Şimdi Ara

Hat taşıma sırasında hat kapanır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir de işte böyle bir sorun var. Uygulamada son kullanım tarihi yazmıyor. 9333 6 eylül 2026 diyor, müşteri hizmetleri 3 gün sonra diyor ama onlar da bilmiyor. Ekranlarına müşteriyi 3 gün sonra kapanacak diye ara uyarısı gelmiş, arıyorlar. Bu arada 4440551 cevap vermiyor. Bimcell 'de müşteri hizmetleri ile görüşmek mümkün değil herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bimcell kullanmadım ama uygulamada görünüyor

Hat taşıma sırasında hat kapanır mı?

Yazıyor hocam. Borcun harcın falan . Ben Türk Telekom uygulaması üzerinden giriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Normalde paket veya TL yükledikten 6 ay sonra hat aramaya kapanıyor, 9 ay sonra ise iptal oluyordu ( halen öyle ) ama eskiden farklı operatöre taşıyınca TL yüklemeye gerek kalmadan hat diğer operatörde yeni alınmış gibi aktifleştiği için kullanım süresi sıfırlanıyor ve TL yüklemeye gerek kalmadan kullanım süresi uzuyordu. Uzayan tam olarak buydu. Ama artık böyle bir durum söz konusu değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Söz konusu olmadığını nereden çıkardınız ?

Operatör değişikliğinde hattınızın yeniden aktif süresi başlar Hat taşıma sırasında hat kapanır mı? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 26 Aralık 2025; 11:10:42 >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla artık aktif süresi yeniden başlamıyor ama tkü yeni operatöre aktarılıyor. Sadece Vodafone’da aktarılmamıştı benim yakın zamanda.

Ben de tam olarak bilmiyordum.

Google'dan bakınca doğru bilgiye ulaștım

😉

👉 yok abi yok🙄ha şuraya ne zaman giriş yapıp yazılar yazmaya başlasam annem ve babam 'bir bahane bulup' başlıyo benlen dalaşmaya-tartışmaya🙄🤔var bu işte bir iş ama ne?🙄🤔çözemedim🤔

👉 bir daha da internete girmicez gençler😔en son sosyal medya hesaplarımın hepsini aktif edicem ama hiç kullanmıcam😔önümüzdeki 5 sene içersinde de sosyal medya ve kariyer siteleri ve internet siteleri üyelikleri dahil olmak üzere hepsini kapatıp internetten komple çıkmış olucam😔cep telefonumda aylık 1gb bile olsa internet bulundurucam ama onu da fatura ödemek ve bankacılık işlemleri için kullanıcam😔interneti bankacık işlemleri ve fatura ödemenin haricinde kullanmıcam😔mademki internet dünyasında sesimi kısabilmek için bu kadar çok çaba harcanıyor😔ben de komple çıkarım internetten olur biter😔

👉 2007 senesinde evime masaüstü bilgisayar alınması ve eve internet bağlatılmasıyla başlayan;

Daha sonrasında üni mezunu olmamla birlikte kariyer sitelerine cv oluşturmamla devam eden internet maceram aslına bakarsanız tam 20 sene bile sürmemiş oldu😅

👉 abboowww😳 ben kariyer sitelerinden çıkamıyom ki🤦‍♂️en son işim 2024 senesinde carrefoursa mt idi🤦‍♂️bizi en geç 2027 senesine kadar 3 aylık bilem olsa tekrardan bir iş'e sokacaklardır🤦‍♂️hem seçim de olacak bence 2027 senesinde bize bir iş temin etmeleri olası🙄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 27 Aralık 2025; 12:0:58 >

• phoenix3434 kullanıcısına yanıt

Yanlış biliyorsunuz o operatöre yeni geldiğiniz için aktif süreniz yeniden başlar

• Hocam sizin bahsettiğiniz alanlardaki tarihler ben TL yükledikten sonra görünür oldu ama öncesinde hepsi boştu. TL yükle dediğimde de uygulama hata veriyordu. 9333 üzerinden yükledim. Muhtemelen 6 eylüle kadar TL yüklemesem de kapanmazdı ama riske atamadım. Müşteri hizmetlerinin birşeyden haberi yok, zaten telefonla da ulaşamadım. Şehirdeki en büyük Türk telekom bayisi hattın kapanma tarihini göremiyor, Türk Telekom 'un şehirdeki en büyük işyerine gittim, onlar da giremiyor Bimcell' i ara diyor. Bimcell hiç çalışanı olmadan da şimdiki gibi işler sanki.

Son güne bırakmadan heyecan telaş yapmadan o kadar yere gidip uğraşmadan hattınızı taşımanız yeterli olacaktı .Yada 1 hafta önceden yazsaydınız ya

taşıması için borç engel çıkarmaz mı? türktelekomdan pttcell'e taşırken bana herhangi bir borcum var mı yok mu soruldu

Çıkarmaz .Fatura borcunuzu sormuştur o ayrı bu ayrı Hat taşıma sırasında hat kapanır mı? 

teşekkürler

Haklısınız, biraz fazla geçe bıraktım,aklımda idi aslında. Son anda da şehir dışına çıkmam gerekti, son ana kaldı. Bir ay önce yapmak daha garanti.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.