmaz bu vergi.
Ancak, faturasızsan geçiş yapmadan önce toplu ödeme yapılmadığından dolayı alınmaya devam eder...
*01.01.2013 ve sonrasında numarasını Vodafone faturasız hatta taşıyan, Vodafone faturalı hattan faturasız hatta geçiş yapan abonelerimiz, bu işlemi yaptıkları tarihten 31 Aralık 2013'e kadar Telsiz Kullanım Ücreti kapsamı dışındadır
*Kurumsal faturasız hat sahibi aboneler bu uygulamaya dahil değildir.